Guest Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Айдее сега Pроблем за втори път. Днес ме радaват на всеки час с някоя песен на Коце. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 преди 48 минути, asylum каза: Ти си! Що? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 преди 2 минути, zai4eto82 каза: Що? Защо плачкаш, мила? Пак дойде времето за този хит! Преса няма ли да обявява новия миш-маш вече? Стига грозни снимки и Палома по катерушки. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 преди 3 часа , kalpazanin каза: Верно, знам я рая песен, но никога не съм я асоциирал с Луда по тебе, с гръцкия оригинал и с версията на Кали - да. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 преди 9 минути, HIStory каза: Верно, знам я рая песен, но никога не съм я асоциирал с Луда по тебе, с гръцкия оригинал и с версията на Кали - да. Имаше и една за Ватман. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 преди 6 минути, GSA каза: Имаше и една за Ватман. Тя реално е най-известната от българските версии на Астатос. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 преди 3 часа , omline каза: Ами в крайна сметка не може да не признаем, че на онези години Пайнер най-сериозно се отнесоха към нишата на фолка. Ако погледнем реално какво издаваха конкурентите им по същото време - не че е било лошо, но всичко, което беше с марка Пайнер привличаше и окото и ухото неминуемо повече. Тогава имаха и човешкия и технически капацитети да отиграят нагласите на публиката по брилянтен начин. В голяма степен си бяха и предприемчиви. Мисля, че инженерното образование на Димитров тогава също си каза думата. Сега според мен повече му пречи, защото е обърнал взора преди всичко към техническата част, а идейната е на самотек. Ами не е точно така - допреди появата на Планета бяха на едно ниво с Ара, които произвеждаха не по-лоша продукция и не по-малко хитове - Софка, Тони Стораро +/-Деси, Таня Боева, Кати, Лия, Кондьо, Нина и още безброй + една камара вече забравени изпълнители. Съни, Милена рекърдс, Пик мюзик, Орфей също имаха хитови изпълнители - Коцето, Луна, Орнела, Диана, Бони, Кали, Еми Стамболова... Монополът на Пайнер почна точно с началото на Планета, като не съм съгласен, че са предлагали кой знае колко по-високо качество към онзи момент. Поздрав с нещо старо, но златно: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Планета е това, което вдигна акциите на чалгата и вкара една поне минимално качество. Във всеки един аспект имаше огромни подобрения, само сравнете развитието на продукцията в рамките на 3-4 години от 2000 до 2003-2004. Разликата е от земята до небето. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 преди 11 минути, Senhor каза: Планета е това, което вдигна акциите на чалгата и вкара една поне минимално качество. Във всеки един аспект имаше огромни подобрения, само сравнете развитието на продукцията в рамките на 3-4 години от 2000 до 2003-2004. Разликата е от земята до небето. Като картинка да, като музика - не. Точно в тоя период и малко след това цялата им продукция беше евтини сръбски + още по-евтини румънски кавъри. Имаше изключения, но се толерираха точно изпълнителите на горепосоченото. Естествено, че впечатлението ще е, че тяхната продукция е най, като няма реална конкуренция. Макар че точно тогава Азис, а и Бони за кратко отнесоха целия кокошарник барабар с телевизията им. Ако Планета не беше останала вътрешноведомствена телевизия като тази на БСП, щеше да се качи нивото на целия жанр, а и статута на телевизията и тежестта на наградите й, но откъде толкова акъл в Димитровград, пара да пада. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 преди 9 минути, HIStory каза: Ами не е точно така - допреди появата на Планета бяха на едно ниво с Ара, които произвеждаха не по-лоша продукция и не по-малко хитове - Софка, Тони Стораро +/-Деси, Таня Боева, Кати, Лия, Кондьо, Нина и още безброй + една камара вече забравени изпълнители. Съни, Милена рекърдс, Пик мюзик, Орфей също имаха хитови изпълнители - Коцето, Луна, Орнела, Диана, Бони, Кали, Еми Стамболова... Монополът на Пайнер почна точно с началото на Планета, като не съм съгласен, че са предлагали кой знае колко по-високо качество към онзи момент. Поздрав с нещо старо, но златно: Ами не знам може и аз да съм предчувствал някакви неща, но от екрана наистина това, което правеха Пайнер ми се струваше в пъти по-добро (а не съм бил читател и на Нов Фолк). Доста от нещата на конкуренцията оцених години по-късно. Преди малко пусна клип на Кали от 1998, която (по нейни думи) е била най-добре платената певица в София за онези времена - 500 $ хонорар (Глория е била на 300 - пак по нейни думи при Миглена Ангелова) и докато Кали е пеела "Мера според мера" в кръчмата, Глория е пускала това: .........няма база за сравнение - самите автори и режисьорите тогава според мен си имаха доста добри идеи и подхождаха визионерски - кефа им от работата беше по-голям и е видно. То е малко като историята с провинциалистчето, което иде в големия град и е пълно с амбиция, а местния лигльо го кара тарикатски, щото си мисли, че успехът му се полага по подразбиране. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Всъщност в онези години Планета успешно усвоиха вече наложената формула на телевизия Оникс и с помощта на наградите и турнетата я развиха към статут на монопол. Това нямаше как да не амбицира изпълнителите да влагат в продукцията и всички да се борят да са в Пайнер и да ги излъчват там. Meanwhile други точно тогава решиха да напуснат. Крайно изумително е до какъв крах е достигнало всичко 20 години по-късно. преди 3 часа , чушка. каза: @SG, защо не бях поканен на вчерашният купон, който си организирал? Мислех, че сме приятели. Твърде малък е кръга от хора, които биха рискували прекомерното налагане на Десислава и Лидия. За тяхна радост има и моменти, в които фолк телевизиите и Алекса налагат по-скоро Да си тук и Къде беше ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Започват Пайнер онлайн концерти. Първият е за българите в Чикаго: 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Теди Александрова и Емрах с лайв концерт за българите в Чикаго http://planeta.tv/news/view/Tedi-Aleksandrova-i-Emrah-s-layv-kontsert-za-balgarite-v-Chikago 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 преди 15 минути, omline каза: Ами не знам може и аз да съм предчувствал някакви неща, но от екрана наистина това, което правеха Пайнер ми се струваше в пъти по-добро (а не съм бил читател и на Нов Фолк). Доста от нещата на конкуренцията оцених години по-късно. Преди малко пусна клип на Кали от 1998, която (по нейни думи) е била най-добре платената певица в София за онези времена - 500 $ хонорар (Глория е била на 300 - пак по нейни думи при Миглена Ангелова) и докато Кали е пеела "Мера според мера" в кръчмата, Глория е пускала това: .........няма база за сравнение - самите автори и режисьорите тогава според мен си имаха доста добри идеи и подхождаха визионерски - кефа им от работата беше по-голям и е видно. То е малко като историята с провинциалистчето, което иде в големия град и е пълно с амбиция, а местния лигльо го кара тарикатски, щото си мисли, че успехът му се полага по подразбиране. Не мисля, че Пайнер в този период, а и след това са предлагали кой знае колко високо и визионерско ниво на продукция. Отделни изпълнители да, но като цяло се залагаше на творения тип Ласмаги-Джасмаги, 100 патрона, Смукача, Пачки, Летвата... мога до без край. Изключително високо ниво! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 преди 1 час, SG каза: Всъщност в онези години Планета успешно усвоиха вече наложената формула на телевизия Оникс и с помощта на наградите и турнетата я развиха към статут на монопол. Това нямаше как да не амбицира изпълнителите да влагат в продукцията и всички да се борят да са в Пайнер и да ги излъчват там. Meanwhile други точно тогава решиха да напуснат. Крайно изумително е до какъв крах е достигнало всичко 20 години по-късно. Твърде малък е кръга от хора, които биха рискували прекомерното налагане на Десислава и Лидия. За тяхна радост има и моменти, в които фолк телевизиите и Алекса налагат по-скоро Да си тук и Къде беше ти. Мда, след толкова време все пак намерихме разковничето и къде е проблема в цялата схема на кокошарника. Наздраве! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Доказателството, че Глория има брутални мелодии (дори на "пълнежите" в албумите си), които, ако бяха с една идея по-чалгаджийски аранжименти, щяха да са големи хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 преди 25 минути, Lelqtian каза: Мда, след толкова време все пак намерихме разковничето и къде е проблема в цялата схема на кокошарника. Наздраве! Не е тайна, че точно някъде в онзи период Митака спря да бъде истински продуцент (поне в Рамания не е тайна). Добрият въпрос е кога ли точно бате шефът е преценил, че няма нужда да влага пари в изпълнителите си- когато телевизията пожъна чутовен успех още със старта си или малко по-късно, когато Ивана дойде с новия тип договор... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 преди 3 часа , omline каза: Преди малко пусна клип на Кали от 1998, която (по нейни думи) е била най-добре платената певица в София за онези времена - 500 $ хонорар (Глория е била на 300 - пак по нейни думи при Миглена Ангелова) Нещо се съмнявам точно пък тая да е била най-добре платена когато и да било. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 преди 5 минути, DarkChild каза: Нещо се съмнявам точно пък тая да е била най-добре платена когато и да било. Може да е предлагала екстри. 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 4 Author Report Share Публикувано Февруари 4 преди 3 часа , zai4eto82 каза: Теди Александрова и Емрах с лайв концерт за българите в Чикаго http://planeta.tv/news/view/Tedi-Aleksandrova-i-Emrah-s-layv-kontsert-za-balgarite-v-Chikago Видяхме и първия път като го написа. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 преди 3 часа , zai4eto82 каза: Теди Александрова и Емрах с лайв концерт за българите в Чикаго http://planeta.tv/news/view/Tedi-Aleksandrova-i-Emrah-s-layv-kontsert-za-balgarite-v-Chikago Зайке, ти би ли отишла на виртуално участие в дискотека? Там няма да можеш да се гушкаш с Коциту. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 преди 4 часа , HIStory каза: Ами не е точно така - допреди появата на Планета бяха на едно ниво с Ара, които произвеждаха не по-лоша продукция и не по-малко хитове - Софка, Тони Стораро +/-Деси, Таня Боева, Кати, Лия, Кондьо, Нина и още безброй + една камара вече забравени изпълнители. Съни, Милена рекърдс, Пик мюзик, Орфей също имаха хитови изпълнители - Коцето, Луна, Орнела, Диана, Бони, Кали, Еми Стамболова... Монополът на Пайнер почна точно с началото на Планета, като не съм съгласен, че са предлагали кой знае колко по-високо качество към онзи момент. Поздрав с нещо старо, но златно: Но дори и тогава Пайнер минаваше за Холивуд в чалгата. Най-големите имена бяха там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Искам нещо такова от Алисия, най-силанта ѝ песен в последните години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 4 Author Report Share Публикувано Февруари 4 Счети усети провала на "Сделки" и направи сделка за поп-фолк парче. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Кой да предположи, че 10 години по-късно един от трендовете в тикток ще е на тази песен. Жестока 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари