WindWalkerMonk Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 А това не знам Ма те и по домовете и хотелите ходят, сега особено като са гладни. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: А това не знам Ма те и по домовете и хотелите ходят, сега особено като са гладни. Я разкажи още, че наострих уши... или по-точно очи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Willy Публикувано Януари 27 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 27 Емилия на живо в инста: "Вече имам голяма фенска маса в Румъния и Германия!" 11 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 2 минути, Willy каза: Емилия на живо в инста: "Вече имам голяма фенска маса в Румъния и Германия!" Явно е видяла от статистиките в YouTube, че 70% от абонатите ѝ са от там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 3 минути, Willy каза: Емилия на живо в инста: "Вече имам голяма фенска маса в Румъния и Германия!" Без България.. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 "Deals" била трап на английски. Имала много колаборации с чужденци, ще прави и с Жадор. Каза че има и една поп-фолк песен която не е готова и чакала първо да паднат мерките, а мисли и за балада и трети дует с Теофиков. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 42 минути, чушка. каза: По едно време бях съсед на Яница, там няма да коментирам какво съм виждал. В Средна Кула ли? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Току що, PHILIPP PLEIN каза: В Средна Кула ли? Разбира се, че не. Говоря за София, над Ринг мол. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 3 минути, чушка. каза: Разбира се, че не. Говоря за София, над Ринг мол. Горката Яни! Какво е сторила? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 31 минути, Willy каза: Емилия на живо в инста: "Вече имам голяма фенска маса в Румъния и Германия!" Междувременно: 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 3 минути, Гальо каза: Междувременно: С Анелия и Коко? 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 2 минути, Гальо каза: Междувременно: Ясно, ето какво е имала предвид под фенска маса. Защото като певица извън България най-вероятно е адашка на нашата Коя. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 1 минута, penakavalli каза: С Анелия и Коко? *Башур и Коко! Анелия щe я вържат да гледа и учи! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Blueberry Публикувано Януари 27 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 27 Нормално ли е да съм хетеросексуална жена, а единственото нещо, което ми се вижда красиво/секси в "Нито ял, нито спал" да е Данче Пирянкова? 10 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Току що, Blueberry каза: Нормално ли е да съм хетеросексуална жена, а единственото нещо, което ми се вижда красиво/секси в "Нито ял, нито спал" да е Данче Пирянкова? Не, не е. За "секси" и 15 годишната Данче в едно изречение, можем да ти лепнем един друг етикет! 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 3 минути, Blueberry каза: Нормално ли е да съм хетеросексуална жена, а единственото нещо, което ми се вижда красиво/секси в "Нито ял, нито спал" да е Данче Пирянкова? Педофилка! 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 1 минута, чушка. каза: Педофилка! Лесбийка педофилка. Ма тя май е на 17 вече ? Ако е така си готова за щатите, сълзлива история на две източно европейки търсещи щастие и нормален живот на запад. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Това бабата на Рашия ли е? https://vm.tiktok.com/ZMJE4pcqd/ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 И Лиди щяла да пуска нова песен скоро. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 10 минути, SG каза: И Лиди щяла да пуска нова песен скоро. Има ли смисъл от подобно напомняне, всички знаем, че мине ли месец от предната всички пускат по една нова песен Или ти ни подготвяш, за да си набавим тапи за уши? Благодарим в такъв случаи ❤️ 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 3 часа , чушка. каза: По едно време бях съсед на Яница, там няма да коментирам какво съм виждал. Разказвай веднага! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 @Blueberry И когато се сетя за теб, нова чаша с две бучки лед... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 баси противния гном 1 1 2 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 13 минути, SG каза: И Лиди щяла да пуска нова песен скоро. Лидия незабавно да напуска Алфа! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари