Kriminal Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 На още някой ли му идва в повече кича на Емилия? 2 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 8 часа , ice_hot_sm каза: Не го бях гледал това видео. Знам само официалното, което, между другото, макар и супер семпли, винаги много ми е харесвало. Стои ми много high. А Екстрата е супер секси в клипа. 😘 Нека не забравяме оригинала обаче: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 3 минути, Danger. каза: Красиви лъжи е не по-малък хит от Милион, но ти твърдиш, че първата не е хит. 🥴 По мои наблюдения, е. Не ми мери гледанията, ясно е, че "Криско в чалгата" е много по-интересно от "поредния дует на оня малкия". Не познавам никой, който още да си спомня за "Красиви лъжи", с "Кавала" я запушиха. преди 1 минута, Willy каза: Кратко, аз казах че Анелия няма огромен хит от Зоопарк, той ми отговаря с Милион, която и ти знаеш, че не е на това ниво, но пак е хит. ;D Камелия нямаше огромен хит допреди "Името ти", Коцьо допреди "Проблем", Емилия допреди "Акула", ама не им бяхме погребали кариерите. 3 години без турболентен хит, но пак с някой сезонен не е никак зле. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Готови ли сме за нова доза бисери? Протест “Марш към свободата” идва, под ръководството на Емо и Гъбин 1 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Галин откога има тикче? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 7 минути, Blueberry каза: Галин откога има тикче? Какво тикче? Теста позитивен ли му дойде? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 26 Author Report Share Публикувано Януари 26 Пропуснали сме жалкия опит да предизвика интересен покрай инфуенсър номер 1. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 1 минута, GSA каза: Какво тикче? Теста позитивен ли му дойде? Не, не е бременен, пази се! Има синьо тикче (verified) в Инстаграм. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi_alivonov Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 2 часа , Willy каза: 2020 има само 4 огромни хитове - Проблем, 100 живота, Не мерси и горе-долу Татуировка. Джале също беше много голям хит Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 5 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 4 минути, georgi_alivonov каза: Джале също беше много голям хит Да, но темата беше за фолк хитс, иначе имаме и Наливай ми от попа и други песни от 2020 не мога да нарека огромни хитове. И това ще отмине и Кавала стартираха като такива, но май бързо угаснаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 53 минути, BobiTo каза: Зарежете глупостите и пускайте финала: Разочарован съм. Почти не показаха Кралица Ваня. Загубено време. Накрая дори не се появи пред хотела - явно бойкотира! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 От 25.01.2021 г. от 11:23, WindWalkerMonk каза: Поздрав за Таня Узунова. @zai4eto82 S+ класата на рамания. за мене няма ли паздрав?😠 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 10 минути, FikLena каза: за мене няма ли паздрав?😠 Цунче 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Абе, кой е бащата на детето на Биляниш? Разделени ли са, що нямат снимки? btw мислех че е на 19/20. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 4 минути, Willy каза: Абе, кой е бащата на детето на Биляниш? Разделени ли са, що нямат снимки? btw мислех че е на 19/20. Казва се Ангел, ММА боец, но са разделени. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Мале, Емили с нулев интерес към тийзъра за новата песен. Под 1к за 3ч в канал с 100к абонати. От румънските абонати няма и следа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 7 минути, Willy каза: Абе, кой е бащата на детето на Биляниш? Разделени ли са, що нямат снимки? btw мислех че е на 19/20. На толкова е, лятото става на 21, мисля, че Дева беше. Бащата на детето е този, на когото чушка е постнал снимка, но някъде 2-3 месеца след като роди, обяви, че са се разделили. С нехубави думи. Тя е племенница на Златьо Баретата, била е "Мис интернационална тийн принцеса" и пее от малка, колкото и да не личи в песента й: https://www.vbox7.com/play:1d0b5bfe63 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 2 минути, Blueberry каза: На толкова е, лятото става на 21, мисля, че Дева беше. чушка му е постнал снимка, но някъде 2-3 месеца след като роди, обяви, че са се разделили. С нехубави думи. Тя е племенница на Златьо Баретата, била е "Мис интернационална тийн принцеса" и пее от малка, колкото и да не личи в песента й: https://www.vbox7.com/play:1d0b5bfe63 Ми и Ани Хумиау "пее" от малка и какво от това? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 3 минути, чушка. каза: Казва се Ангел, ММА боец, но са разделени. преди 1 минута, Blueberry каза: На толкова е, лятото става на 21, мисля, че Дева беше. Бащата на детето е този, на когото чушка е постнал снимка, но някъде 2-3 месеца след като роди, обяви, че са се разделили. С нехубави думи. Тя е племенница на Златьо Баретата, била е "Мис интернационална тийн принцеса" и пее от малка, колкото и да не личи в песента й: https://www.vbox7.com/play:1d0b5bfe63 Благодаря на отговорите. Нищо не знаех за нея, сега след Няма те, няма я последвах и ми стана интересно. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 2 минути, Willy каза: Мале, Емили с нулев интерес към тийзъра за новата песен. Под 1к за 3ч в канал с 100к абонати. От румънските абонати няма и следа. Е, много ясно. 25% ако има българска аудитория. Всичко останало са чужденци, но явно и те изгубиха интерес. Тийзъра звучи обаче доста обещаващо. Да видим Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 7 минути, Willy каза: Благодаря на отговорите. Нищо не знаех за нея, сега след Няма те, няма я последвах и ми стана интересно. Била е част от Мърда бойз и между другото имат успешни песни заедно, въпреки че винаги е била хейтвана от техните фенове и са предпочитали Котенцето. Даже сега като пусна поп-фолк песен, тя пусна постове във фейсбук срещу нея. Иначе във връзка с бащата на детето й, последният му пост във фейсбук. Сега ще ви обясня защо вие голям брой същества от женски пол нямате право на претенции, тъй като предлагате единствено входното си кисело черво. Българското женско същество тотално затъпя. Тези Момичета,които дължаха красотата си единствено на чистия селски въздух, плодовете и зеленчуците без нитрати се смесиха с квартална женска паплач .Благодарение на козметиката и на богатите синчета, които бяха отворени от забогателите си родители след прехода, вие женски същества започнахте да се обличате добре, да се храните добре и да се държите по-възпитано. Малко пластични операции, някои друг безсмислен татус, малко дрънкулки и ефекта на едни от най-красивите жени по света се получи. Завършихте елементарно лесните ни университети, за да можете легално и със самочувствие да духате във фирмите на шефовете си. Прочетохте няколко комерсиални книги, разходихте се из три, четири столици и добихте самочувствие на жени, които изискват мъжа до тях да е истински и длъжен да ви осигури висок стандарт на живот. Бедни момичета, прости, без амбиция решиха че заслужават истински мъж и осигурен охолен живот. Защо ? Какво давате вие освен проникване в киселото входно черно? Може да готвите разнообразно сутрин,обяд и вечеря ? Може да гладите,чистите, перете и гледате деца адекватно или имате добре платена работа която да отговаря на претенциите ви за начин на живот ? НЕ !!! Значи момичетата започнаха да искат от младите момчета да им предоставят всичко и да са длъжни да се грижат за тях а в замяна освен киселото черво което много хора преди това са употребили не могат да дадат нищо. Когато имаш претенции да се возиш в скъп автомобил, да вечеряш в изискани ресторанти, да получаваш скъпи подаръци трябва да даваш на мъжа всичко ,което дават вашите майки на бащите ви! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 1 минута, Willy каза: Благодаря на отговорите. Нищо не знаех за нея, сега след Няма те, няма я последвах и ми стана интересно. Много е готина. Супер надменна, ама ти става симпатично чак. Беше и meme заради тези два клипа и по-точно култовите моменти от тях: 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 2 минути, чушка. каза: Била е част от Мърда бойз и между другото имат успешни песни заедно, въпреки че винаги е била хейтвана от техните фенове и са предпочитали Котенцето. Даже сега като пусне поп-фолк песн, тя пусна постове във фейсбук срещу нея. Иначе във връзка с бащата на детето й, последният му пост във фейсбук. Сега ще ви обясня защо вие голям брой същества от женски пол нямате право на претенции, тъй като предлагате единствено входното си кисело черво. Българското женско същество тотално затъпя. Тези Момичета,които дължаха красотата си единствено на чистия селски въздух, плодовете и зеленчуците без нитрати се смесиха с квартална женска паплач .Благодарение на козметиката и на богатите синчета, които бяха отворени от забогателите си родители след прехода, вие женски същества започнахте да се обличате добре, да се храните добре и да се държите по-възпитано. Малко пластични операции, някои друг безсмислен татус, малко дрънкулки и ефекта на едни от най-красивите жени по света се получи. Завършихте елементарно лесните ни университети, за да можете легално и със самочувствие да духате във фирмите на шефовете си. Прочетохте няколко комерсиални книги, разходихте се из три, четири столици и добихте самочувствие на жени, които изискват мъжа до тях да е истински и длъжен да ви осигури висок стандарт на живот. Бедни момичета, прости, без амбиция решиха че заслужават истински мъж и осигурен охолен живот. Защо ? Какво давате вие освен проникване в киселото входно черно? Може да готвите разнообразно сутрин,обяд и вечеря ? Може да гладите,чистите, перете и гледате деца адекватно или имате добре платена работа която да отговаря на претенциите ви за начин на живот ? НЕ !!! Значи момичетата започнаха да искат от младите момчета да им предоставят всичко и да са длъжни да се грижат за тях а в замяна освен киселото черво което много хора преди това са употребили не могат да дадат нищо. Когато имаш претенции да се возиш в скъп автомобил, да вечеряш в изискани ресторанти, да получаваш скъпи подаръци трябва да даваш на мъжа всичко ,което дават вашите майки на бащите ви! Крайно грозен коментар. Детето им като порасне може да се срамува от простите постове на родителите си. Това че той е попаднал на такава жена, не му дава право да слага всички български жени под един пост. Като е бил с нея, не е знаел ли че тя е от така наречените "мацки", "кифли" или както и да ги нарича. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 3 минути, Blueberry каза: Много е готина. Супер надменна, ама ти става симпатично чак. Беше и meme заради тези два клипа и по-точно култовите моменти от тях: Да, това клипче ми излезе като предложение и умирах от смях още от самата обложка! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари