Този коментар е популярен. DarkChild Публикувано Февруари 13 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Февруари 13 преди 9 часа , Blueberry каза: Константин и Лидия 2021 Константин 2001 Лидия 2001 Зайка 2001 1 20 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 9 часа , Blueberry каза: Константин и Лидия 2021 Константин 2001 Лидия 2001 ...ииии докато чакам лявата агентура на форума да си формира обвинението, това ми иде доста смешно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Preslava is cancelled. Благодаря на Лидия и Емилия, че я изместиха тая елементарница от топа ми. В 2021 нямаме нужда от асоциални хора във фийда си. Blocked! 🥰 1 4 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 26 минути, DarkChild каза: Зайка 2001 На Танчето косата е винаги във топ форма и поддържана ако не знаете, нито корени има нито нищо. И е по към лилаво. Да не говорим, че бижутата са в бонбонено, а блузката розова. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 7 минути, GSA каза: На Танчето косата е винаги във топ форма и поддържана ако не знаете, нито корени има нито нищо. И е по към лилаво. Да не говорим, че бижутата са в бонбонено, а блузката розова. Тогава не е работела и не е можела да си позволява такива глезотии. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 2 часа , Hurricane каза: Не си измисляй! Вдигна и каза нещо друго, но не и това... Сигурно не е вярно и за лайфа преди да роди, когато се изцепи “Не искате ли да ви покажа хоя”, а Преси не пропусна да подсети после “Щеше да показваш нещо, хората чакат”, издавайки звуци наподобяващи хиена.. 3 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 9 минути, Runevski каза: Сигурно не е вярно и за лайфа преди да роди, когато се изцепи “Не искате ли да ви покажа хоя”, а Преси не пропусна да подсети после “Щеше да показваш нещо, хората чакат”, издавайки звуци наподобяващи хиена.. Това вече е вярно. Но за звуците на Преси и това подсещане не знам... или поне не помня такова нещо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Koце много се кефи на реакцията на Николов дето му я пратих. Чак си я качил. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 https://www.dnes.bg/stranata/2021/02/13/chastno-parti-v-bansko-s-uchastieto-na-desislava-kolko-sa-gostite.479961 🤣 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 14 минути, zai4eto82 каза: Koце много се кефи на реакцията на Николов дето му я пратих. Чак си я качил. А Коце няма ли да ти признае, че всъщност ролята на Лусия е била градена по твой образ и е била предвидена за теб? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Лидия даже е отговорила на Николов: Фиксиран от Nikolov Reaction Lidia Officialпреди 7 часа Най-голямото щастие за мен е да се оцени това, което правя и да знам, че ви е докоснало! Благодаря от дъното на душата си за всичко, което каза и за начина, по който ме виждаш!🙏 no words to say how I feel right now❤️ #ThankYou 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 5 минути, RumyanaFen каза: https://www.dnes.bg/stranata/2021/02/13/chastno-parti-v-bansko-s-uchastieto-na-desislava-kolko-sa-gostite.479961 🤣 Десислава обаче не спира да копае дъното. Точно, когато си мислехме, че не може да пропадне по-надолу, тя ни доказва, че няма граници за това. Глупава ли е, сляпа ли е или просто безсрамна? Да ми пее песни на Джена... 9 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 7 минути, RumyanaFen каза: https://www.dnes.bg/stranata/2021/02/13/chastno-parti-v-bansko-s-uchastieto-na-desislava-kolko-sa-gostite.479961 🤣 Колко да е проста Деса? Изкара короната, сега пак се вре между шамаирте, а трябва да си седи на гъза и да се благодари, че я изкара леко. Ама и нея я разбирам, с тея габарити и тоя апетит трудно се издържа като ти кажат, че ще има шведска маса на партито... 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. pechenko Публикувано Февруари 13 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Февруари 13 Когато Емануела прочете коментарите в Рамания: 13 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Павел да не би случайно да е бил в публиката? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 1 час, RumyanaFen каза: https://www.dnes.bg/stranata/2021/02/13/chastno-parti-v-bansko-s-uchastieto-na-desislava-kolko-sa-gostite.479961 🤣 Къде са сега феновете й, които направиха Глора на парцал??? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 2 часа , Blueberry каза: Preslava is cancelled. Благодаря на Лидия и Емилия, че я изместиха тая елементарница от топа ми. В 2021 нямаме нужда от асоциални хора във фийда си. Blocked! 🥰 Господ тебе здраве да ти дава, здраве и благоденствие! Ум и напредък! Късмет и сила! Ох, ах... направо ще те изям. ❤️ 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 18 часа , Hurricane каза: Има ли го някъде качено гостуването на Емилия и Денис при Слави? https://sedemosmi.tv/production/вечерта-на-ку-ку-бенд-10-февруари-2021-г/ Иска регистрация и free trial, но май не качват на други места. Сега я гледам - на "Тръгвай си" пее някаква друга песен, мелодия и ритъм никакви ги няма. Не чува ли, не знам, но Денис го няма този проблем. Спокойно прескачай това изпълнение Иначе ми харесва с новата визия. Изглежда свежа. Малко ми прилича на Галена - май имаме още една Тройница - Галена, Емилия и жената на женомразеца. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 8 часа , zai4eto82 каза: Koце много се кефи на реакцията на Николов дето му я пратих. Чак си я качил. Между другото, защо не направиш канал с твои реакции? Мисля, че би пръснала! Няма да си като тоя дебелак, който само се мазни. Ако нещо не ти хареса, даваш унищожителна критика. 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Цяла Месопотамия гърми под звуците на 2 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Добро утро драги съфорумци, пиеме ли кафе и в колко часа е приемливо да преминем и да си налеем от якото? 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 9 часа , pechenko каза: Когато Емануела прочете коментарите в Рамания: Някой да ме светне - има ли смисъл да рипортваме тоя тъпир белким я свалят поне временно от фейса за хейт, фейк нюз и различните видове фобии и изми които напоследък изповядва? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 новата кралица на поп-фолка! 1 5 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 3 минути, FikLena каза: новата Тройница на поп-фолка! Кралицата е една и името й е Клеопатра, бейби! 3 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари