xroflx9 Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 4 минути, HIStory каза: Всичко щеше да е супер, ако го нямаше израза "всяко следващо поколение дебютанти е по-силно". Точно обратното е - все по-еднакви и все по-непеещи. Гласът не е най-важното в един изпълнител. А и все пак говорим за чалга,а не за опера. То ако се ставаше само с талант сега спора щеше да е Таня Маринова vs Ивета Костова. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 1 минута, HIStory каза: Злоба може да ти лъха на теб персонално, но няма такава от моя страна, не знам как хвана настроение в писмена реч. Няма как да имам лично отношение към човек, който не познавам, само защото не е на моето мнение, не съм Глория. Спя чудесно, благодаря за загрижеността. Ако посочването на факти го приемаш като лоша енергия, проблемът не е в моя телевизор. Добре, разсмя ме с "Не съм Глория" и предлагам да приключим и дано скоро Лидия да изкара песен, с която да те впечатли и да видиш, че си заслужава писането на романи по форумите за нея 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Да се поздравим с новата идолка, а именно - ГИА ❤️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Лидия е идеална за голямо име и проблемът не е нещо в нея, а само и единствено това, че Галин държи тя и Алфите да са терминатори главно по клубовете, които пък напоследък отсъстват. Десита и тя така, като изключим, че лично на мен ми идва твърде детинска като излъчване и не съм сигурен дали това ще успее да привлече зрялата публика някога. Все пак и двете издадоха много добри песни, откакто са в чалгата. Какво пречи на проекти с цялостно изпипана концепция като "Няма да ми мине", "Да мога да обичам" (изкл. скандалния символ), "Поредната цигара", "В ръцете на друг", "Недей ме вини" да се причисляват в графата на качествения поп-фолк? Плюс това тук говорим за тийнейджърки, а не за 20+ мацки, на каквато възраст всичките предишни лидерки станаха лидерки. Не може да знаем дали и ГИКД нямаше да са точно като Лидия и Десита ако им се налагаше да се издигат по време на гимназиалните си години в новото време. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 28 минути, Blueberry каза: дано скоро Лидия да изкара песен, с която да те впечатли и да видиш, че си заслужава писането на романи по форумите за нея 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 1 час , Danger. каза: Ама вие сериозно ли водите спор за Десита и Лидия, при положение, че повечето ги имат за комплект и нито една от двете не е изкарала голям солов хит, който да я открои и да се забележи стабилно? Комплект е силно казано. Лично аз четох тоя спор, четох, така и не успях да напраявя разлика между обсъжданите Тройници. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 3 минути, SG каза: Лидия е идеална за голямо име и проблемът не е нещо в нея, а само и единствено това, че Галин държи да тя и Алфите да са терминаторки главно по клубовете, които пък напоследък отсъстват. Десита и тя така, като изключим, че лично на мен ми идва твърде детинска като излъчване и не съм сигурен дали това ще успее да привлече зрялата публика някога. Все пак и двете издадоха много добри песни, откакто са в чалгата. Какво пречи на проекти с цялостно изпипана концепция като "Няма да ми мине", "Да мога да обичам" (изкл. скандалния символ), "Поредната цигара", "В ръцете на друг", "Недей ме вини" да се причисляват в графата на качествения поп-фолк? Плюс това тук говорим за тийнейджърки, а не за 20+ мацки, на каквато възраст всичките предишни лидерки станаха лидерки. Не може да знаем дали и ГИКД нямаше да са точно като Лидия и Десита ако им се налагаше да се издигат по време на гимназиалните си години в новото време. 1. На Лидия въздухът й свърши на средата на песента при участието в 7/8 ТВ, какво голямо име, като една песен не може да изкара. Десита пък изобщо не я чух. ОК, присъствие не коментираме, щели да се ошлайфат. По белия свят се пускат на пазара готови продукти, нали това е работата на продуцента. 2021-ва сме, не 01-ва,че да се учим в движение. Ама какъвто продуцента, такива и певиците му. Само репликата на Лидия за Галин е повече от показателна за умствения й потенциал, а в този бизнес трябва и много акъл. Единствено Софка от по-простоватите се задържа във времето, но компенсира със зверски талант, какъвто Лидия няма. 2. Проблемът е, че всички посочени от теб песни звучат като една, пусни ги в микс и не вярвам и ти да ги различиш. 3. Можем - Гери Никол гръмна на 16 с хит като "Ела и си вземи" какъвто Лидия и Десита и до този момент нямат. Съществена разлика е, че Гери-то ПЕЕ. Бонус: Десислава изстреля този гигахит на крехката възраст от 17 години, демек по-млада от Лида: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Нещо много класно! Само някой да ми обясни защо Рени я е кръстила "Йерусалим"? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 1 час, HIStory каза: Ванчето е наложена звезда. На мен тази ми е фаворит от младото поколение: Ето това е подготвена певица, лъхаща на класа и поне 12-годишен опит. Изобщо не бих я сложил в една графа с прохождащи Тройници. 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 53 минути, xroflx9 каза: Гласът не е най-важното в един изпълнител. А и все пак говорим за чалга,а не за опера. То ако се ставаше само с талант сега спора щеше да е Таня Маринова vs Ивета Костова. Самос талант не става, ама нали съществителното е ПЕВИЦА, поправи ме, но не идва ли от глагола ПЕЯ? Без кой знае какъв глас пак се връщаме на Камелия, но тя компенсира с много, много други качества, които не виждам при двете девойки. Е, какво остава? За кво точно трябва да им пляскам, само че са са се родили ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 1 минута, ice_hot_sm каза: Нещо много класно! Само някой да ки обясни защо Рени я е кръстила "Йерусалим"? За да се изфука, че живее в Йерусалим 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 2 минути, asylum каза: За да се изфука, че живее в Йерусалим Мислех, че има някаква по-дълбока мисъл, но дори и с такава подбуда да е, песента пак си остава супер добра! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 9 минути, ice_hot_sm каза: Нещо много класно! Само някой да ки обясни защо Рени я е кръстила "Йерусалим"? Може и да бъркам, но май беше правила някакво допитване до фенове (да, още имаше такива живи, освен Руневски!!!) как да се казва песента и спечели "Йерусалим". Песента е готина, ама клипа е много зле на фона на предния "Горчиво и сладко". Рени по чаршаф хич не ми беше ок. Тогава май още си живееше тук, та се явява пророческа за Израел. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 3 минути, HIStory каза: Може и да бъркам, но май беше правила някакво допитване до фенове (да, още имаше такива живи, освен Руневски!!!) как да се казва песента и спечели "Йерусалим". Песента е готина, ама клипа е много зле на фона на предния "Горчиво и сладко". Рени по чаршаф хич не ми беше ок. Абе, не мисля, че е зле. Даже тъкмо си мислех преди малко, докато го гледах, че Рени тук е доста секси и добре изглеждаща, без да е смешна и вулгарна. Да, в сравнение с "Горчиво и сладко" е доста по-семпъл, но явно идеята е била да е точно такъв, по-изчистен. Лично на мен ми стои много добре. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 27 минути, ice_hot_sm каза: Мислех, че има някаква по-дълбока мисъл, но дори и с такава подбуда да е, песента пак си остава супер добра! Е, има, но не помня какъв. преди 26 минути, HIStory каза: Тогава май още си живееше тук, та се явява пророческа за Израел. Със сигурност е пътувала. Или мъжът й вече е бил там и после и тя е отишла. Защо не казвате, че Женята издав песен с Ментата Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 2 минути, ice_hot_sm каза: Абе, не мисля, че е зле. Даже тъкмо си мислех преди малко, докато го гледах, че Рени тук е доста секси и добре изглеждаща, без да е смешна и вулгарна. Да, в сравнение с "Горчиво и сладко" е доста по-семпъл, но явно идеята е била да е точно такъв, по-изчистен. Лично на мен ми стои много добре. На тая песен щеше да й стои добре нещо по-мистично и сериозно от Рени по чаршаф, поне според мен. На фона на сегашната й продукция си е за номинация за Грами обаче, няма спор. Ей тая много ми харесваше: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 31 минути, HIStory каза: 1. На Лидия въздухът й свърши на средата на песента при участието в 7/8 ТВ, какво голямо име, като една песен не може да изкара. Десита пък изобщо не я чух. ОК, присъствие не коментираме, щели да се ошлайфат. По белия свят се пускат на пазара готови продукти, нали това е работата на продуцента. 2021-ва сме, не 01-ва,че да се учим в движение. Ама какъвто продуцента, такива и певиците му. Само репликата на Лидия за Галин е повече от показателна за умствения й потенциал, а в този бизнес трябва и много акъл. Единствено Софка от по-простоватите се задържа във времето, но компенсира със зверски талант, какъвто Лидия няма. 2. Проблемът е, че всички посочени от теб песни звучат като една, пусни ги в микс и не вярвам и ти да ги различиш. 3. Можем - Гери Никол гръмна на 16 с хит като "Ела и си вземи" какъвто Лидия и Десита и до този момент нямат. Съществена разлика е, че Гери-то ПЕЕ. Бонус: Десислава изстреля този гигахит на крехката възраст от 17 години, демек по-млада от Лида: Е то за продуцентството е ясно, че у нас не върви като на запад. Реално и много преди Алфа в поп-фолка не е имало чак толкова успешен подобен модел (какъвто в попа донякъде се получи с Гери, Дара и Тита), защото всичките най-ранни лидерки трябваше сами да си откриват това, което е подходящото за тях. Десислава премина през парички, попове и визия на леличка, за да си отиде накрая сама в САЩ и да се завърне с ТОП визия ала Бритни и Кристина, което в комбинацията с добри песни вече съвсем я изстреля на върха. На Глория първия албум му е идвал твърде естраден на Митака, също както на Камелия албума с кавъри е щял да бъде провал според него. Ама те си ги издадоха и успяха. И при Ивана минаха години докато си намери мястото като певицата на народа. Може би чак когато започнаха да се копират всички тези успешни модели се появи и опит за някакво продуцентство в истинския смисъл на думата ама и там си имаше разни свързани компании като Про, спонсори и т.н. Все пак Галин не е чак толкова неадекватен продуцент като за времето си, даже въобще не е неадекватен. Просто целта му с дискотеките обрича звездите му да не са трайни. Но все се надявам, че знае какво да прави в бъдеще с потенциални големи имена като Лидия и Десита. Или ако не знае разчитам, че ще ги остави те сами да си намерят нишите. И да, могат да са ТОП имена дори и без да пеят един тон вярно или да имат много дар слово, защото чалгата не е класическа музика, а шоубизнес. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 36 минути, HIStory каза: 1. На Лидия въздухът й свърши на средата на песента при участието в 7/8 ТВ, какво голямо име, като една песен не може да изкара. Десита пък изобщо не я чух. ОК, присъствие не коментираме, щели да се ошлайфат. По белия свят се пускат на пазара готови продукти, нали това е работата на продуцента. 2021-ва сме, не 01-ва,че да се учим в движение. Ама какъвто продуцента, такива и певиците му. Само репликата на Лидия за Галин е повече от показателна за умствения й потенциал, а в този бизнес трябва и много акъл. Единствено Софка от по-простоватите се задържа във времето, но компенсира със зверски талант, какъвто Лидия няма. 2. Проблемът е, че всички посочени от теб песни звучат като една, пусни ги в микс и не вярвам и ти да ги различиш. 3. Можем - Гери Никол гръмна на 16 с хит като "Ела и си вземи" какъвто Лидия и Десита и до този момент нямат. Съществена разлика е, че Гери-то ПЕЕ. Бонус: Десислава изстреля този гигахит на крехката възраст от 17 години, демек по-млада от Лида: Не мисля, че по белия свят се пускат готови продукти, просто минава повече време в работа зад кулисите, преди да се пусне готовия продукт. При нас подписват и почват с песните и участията, за да изкарват пари. Виж примерно тези два клипа на Дуа Липа и виж за какво става дума в началото откъм сценично поведение. В последствие се е доизградила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 15 минути, ice_hot_sm каза: Нещо много класно! Само някой да ми обясни защо Рени я е кръстила "Йерусалим"? Сподели текста на песента с допитване как да се казва. Освен Йерусалим, имаше опция Моят свят и Искам да върна. “Йерусалим е асоцияция за града, който събира и обобщава всички вери и религии в едно. Вярата, за това, че любовта ще се върне. А мелодията има модерно и екзотично звучене.” Песента е и първата в жанра, която беше пусната за безплатно теглене в интернет от изпълнителя си. А днес е една от най-въртяните и песни по радиостанциите. Няколко познати са ме питали за нея, че са я чули и много им харесала. Рени снима последния си клип два дни. Три мощни винтелатора спасяваха певицата от жегата, а уникалните столове, използвани за декора на видеото са правени по поръчка. Увита в 30 m червен сатен, Рени засне преди дни клипа на на най-новата си песен "Йерусалим". Още 50 m коприна и 30 m бял сатен раздипли хубавицата под вещата режисура на Станислав Дончев в един от най-жарките августски дни. Засега от приятелите на фолкдивата само Орлин Горанов е виждал видеото. Певецът е във възторг от модерното звучене на парчето и сексапилната визия на Рени. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 3 минути, SG каза: Е то за продуцентството е ясно, че у нас не върви като на запад. Реално и много преди Алфа в поп-фолка не е имало чак толкова успешен подобен модел (какъвто в попа донякъде се получи с Гери, Дара и Тита), защото всичките най-ранни лидерки трябваше сами да си откриват това, което е подходящото за тях. Десислава премина през парички, попове и визия на леличка, за да си отиде накрая сама в САЩ и да се завърне с ТОП визия ала Бритни и Кристина, което в комбинацията с добри песни вече съвсем я изстреля на върха. На Глория първия албум му е идвал твърде естраден на Митака, също както на Камелия албума с кавъри е щял да бъде провал според него. Ама те си ги издадоха и успяха. И при Ивана минаха години докато си намери мястото като певицата на народа. Може би чак когато започнаха да се копират всички тези успешните модели се появи и опит за някакво продуцентство в истинския смисъл на думата ама и там си имаше разни свързани компании като Про, спонсори и т.н. Все пак Галин не е чак толкова неадекватен продуцент като за времето си, даже въобще не е неадекватен. Просто целта му с дискотеките обрича звездите му да не са трайни. Но все се надявам, че знае какво да прави в бъдеще с потенциални големи имена като Лидия и Десита. Или ако не знае разчитам, че ще ги остави те сами да си намерят нишите. И да, могат да са ТОП имена дори и без да пеят един тон вярно или да имат много дар слово, защото чалгата не е класическа музика, а шоубизнес. Това, което забелязвам до момента като "продуценство" от страна на Галин е желанието му да изстиска максимума от тях като финансов резултат с минимум инвестиции и без визия за бъдещо развитие. Достатъчно е да чуеш едно негово инрервю, за да разбереш бизнес и мениджърските му качества, правопропорционални на умствения му капацитет. Аз едно завършено смислено изречение от "продуцента" не съм чул досега. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 20 минути, HIStory каза: Може и да бъркам, но май беше правила някакво допитване до фенове (да, още имаше такива живи, освен Руневски!!!) как да се казва песента и спечели "Йерусалим". Песента е готина, ама клипа е много зле на фона на предния "Горчиво и сладко". Рени по чаршаф хич не ми беше ок. Тогава май още си живееше тук, та се явява пророческа за Израел. По-добре с чаршав от колкото до болка втръсналите бални рокли, шити на ръка на Глоринда! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 24 минути, HIStory каза: Самос талант не става, ама нали съществителното е ПЕВИЦА, поправи ме, но не идва ли от глагола ПЕЯ? Без кой знае какъв глас пак се връщаме на Камелия, но тя компенсира с много, много други качества, които не виждам при двете девойки. Е, какво остава? За кво точно трябва да им пляскам, само че са са се родили ли? А защо е това негативно отношение към Лидия,все едно спорим за боклук като Ария? Момичето изобщо не е чак толкова неталатливо. Виждам че припадаш по Гери Никол,обаче я си пусни изпълнението й от Капките на Гага. Едва не припадна щото не й стигна въздуха. Въобще феновете на дъртите чанти сте едни огромни коне с капаци. И какви са тези качества? Единственото й положително качество е факта,че умее да владее публиката,което не е нещо,което да не може да се научи. Откъм хитове и интерес отдавна куцат нещата при нея. Отправям предварително предупреждение към 3те фена на Кама да не се хабят да ме цитират. Нямам намерение да се занимавам. 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 2 минути, THE IIconic каза: По-добре с чаршав от колкото до болка втръсналите бални рокли, шити на ръка на Глоринда! Евтиният ти опит за заяждане няма да хване дикиш, не се хаби, на мен са ми втръснали още повече 😘 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 19 минути, HIStory каза: Ей тая много ми харесваше: Тази пък я определяха R&B в БГ топ 100 мисля. С такива наклонности са и “Между две жени” и CD версията на “Мъж да съм” - “Жалко, че не може”. “Горчиво и сладко” пък е латино, много ми допада испанската част. Изобщо има много хубави и разнообразни песни след сръбската ера, които хората не възприеха. Но тя избяга от имиджа и стила си. Точно в този период стилист и беше Кремена Халваджиян. Отново интересно видео попадение от нея с тези нейни различни образи накуп. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 10 часа , -A. каза: Скоро не сме коментирали най-сладката счетоводителка - Емилия. Втората чалга певица след Азис с проект с над 100 милиона в ютюб благодарение на ''Джале'' и ремикса. Втората чалга певица след Азис с проект с близо 4 милиона в спотифай благодарение на ''Джале'' и ремикса. И 10-та сред жените в поп-фолка...😅 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари