HIStory Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 8 минути, xroflx9 каза: А защо е това негативно отношение към Лидия,все едно спорим за боклук като Ария? Момичето изобщо не е чак толкова неталатливо. Виждам че припадаш по Гери Никол,обаче я си пусни изпълнението й от Капките на Гага. Едва не припадна щото не й стигна въздуха. Въобще феновете на дъртите чанти сте едни огромни коне с капаци. И какви са тези качества? Единственото й положително качество е факта,че умее да владее публиката,което не е нещо,което да не може да се научи. Откъм хитове и интерес отдавна куцат нещата при нея. Отправям предварително предупреждение към 3те фена на Кама да не се хабят да ме цитират. Нямам намерение да се занимавам. Това, че дадох Гери Никол като пример, не значи, че припадам по нея. Прост пример какво може да се нарече успех в днешни дни, нищо общо с опитите на Лидия. Не знам и как се покриват твърденията в един абзац, че съм фен на "старите чанти" с тезата, че "припадам по Гери Никол" или и тя е в тая графа? Относно Камелия - там дори няма нужда да се посочват факти, сам знаеш каква е реалността. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 5 минути, Runevski каза: Тази пък я определяха R&B в БГ топ 100 мисля. С такива наклонности са и “Между две жени” и CD версията на “Мъж да съм” - “Жалко, че не може”. “Горчиво и сладко” пък е латино, много ми допада испанската част. Изобщо има много хубави и разнообразни песни след сръбската ера, които хората не възприеха. Но тя избяга от имиджа и стила си. Точно в този период стилист и беше Кремена Халваджиян. Отново интересно видео попадение от нея с тези нейни различни образи накуп. Разбирам те, че си й фен, ама да наречеш тези бози от същия период "хубави" и "разнообразни" си е чиста обида. Според мен още тогава тръгна стремглаво надолу, виж какво излизаше по същото време. За мен "Луда за любов" и е последния цялостен добър албум, после се почна с шитни като горните две, с тук-там някой проблясък, като "Искам да те няма", "Горчиво и сладко" и "Йерусалим". Ей това ми е любимото нейно евър: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 24 минути, Blueberry каза: Не мисля, че по белия свят се пускат готови продукти, просто минава повече време в работа зад кулисите, преди да се пусне готовия продукт. При нас подписват и почват с песните и участията, за да изкарват пари. Виж примерно тези два клипа на Дуа Липа и виж за какво става дума в началото откъм сценично поведение. В последствие се е доизградила. Преди сто хиляди години можеше да се пусне продукт с концепция, но през 2021-ва не? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 8 минути, HIStory каза: Разбирам те, че си й фен, ама да наречеш тези бози от същия период "хубави" и "разнообразни" си е чиста обида. Според мен още тогава тръгна стремглаво надолу, виж какво излизаше по същото време. За мен "Луда за любов" и е последния цялостен добър албум, после се почна с шитни като горните две, с тук-там някой проблясък, като "Искам да те няма", "Горчиво и сладко" и "Йерусалим". Ей това ми е любимото нейно евър: Точно пък Страст е страхотно лирично парче. То целия и албум тогава беше по-романтичен. Във време на румънски и сръбски бързи кавъри. Да започнем от начало и Искай ме също не мога да нарека помии. За Вик и зов да не говорим. Скитници и Моя Българийо също са важни за репертоара и. Но пристрастието ми към баладите пак проговори, поздрав с нещо по-така, което и без клип набра скорост. Иначе и в последния и албум има попадения. Но пак стигаме до там, че всичко сравнено с първите и албуми бледнее. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 4 минути, Runevski каза: Точно пък Страст е страхотно лирично парче. То целия и албум тогава беше по-романтичен. Във време на румънски и сръбски бързи кавъри. Да започнем от начало и Искай ме също не мога да нарека помии. За Вик и зов да не говорим. Скитници и Моя Българийо също са важни за репертоара и. Но пристрастието ми към баладите пак проговори, поздрав с нещо по-така, което и без клип набра скорост. Иначе и в последния и албум има попадения. Но пак стигаме до там, че всичко сравнено с първите и албуми бледнее. Последният и албум не беше ли “Нека няма край” от 2012? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 7 минути, Runevski каза: Точно пък Страст е страхотно лирично парче. То целия и албум тогава беше по-романтичен. Във време на румънски и сръбски бързи кавъри. Да започнем от начало и Искай ме също не мога да нарека помии. За Вик и зов да не говорим. Скитници и Моя Българийо също са важни за репертоара и. Но пристрастието ми към баладите пак проговори, поздрав с нещо по-така, което и без клип набра скорост. Иначе и в последния и албум има попадения. Но пак стигаме до там, че всичко сравнено с първите и албуми бледнее. За "Вик и зов" съм съгласен. За "Да започнем..." - не. "Страст" обаче и като музика, и като текст е на ниво" Празник ", да не се лъжем. Добре, че никой не я чу. Все едно аз да твърдя, че "Пияна вишна", "Свобода" или "Приличам ли на вятъра" с безумния текст са шедьоври, само защото са на Глория. Ми не, бози са и я забиха. Фенство, фенство, ама е хубаво да се вкарва и малко обективизъм. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 42 минути, HIStory каза: Това, което забелязвам до момента като "продуценство" от страна на Галин е желанието му да изстиска максимума от тях като финансов резултат с минимум инвестиции и без визия за бъдещо развитие. Достатъчно е да чуеш едно негово инрервю, за да разбереш бизнес и мениджърските му качества, правопропорционални на умствения му капацитет. Аз едно завършено смислено изречение от "продуцента" не съм чул досега. Галин още няма и 30 години. Тепърва има накъде да върви и като изпълнител, и като продуцент, макар че като гледам ще залага повече на второто. Но дори и без да има опит се справя повече от добре като за днешния статут на шоубизнеса. Че кой е по-добър поп-фолк продуцент от него в последните 10 години? Митака напълно се е отказал, Ара и Диапазон дали въобще съществуват още, Оцко пък се справи добре с Лорена, но засега само и единствено с нея (Меди не проби заради него, но и там има потенциал за развитие). Галин за 2 години ги издуха всички. Само Даймънд са му конкуренция, но пък те въобще не знам накъде отиват, както си чакат дискотеките и не издават редовно парчета дори на супер звездата си Денис, камо ли солови. Каквото и да си говорим, Алфа са намерили цаката как се създават нови звезди. Пък вече кой какво предпочита като изказ, песни и вокална техника- това си е друг въпрос. И аз бих искал да видя някаква градация, не отричам, но междувременно се наслаждавам и на някои от вече издадените песни (да, различавам ги и някои от тях са ми сред най-слушаните за 2019 и 2020). Айде стига толкова за днес. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 1 минута, HIStory каза: За "Вик и зов" съм съгласен. За "Да започнем..." - не. "Страст" обаче и като музика, и като текст е на ниво" Празник ", да не се лъжем. Добре, че никой не я чу. Все едно аз да твърдя, че "Пияна вишна", "Свобода" или "Приличам ли на вятъра" с безумния текст са шедьоври, само защото са на Глория. Ми не, бози са и я забиха. Фенство, фенство, ама е хубаво да се вкарва и малко обективизъм. Всеки си има критерии, по които отсъжда за една песен. В случая Страст и ДЗО са едни нежни авторски композиции със съдържателни и леко поетични текстове. Не мога да изхейтя такава песен, само защото не е кахърна сърцераздирателна балада, на която да си скина ризата, както се казва. Мога да изхейтя нещо като “Банана” на Ани Хоанг (не знам защо за нея се сетих), но не и такива песни. Но всеки си има вкус и правото на него. Не съм музикален критик, но “Свобода” ми е от любимите в албума. “Изповед” също. Скоро четох интервю малко преди да излезе албума. Питаха я нещо и тя отговори “Нещо се заяждаш”, а после говореше за албума все едно Фокси за Камелия, че след него и трева няма да никне едва ли не. Но това, че дръпват назад не ми пречи да ги оценявам и уважавам. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 4 минути, Runevski каза: Всеки си има критерии, по които отсъжда за една песен. В случая Страст и ДЗО са едни нежни авторски композиции със съдържателни и леко поетични текстове. Не мога да изхейтя такава песен, само защото не е кахърна сърцераздирателна балада, на която да си скина ризата, както се казва. Мога да изхейтя нещо като “Банана” на Ани Хоанг (не знам защо за нея се сетих), но не и такива песни. Но всеки си има вкус и правото на него. Не съм музикален критик, но “Свобода” ми е от любимите в албума. “Изповед” също. Скоро четох интервю малко преди да излезе албума. Питаха я нещо и тя отговори “Нещо се заяждаш”, а после говореше за албума все едно Фокси за Камелия, че след него и трева няма да никне едва ли не. Но това, че дръпват назад не ми пречи да ги оценявам и уважавам. "Изповед" ми е една от любимите песни на Гло изобщо. Като фен на Глория "Свобода" съм я слушал три пъти, откакто е излязла. Помня и как се прие - никак. На Глория проблем й бяха текстовете и това е една от основните причини да затъне. По това време 99% от хитовете бяха по текст на Мариета Ангелова, без нея нито Ивана, нито Преслава щяха да видят такъв връх. Глория си пееше нейните си абстракции, в които никой не се откриваше. Сети се за Мариета чак когато й мина модата. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 1 час, Runevski каза: Рени снима последния си клип два дни. Три мощни винтелатора спасяваха певицата от жегата Винтелатора - ясно, Рени е очаквала да получи Нобел за тази написана от нея статия Поздрав с този тотален хит. преди 24 минути, HIStory каза: За "Вик и зов" съм съгласен. За "Да започнем..." - не. "Страст" обаче и като музика, и като текст е на ниво" Празник ", да не се лъжем. Добре, че никой не я чу. Все едно аз да твърдя, че "Пияна вишна", "Свобода" или "Приличам ли на вятъра" с безумния текст са шедьоври, само защото са на Глория. Ми не, бози са и я забиха. Фенство, фенство, ама е хубаво да се вкарва и малко обективизъм. Пияна вишна е един от най-големите хитове на Глория изобщо! Неслучайно оттогава насам се опитва да повтори успеха му, снимайки подобни клипове! 1 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 10 Author Report Share Публикувано Януари 10 преди 3 часа , stereoto_ каза: https://www.youtube.com/watch?v=kOEb4uhpsb0&ab_channel=SladjaAllegro Това имаме ли го на български или Драганински си е работил отделен проект? На това ми прилича: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Как сме изпуснали този концерт! Орхи пее "Дейба таз корона". Сузанита пее "ГЪЗАРКА"! 3 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Факт е, че и на двете кариерата им се дели на преди есен 2004 и след. До тогава си бяха топ. А до края на 2008 г. никои не можеше да обори това, че са звезди, или че карат на стари лаври. Вече от 2009-2010 те, наред с Ивана, започнаха да загубват всичко. Жанра се промени и те вече почти не се вписваха. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 7 минути, asylum каза: Как сме изпуснали този концерт! Орхи пее "Дейба таз корона". Сузанита пее "ГЪЗАРКА"! Това е репрезентация на 2021. Сузи олицетворява поредния щам на Ковид, който тепърва ще бъде открит. От друга страна, Орхан символизира недействащите ваксини и неефиктивността на мерките. Времетраенето на концерта олицетворява продължителността на Пандемията (един час = една година), т.е. за пълно възстановяване на нормалността от преди пандемията са нужни поне три години. Извинете ме за песимизма, но за съжаление такава е реалността. 😂 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 3 минути, Moovit каза: Това е репрезентация на 2021. Сузи олицетворява поредния щам на Ковид, който тепърва ще бъде открит. От друга страна, Орхан символизира недействащите ваксини и неефиктивността на мерките. 😂 Коментар на годината! Много як микс е спретнала от Заради тебе на Анелия, Феноменален, Пак ли и други песнопения! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 5 минути, Runevski каза: Факт е, че и на двете кариерата им се дели на преди есен 2004 и след. До тогава си бяха топ. А до края на 2008 г. никои не можеше да обори това, че са звезди. Вече от 2009-2010 те, наред с Ивана започнаха да загубват всичко. Жанра се промени и те вече почти не се вписваха. Точно пък от 2010-та ми е едно от любимите неща на Ивана, макар и пореден кавър. Аз почнах да я харесвам тук-там чак като залезе рязко. Относно първата част - Рени още 2005-та се беше сгромолясала, Глория беше в топа и задържа някакво ниво до 2007-ма с "Опиат" и "Ако те няма". Тук там във времето след това нацелваше нещо популярно (Еднопосочен път, Можеш ли да ме обичаш, До последната сълза, Ненаситна, Пясъчни кули), та като цяло няма голяма база за сравнение. Може би и Пайнер са си изиграли ролята тогава. Айде лека с нещо любимо на юбилярката, докато чакаме ония двете да поднесат най-накрая нещо читаво: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 9 минути, asylum каза: Коментар на годината! Много як микс е спретнала от Заради тебе на Анелия, Феноменален, Пак ли и други песнопения! Разширих описанието: Това е репрезентация на 2021. Сузи олицетворява поредния щам на Ковид, който тепърва ще бъде открит. От друга страна, Орхан символизира недействащите ваксини и неефиктивността на мерките. Редуването между Сузанита и Орхан са отпускането на мерките и последвалото рязко вдигане на случаите на новозаразени. Приятелките на Сузи репрезентират мозъчните и клетки, както и Байганьовщината в България, т.е. всички пишлемаги, батки и т.н., които не могат без да отидат на дискотека и това съответно е тяхната най-висша ценност в живота. Времетраенето на концерта олицетворява продължителността на Пандемията (един час = една година), т.е. за пълно възстановяване на нормалността от преди пандемията са нужни поне три години. Извинете ме за песимизма, но за съжаление такава е реалността. 😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 баси хита: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 26 минути, HIStory каза: Рени още 2005-та се беше сгромолясала, Глория беше в топа и задържа някакво ниво до 2007-ма с "Опиат" и "Ако те няма". Тук там във времето след това нацелваше нещо популярно (Еднопосочен път, Можеш ли да ме обичаш, До последната сълза, Ненаситна, Пясъчни кули), та като цяло няма голяма база за сравнение. Може би и Пайнер са си изиграли ролята тогава. Ако се бе сгромолясала нямаше да има поредицата Горчиво и сладко-Йерусалим-Виж ме-Джурджевдан и триумфа на Пирин Фолк. Малко е пресилено. 2005 няма издадена нова песен. 2008г се затваря звездния и цикъл със самостоятелен и съвместен концерт в зала 1 на НДК и шоуто по БТВ “Великолепната шесторка”. 10 години не са малко. Но някои хора бързо забравят (не визирам теб). Яд ме е за Магия само, но не беше времето за такива песни вече. Все пак постави рекорд от 15 седмици задържане в класацията на Сигнал, за това нека да си пожелаем магични сънища! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 не съм прочел нищо освен това изречение в поста ти, но ти наистина ли смяташ Ђурђевдан за песен на Рена😂😂😂 преди 58 минути, Runevski каза: Ако се бе сгромолясала нямаше да има поредицата Горчиво и сладко-Йерусалим-Виж ме-Джурджевдан и триумфа на Пирин Фолк. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Рени изгря 98-ма и залезе 2003, за какви години и хитове говорим след това? Тук-там има по някоя хубава песен като "Горчиво и сладко". Но при нея проблемът не е само в песните. Цялостното й излъчване вече не може да впечатли никого. Иначе е приятна жена, в Сърбия можеше да има нелоша кариера още няколко години. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 5 часа , SG каза: Галин още няма и 30 години. Тепърва има накъде да върви и като изпълнител, и като продуцент, макар че като гледам ще залага повече на второто. Но дори и без да има опит се справя повече от добре като за днешния статут на шоубизнеса. Че кой е по-добър поп-фолк продуцент от него в последните 10 години? Митака напълно се е отказал, Ара и Диапазон дали въобще съществуват още, Оцко пък се справи добре с Лорена, но засега само и единствено с нея (Меди не проби заради него, но и там има потенциал за развитие). Галин за 2 години ги издуха всички. Само Даймънд са му конкуренция, но пък те въобще не знам накъде отиват, както си чакат дискотеките и не издават редовно парчета дори на супер звездата си Денис, камо ли солови. Каквото и да си говорим, Алфа са намерили цаката как се създават нови звезди. Пък вече кой какво предпочита като изказ, песни и вокална техника- това си е друг въпрос. И аз бих искал да видя някаква градация, не отричам, но междувременно се наслаждавам и на някои от вече издадените песни (да, различавам ги и някои от тях са ми сред най-слушаните за 2019 и 2020). Айде стига толкова за днес. Едва ли са всички и едва ли са само 2 години, но съм сигурен как работи усилено по въпроса Иначе да, страхотни звезди правят - не могат да изпеят 3 минутна песен наживо, не може да ги различиш една от друга визуално, нямат по една самостоятелна песен, изобщо чудиш се певачки ли са или имат други задачи като ходят по участия. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Много интересно. Днес в 7:30 часа сутринта случайно засякох Проблем по DSTV, после Лидия с Шрак и Галена с Криско -с Красиви лъжи. Как е възможно? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 1 час , zai4eto82 каза: Много интересно. Днес в 7:30 часа сутринта случайно засякох Проблем по DSTV, после Лидия с Шрак и Галена с Криско -с Красиви лъжи. Как е възможно? Аман от тия Тройници, обади се като видиш да са пуснали нещо смислено. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 1 минута, Lelqtian каза: Аман от тия Тройници, обади се като видиш да са пуснали нещо смислено. Това изобщо не ме кефи. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари