Guest Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Иначе Коце участва в песен на Лидия, другото обаче е тайна. Толкова. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 преди 9 минути, zai4eto82 каза: Иначе Коце участва в песен на Лидия, другото обаче е тайна. Толкова. Надявам се да е грешка и да си искала да напишеш Лияна, иначе би било някъв хорър да свали нивото толкоз с няква Тройница да рекламират ефтините китайски парцали на Кукунашева. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 преди 12 минути, zai4eto82 каза: Иначе Коце участва в песен на Лидия, другото обаче е тайна. Толкова. Целуваме те за прекрасната новина и ти желаем успешен и усмихнат ден ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 преди 17 минути, zai4eto82 каза: Иначе Коце участва в песен на Лидия, другото обаче е тайна. Толкова. Вчера: преди 15 часа , zai4eto82 каза: Нищо общо. Не мога да казвам. ще разбереш. преди 15 часа , zai4eto82 каза: Галин може да пише много неща. Който иска да вярва на коментара. Противоречиш си много, нали нямаше нищо общо? 😂 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Теб дори като те няма, има те навсякъде край мен усещам те цяла глутница от спомени денонощно с мен върви на парчета ме разкъсва и боли. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 преди 5 минути, zai4eto82 каза: Теб дори като те няма, има те навсякъде край мен усещам те цяла глутница от спомени денонощно с мен върви на парчета ме разкъсва и боли. Глупава песен, клипа е пародия. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 преди 35 минути, zai4eto82 каза: Иначе Коце участва в песен на Лидия, другото обаче е тайна. Толкова. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Нека в тези времена на мода не-чалгари да преминават в чалгата да си припомним и първата, която се осмели да го направи (и как едно малко и още тогава даващо шанс на всички момченце я гледаше и й се кефеше). 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 преди 25 минути, Blueberry каза: Целуваме те за прекрасната новина и ти желаем успешен и усмихнат ден ❤️ Мерси. Поне за песента с Лидия не ми е казвал да мълча уж. За дрехи не е споменавал. Но снощи го питах и ми потвърди за Лидия, затова и не спах заради него,. Даже му казах,че съм изненадана, че не съм очаквала точно с нея. И той ме пита лошо ли е и аз му отвърнах, че за мен е изненада И други изненади има ама не мога повече да казвам. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 преди 1 час, zai4eto82 каза: Най-добрата фолклорна песен спечели за Фолклорна песен на 2020. Доказателството,че Райна няма кой да я бутне във фолклора. Всяка една песен, албум печели. Браво Повод за гордост и празник. Най-красивата песен наистина. И авторска при това. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 преди 3 минути, zai4eto82 каза: Мерси. Поне за песента с Лидия не ми е казвал да мълча уж. За дрехи не е споменавал. Но снощи го питах и ми потвърди за Лидия, затова и не спах заради него,. Даже му казах,че съм изненадана, че не съм очаквала точно с нея. И той ме пита лошо ли е и аз му отвърнах, че за мен е изненада И други изненади има ама не мога повече да казвам. Кажи на Константин пак да покани Райна за дует!! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Довечера просто пуснете btv и гледайте, Мисля,че днес трябва да излъчат. Ако не днес, все тая седмица ще е. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 преди 6 минути, zai4eto82 каза: Мерси. Поне за песента с Лидия не ми е казвал да мълча уж. За дрехи не е споменавал. Но снощи го питах и ми потвърди за Лидия, затова и не спах заради него,. Даже му казах,че съм изненадана, че не съм очаквала точно с нея. И той ме пита лошо ли е и аз му отвърнах, че за мен е изненада И други изненади има ама не мога повече да казвам. Трябваше да си искрена - лошо е да прави точно с Тройница каквото и да е. Кажи му да направи с Ваня Великова другия път. Или Клеа. Или Майчето Нури ако реши да намине като свърши карантията. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 преди 5 минути, -A. каза: Кажи на Константин пак да покани Райна за дует!! Това никога няма да се случи дори и да искам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Току що, zai4eto82 каза: Това никога няма да се случи дори и да искам. А ти искаш ли? Иначе като не искаш да ги поканиш на общ чат докато ти светят, нормално да не се случи 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 преди 2 минути, Lelqtian каза: Трябваше да си искрена - лошо е да прави точно с Тройница каквото и да е. Кажи му да направи с Ваня Великова другия път. Или Клеа. Или Майчето Нури ако реши да намине като свърши карантията. Явно Коце и Галин се имат, де да знам. То кой не иска с Коце като сме си говорили. Всеки го иска, 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Явно Коце и Галин се имат, де да знам. То кой не иска с Коце като сме си говорили. Всеки го иска, Колко му е, то тва се говори открай време също. А това че всеки го иска, не означава че трябва да опраши всички. Включително баш тоя койот. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 преди 23 минути, SG каза: Нека в тези времена на мода не-чалгари да преминават в чалгата да си припомним и първата, която се осмели да го направи (и как едно малко и още тогава даващо шанс на всички момченце я гледаше и й се кефеше). Тя сама си го изпя - "Знааеш, че съм талант". Талант си е Елвирчето. Наскоро й гледах прясно интервю в На кафе, с мъжо й, попиках се от смях с нея. Ето и паралел между два тотални хита, но си предпочитам Катината версия! преди 19 минути, zai4eto82 каза: Мерси. Поне за песента с Лидия не ми е казвал да мълча уж. За дрехи не е споменавал. Но снощи го питах и ми потвърди за Лидия, затова и не спах заради него,. Даже му казах,че съм изненадана, че не съм очаквала точно с нея. И той ме пита лошо ли е и аз му отвърнах, че за мен е изненада И други изненади има ама не мога повече да казвам. С половин уста си намекнала, че лош избор направил. Все още има възможност да се откаже и ще ти бъдем благодарни! преди 10 минути, Lelqtian каза: Трябваше да си искрена - лошо е да прави точно с Тройница каквото и да е. Кажи му да направи с Ваня Великова другия път. Или Клеа. Или Майчето Нури ако реши да намине като свърши карантията. Нурито ще му уреди турне в Хамерика, но той май никога не пее в чужбина? Да не е осъждан и да не може да напуща страната? преди 6 минути, zai4eto82 каза: Явно Коце и Галин се имат, де да знам. То кой не иска с Коце като сме си говорили. Всеки го иска, Той Гъбин го иска по друг начин и те конкурира, така че пристъпвай в действие, преди да те е изпреварил! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 преди 3 минути, asylum каза: Тя сама си го изпя - "Знааеш, че съм талант". Талант си е Елвирчето. Наскоро й гледах прясно интервю в На кафе, с мъжо й, попиках се от смях с нея. Ето и паралел между два тотални хита, но си предпочитам Катината версия! С половин уста си намекнала, че лош избор направил. Все още има възможност да се откаже и ще ти бъдем благодарни! Нурито ще му уреди турне в Хамерика, но той май никога не пее в чужбина? Да не е осъждан и да не може да напуща страната? Той Гъбин го иска по друг начин и те конкурира, така че пристъпвай в действие, преди да те е изпреварил! Аз мисла че е пял по чужбина, преди карантийно не беше ли някъде из Европа? Или са бъркам, все пак беше преди около 20 лета. А Гъбин е повече от ясен, само не знам защо му е пробутал Тройницата вместо себе си? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 преди 4 минути, asylum каза: Тя сама си го изпя - "Знааеш, че съм талант". Талант си е Елвирчето. Наскоро й гледах прясно интервю в На кафе, с мъжо й, попиках се от смях с нея. Ето и паралел между два тотални хита, но си предпочитам Катината версия! Велика е! Най-яркия спомен за нея от детските ми години е един клип как се разхожда в някакъв парк, сред дръвчета и храстчета. Излъчваха го постоянно в Топ Фолк. Не успявам за го намеря, но ако имаш идея кой е или ако някой друг има идея- ще съм благодарен. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Нападайте - богат урожай! Със сигурност ни четат - наскоро споменахме и Цеца, и Такухи! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 преди 1 минута, SG каза: Велика е! Най-яркия спомен за нея от детските ми години е един клип как се разхожда в някакъв парк, сред дръвчета и храстчета. Излъчваха го постоянно в Топ Фолк. Не успявам за го намеря, но ако имаш идея кой е или ако някой друг има идея- ще съм благодарен. И аз го помня този клип! Но като заглавия помня само Борчо, Пустоно лудо и младо, Седнало е Джоре, Нежност, Наранена душа, Телефонна любов и Коминочистача! За липсващото заглавие може да попитаме 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 преди 4 минути, Lelqtian каза: Аз мисла че е пял по чужбина, преди карантийно не беше ли някъде из Европа? Или са бъркам, все пак беше преди около 20 лета. А Гъбин е повече от ясен, само не знам защо му е пробутал Тройницата вместо себе си? Надушвам 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Окей, една година, две години, ама вече започва третата година от кариерата си и пак ще я кара само на дуети и feats. 😃 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 преди 1 минута, Willy каза: Окей, една година, две години, ама вече започва третата година от кариерата си и пак ще я кара само на дуети и feats. 😃 аз лично 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари