Blueberry Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Спи ми се, а трябва аз да съм първата, която ще го направи, затова предварително: Честити 10 милиона на беби и Злодеида с любимата ми песен за 2020 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Току що, Blueberry каза: Спи ми се, а трябва аз да съм първата, която ще го направи, затова предварително: Честити 10 милиона на беби и Злодеида с любимата ми песен за 2020 Споко, гледам че има още 40к, значи ще отнеме поне още 2-3 дни.😝 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Току що, Willy каза: Споко, гледам че има още 40к, значи ще отнеме поне още 2-3 дни.😝 За едно изслушване направи над 100 нови гледания! До 24 часа ще ги е навъртяла. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 26 Author Report Share Публикувано Януари 26 Ще дойде време за грешките да си платиш и повече да не грешиш! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 40 минути, Blueberry каза: За едно изслушване направи над 100 нови гледания! До 24 часа ще ги е навъртяла. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Водещият Йовко в момента на поздравите по Фен ТВ много откача в ефир. Няма търпение да отворят дискотеките вика. Само да отворят и щял да бъде на първа писта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 7 минути, zai4eto82 каза: Водещият Йовко в момента на поздравите по Фен ТВ много откача в ефир. Няма търпение да отворят дискотеките вика. Само да отворят и щял да бъде на първа писта. Явно няма кой да го ебе и няма търпение да иде в 33 да го правят на шишарка. 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 3 минути, stereoto_ каза: Явно няма кой да го ебе и няма търпение да иде в 33 да го правят на шишарка. Ана е готин винаги и винаги е много хубаво облечен. Има и много фенки сред зрителите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 2 минути, zai4eto82 каза: Ана е готин винаги и винаги е много хубаво облечен. Има и много фенки сред зрителите. Зайке, ти си яко загоряла си мисля, време е да намериш нов Ники.. Поздравявам те с този хит на Кокаина, знам, че го харесваш или беше Рики, Зейн и там други педали.. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 7 минути, stereoto_ каза: Явно няма кой да го ебе и няма търпение да иде в 33 да го правят на шишарка. Кефиш ме! Много обичам злобни хора като мен! ❤️ 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Guest Публикувано Януари 26 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 26 Уникална е Галена. ❤️ 1 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 40 минути, zai4eto82 каза: Уникална е Галена. ❤️ Уникална обработка 3 1 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 9 минути, DarkChild каза: Уникална обработка Даже си личи блъра и ретуша на баджака, талията и ръката... за лицето да не говорим. Не може да бие Джеси и Андри по обработка, но не знам защо се прекалява... после като ги видиш на живо и разбираш по какво си приличат... и че на живо са.. 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 1 час, NazzkO каза: Даже си личи блъра и ретуша на баджака, талията и ръката... за лицето да не говорим. Не може да бие Джеси и Андри по обработка, но не знам защо се прекалява... после като ги видиш на живо и разбираш по какво си приличат... и че на живо са.. Баджака със сянката си има вид на някаква ръбеста дървена мебел. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Бахти как мачкаше тва момиче... концепция, видеа, излъчване.. . Как стигна до тва да се разтяга като мушама по снимки и да се чуди колко повече да си впие банския в половия орган за снимки в инстаграм Иначе от по-малко талантливите гласът и винаги ми е бил по-приятен от на Галка или Камчее 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 8 часа , DarkChild каза: Уникална обработка Завиждай и на обработката тогава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Дайте да направим 20 милиона А тиииии мъж на многооо женииии специалиста по лъжиии ожениии сееее, разведи сееее, накрая ще сеее събереееем 😛 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 7 минути, zai4eto82 каза: Дайте да направим 20 милиона А тиииии мъж на многооо женииии специалиста по лъжиии ожениии сееее, разведи сееее, накрая ще сеее събереееем 😛 Чух, че който слуша тази песен затъпява прогресивно. 2 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 А тази песен ще бъде канонизирана и осветена в църква, тъй като носи много положителна енергия, вяра и надежда. Освен това, поумнява се от нея! 2 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 11 минути, WindWalkerMonk каза: Чух, че който слуша тази песен затъпява прогресивно. На репийт ми е ама купена. Не я слушам от youtube. Тъй че я имам с перфектно качество както и останалата ми музика. И аз съм й навъртяла няколко гледания, де. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 30 минути, zai4eto82 каза: На репийт ми е ама купена. Не я слушам от youtube. Тъй че я имам с перфектно качество както и останалата ми музика. И аз съм й навъртяла няколко гледания, де. И на мен. Обичам я ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. pechenko Публикувано Януари 27 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 27 1 21 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Този път са се нацелили доста на високо Алиекспресниците 8 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Айдеее сега Коце с Проблем по Фен. Сутритна в 8:00 часа също. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Емануела е много гнусна с този постоянен спам. Като човек, който е ходил на нейни участия, най-прясно миналата година (лятото), мога да кажа, че участията й минават на пълен плейбек. Дори не си прави труда да говори или каже нещо. Абсолютен излишен разход е да се кани на участие, тъй като не разбираш даже, че има някой на сцената и никакъв контакт с публиката. Като започнат да реват, че нямат участия, ще кажеш, че им дреме за феновете, като дори не ги уважават. 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари