Lelqtian Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Май е време да напускам ютуб ... Ужас ужас ужас ... Ся няма да мога да спя, я да си пусна нещо за успокоение на нервите 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. GSA Публикувано Февруари 13 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Февруари 13 Мале сега хванах 5 секунди от лайфа на Преслава: тая нормална ли е да търпи този хомофоб и расист до себе си? Избухна сега, че на педерасите трябвало само гейове да се казва, а на черните не трябвало негри... Ами сельо, излез малко от мишата си дупка, ограмоти се и се научи на елементарно възпитание поне. Потресен съм наистина как може да има такива ограничени хора. 14 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 58 минути, Willy каза: Азис, Андреа, Гери и още 10 имена left the chat! Азис не е изпълнителКА, а другите две въобще не помнех, че съществуват, факт. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 2 минути, DrAkO каза: Азис не е изпълнителКА, а другите две въобще не помнех, че съществуват, факт. Азия и Василка не харесват това. преди 4 минути, GSA каза: Мале сега хванах 5 секунди от лайфа на Преслава: тая нормална ли е да търпи този хомофоб и расист до себе си? Избухна сега, че на педерасите трябвало само гейове да се казва, а на черните не трябвало негри... Ами сельо, излез малко от мишата си дупка, ограмоти се и се научи на елементарно възпитание поне. Потресен съм наистина как може да има такива ограничени хора. Тамън са си лика прилика с мадам "Обуфки да искаш" и "Ох баня ох кеф". 3 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 13 минути, GSA каза: Избухна сега, че на педерасите трябвало само гейове да се казва, а на черните не трябвало негри... Не е ли прав? 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 12 минути, DarkChild каза: Не е ли прав? Дори да е вярно. точно тоя пак няма е прав 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 38 минути, GSA каза: Мале сега хванах 5 секунди от лайфа на Преслава: тая нормална ли е да търпи този хомофоб и расист до себе си? Всяка жена преди да тръгне с мъж й е страшно важно да знае дали е хомофоб или расист - не знам Преса ква е такава... 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 30 минути, DarkChild каза: Не е ли прав? Той се дразнеше и избухна срещу това да нарича гейовете гейове - трябвало педераси да им се казва, нищо друго. Същото и за черните хора... За какво да е прав? Че трябва да използва обидни наименования към хора, за които това е обидно? За какво? Защото не му се занимава да се образова защо и как аджеба това не е ок? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Senhor Публикувано Февруари 13 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Февруари 13 преди 6 минути, omline каза: Всяка жена преди да тръгне с мъж й е страшно важно да знае дали е хомофоб или расист - не знам Преса ква е такава... ??? Естествено? С такива хора не заслужава дори да се разговаря, камо ли да се влиза във връзка. 8 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 11 минути, Senhor каза: ??? Естествено? С такива хора не заслужава дори да се разговаря, камо ли да се влиза във връзка. Не знам дали сте наясно, но светът не се състои само от черни и хомосексуалисти. 2 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 1 час, GSA каза: Мале сега хванах 5 секунди от лайфа на Преслава. Ами сельо, излез малко от мишата си дупка, ограмоти се и се научи на елементарно възпитание поне. Снощи и аз влязох за малко в лайфа и на фона на говорещата Преслава, той вдигна, че му звъняха и с вдигането, на висок тон : “Кво бе да ти Ева подката майчина” 😂 1 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 4 минути, Runevski каза: Снощи и аз влязох за малко в лайфа и на фона на говорещата Преслава, той вдигна, че му звъняха и с вдигането, на висок тон : “Кво бе да ти Ева подката майчина” 😂 Не си измисляй! Вдигна и каза нещо друго, но не и това... 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 23 минути, GSA каза: Той се дразнеше и избухна срещу това да нарича гейовете гейове - трябвало педераси да им се казва, нищо друго. Същото и за черните хора... За какво да е прав? Че трябва да използва обидни наименования към хора, за които това е обидно? За какво? Защото не му се занимава да се образова защо и как аджеба това не е ок? Прочети си пак предния пост. Написал си точно обратното? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 24 минути, omline каза: Всяка жена преди да тръгне с мъж й е страшно важно да знае дали е хомофоб или расист - не знам Преса ква е такава... Хомофобите обикновено са и мизогинисти. Нали се сещаш какво означава. Побоища, унижения... 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 9 минути, omline каза: Не знам дали сте наясно, но светът не се състои само от черни и хомосексуалисти. Наясно съм, но никаква част от света не трябва да се състои от хомофоби и расисти. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 12 минути, Senhor каза: Наясно съм, но никаква част от света не трябва да се състои от хомофоби и расисти. ...и затова е редно никаква част от света да не бива провокирана да се държи като такава. 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 13 минути, DarkChild каза: Прочети си пак предния пост. Написал си точно обратното? Прощавайте, българския ми не е перфектен вече. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 8 часа , Hurricane каза: Носията е албанска, а не българска. Затова изглежда толкова странно Това го знам, не изглежда странно, а модерно, защото такива къси фусти албанките не са носили никога. Малко прилича на родопската носия, те и затова някои неуки журналя бързаха да пишат, че облякла БГ носия. Въпросът е, че покривката на главата според мен не е точно албанска. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Danger. Публикувано Февруари 13 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Февруари 13 Гей е човек, който си пада по хора от същият пол. Педераст е човек, който дебне кога Дилдона ще пуска нова песен, за да може и той заедно с нея да пусне песен от лейбъла си. 3 24 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 От 14.07.2019 г. от 19:50, Fast каза: Павел също е страшно съмнителен и се притеснявам за Преси и детето и. Има клуб за борба в родното му село и е избухлив човек. Изрових една статия отпреди години, че е участвал в групов побой над бременна жена, защото е дължала 100 лв, но е бил оправдан поради липсва на доказателства. https://www.struma.com/krimi/1-g-uslovno-za-prebiliya-bremenna-jena-i-semeistvoto-i_28269/ От 3.08.2019 г. от 7:01, Fast каза: Павел бди над нея, дори когато си оправя грима и прическата? Това негово е болест. От 5.04.2020 г. от 0:38, Fast каза: Преслава спомена в лайфа, че Павел е увлечен по историята, което ме навежда до мисълта, че може би е от онези идеологически екстремисти, които робуват на остарели стереотипи. Такива като него, в развитите държави трудно си намират половинки, защото третират жените като обекти, боксови круши и второ качество хора. Жалко че тук това е нормата. Наемен побойник, обсебващ ревнивец, националист, расист, хомофоб. Червените флагове станаха твърде много. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 55 минути, omline каза: ...и затова е редно никаква част от света да не бива провокирана да се държи като такава. Дай ми пример за нещо, което обективно да е провокиращо някой да “стане” хомофоб или расист? Но не аргумент от типа “дразнят ме”, защото във всеки един случай, в който аз се сещам, омразата е непровокирана. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 2 часа , GSA каза: Мале сега хванах 5 секунди от лайфа на Преслава: тая нормална ли е да търпи този хомофоб и расист до себе си? Избухна сега, че на педерасите трябвало само гейове да се казва, а на черните не трябвало негри... Ами сельо, излез малко от мишата си дупка, ограмоти се и се научи на елементарно възпитание поне. Потресен съм наистина как може да има такива ограничени хора. Прочетох си сега поста отново и точно това съм имал предвид: въпронсия избухна защо трябва да казва на педерасите гейове? Той си държи на първото, въпреки че са много хора е обидно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 1 минута, Senhor каза: Дай ми пример за нещо, което обективно да е провокиращо някой да “стане” хомофоб или расист? Но не аргумент от типа “дразнят ме”, защото във всеки един случай, в който аз се сещам, омразата е непровокирана. Щом имаш капацитета да напишеш грамотно пост в този форум, значи нямаш нужда от пример. Цялата гей-култура е едно недоразумение, което не трябва нито да съществува нито да бъде толерирано, защото няма логика нещо, което е толкова ""естествено" да си има цяла плеяда от добавени светоусещания, които трябва да приемеш наред със сексуалността. В този смисъл да сме наясно - ДА на гейовете, НЕ на културата им. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 8 минути, omline каза: Щом имаш капацитета да напишеш грамотно пост в този форум, значи нямаш нужда от пример. Цялата гей-култура е едно недоразумение, което не трябва нито да съществува нито да бъде толерирано, защото няма логика нещо, което е толкова ""естествено" да си има цяла плеяда от добавени светоусещания, които трябва да приемеш наред със сексуалността. В този смисъл да сме наясно - ДА на гейовете, НЕ на културата им. преди 8 минути, omline каза: Щом имаш капацитета да напишеш грамотно пост в този форум, значи нямаш нужда от пример. Цялата гей-култура е едно недоразумение, което не трябва нито да съществува нито да бъде толерирано, защото няма логика нещо, което е толкова ""естествено" да си има цяла плеяда от добавени светоусещания, които трябва да приемеш наред със сексуалността. В този смисъл да сме наясно - ДА на гейовете, НЕ на културата им. Очевидно нямаш никаква представа за какво говориш, защото аз тук пример не чух. Гей културата с какво се различава от която и да е друга култура? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари