Gerganafen Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Честит рожден ден! Много здраве и щастие! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Утро на всички П. Дж. още ли не е пуснала третия си машъп, който ще е правен за мега хит Не като предните два - за експеримента и подарък към феновете. Да се молим да заложи на стари свои песни. Има толкова хубави, но нереализирани. 3 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Добро утро! И аз съм инфлуенцър - инфлуенцвам раманиаците да харесват Лиди! 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Мара нали се отказа? Какво са я пльоснали от Планета в новини. Или договора още не и е изтекъл? А може и да се завърне с поредната ни любима песен, която само тя, мама Дани и Мери ще си слушат. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Сетих се от кого е краднала кралица Кали Рийз - от друга бивша кралица 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 45 минути, GSA каза: Мара нали се отказа? Какво са я пльоснали от Планета в новини. Или договора още не и е изтекъл? А може и да се завърне с поредната ни любима песен, която само тя, мама Дани и Мери ще си слушат. Отказала се е със сигурност, нали затова Преса й гепи "Спомен". Запълват си сайта явно, и без това почти не им останаха изпълнители. Обаче и статията е повече от абсурдна - от темата за миналогодишния й концерт преминават към Ковид-19. Като че ли ако нямаше Ковид, отказалата се Мара беше хукнала да прави турне. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Обаче 2020 остана запомняща се за Десови... Тя за първи път от 1998 насам не издаде дори и малък хит, а също така не отиде на финал в риалити... Предполагам, че все някога щеше да се случи. Жалко, че се случи, защото сред раждането тя не е съвсем наясно какво да си прави с кариерата. Запазвам си правото на промяна в това твърдение ако баладата евентуално се развие във времето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 1 час , Lelqtian каза: Невероятен хит. Ето така трябва да звучи поп - фолка,а тия модернизми да ми се махат, че са боклуци. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 6 минути, SG каза: Обаче 2020 остана запомняща се за Десови... Тя за първи път от 1998 насам не издаде дори и малък хит, а също така не отиде на финал в риалити... Предполагам, че все някога щеше да се случи. Жалко, че се случи, защото сред раждането тя не е съвсем наясно какво да си прави с кариерата. Запазвам си правото на промяна в това твърдение ако баладата евентуално се развие във времето. Вероятно хората просто очакваха по-ударна балада - като на Меди, като Някой ден и Черен сняг от Десовите... Иначе гледам се заканва да пусне още нещо ново съвсем скоро, дано е сносно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 13 часа , asylum каза: 14:47 "Давай, мило" на Ваня Великова "Моли се на иконите" на Ваня Великова И, естествено, "Мога и сама" на Ваня Великова Ваня пак изнесе целия епизод, а тия миски ... вече разбирам защо са ги избрали. Досега не вярвах че може да им чак толкова кухи лейки. В следващия епизод очаквам да покажат еднорози, Йети, онова самотното от Лох нес, и евентуално други криптиди. Поне видяхме кои са актуалните хитове за изминалата година. Тези на Ванчето! Драгите съфорумци вече могат да зарежат сметките. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 7 минути, Gerganafen каза: Вероятно хората просто очакваха по-ударна балада - като на Меди, като Някой ден и Черен сняг от Десовите... Иначе гледам се заканва да пусне още нещо ново съвсем скоро, дано е сносно. Не знам дали е точно заради типа на баладата- Дес обикновено мачка и с такива типично чалгарски. Проблемът идва от това, че откакто е родила тя самата го раздава само една такава типично чалгарска, кръчмарска. Ами аз вече спрях да слушам баладата главно заради това, не ми харесва да пее навсякъде само с тази постановка. Съвсем се е изгубила. Нужен й е кардинален рестарт на кариерата и си мисля, че ако достигне до такъв ще се върне за пореден път в играта. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 47 минути, Gerganafen каза: Отказала се е със сигурност, нали затова Преса й гепи "Спомен". Запълват си сайта явно, и без това почти не им останаха изпълнители. Обаче и статията е повече от абсурдна - от темата за миналогодишния й концерт преминават към Ковид-19. Като че ли ако нямаше Ковид, отказалата се Мара беше хукнала да прави турне. Дори са сложили линк към промоция от 2012! преди 28 минути, Lelqtian каза: Ваня пак изнесе целия епизод, а тия миски ... вече разбирам защо са ги избрали. Досега не вярвах че може да им чак толкова кухи лейки. В следващия епизод очаквам да покажат еднорози, Йети, онова самотното от Лох нес, и евентуално други криптиди. Поне видяхме кои са актуалните хитове за изминалата година. Тези на Ванчето! Драгите съфорумци вече могат да зарежат сметките. За 5 екунди направи обзор на хитовете на 2020! А тия миски едва говорят, досрамя ме... Само Анна-Мария става за нещо, неслучайно има честта да води поздравите по Фен! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Честит Рожден Ден! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Да е жива и зрава. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Цитат Приятели днес е един от най-щастливите ми дни и с голяма радост ви споделям, че вече съм част от голямото семейство на музикална компания #ПАЙНЕР . Скоро ще ви зарадвам и с дебютна ми песен. За всичко ново около моето музикално развитие, може да ме последовате в официалната ми страница Antonio Official #COMINGsoon 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 11 минути, Роско каза: Докога ще отваряме врати на мангалите, а за ще затваряме врати на пеещите момичета и момчета? До кога? Пожелавам скорошен фалит на фирма "Пайнер" и многоо успехи след това! Аман! 5 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Поне изглежда добре. И това си е важно! 1 1 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 7 минути, WindWalkerMonk каза: Поне изглежда добре. И това си е важно! И не само..🍆🍆🍆 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 9 минути, WindWalkerMonk каза: Поне изглежда добре. И това си е важно! Е да, това затова ни е такава чалгата, пълна със красавици и красавци, само със завършен 7-ми клас или такива, които са сатанали спортисти, защото нямат капацитет за друго. .. Жалка работа сме! 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 49 минути, Роско каза: Поне сам се е титуловал Кой? Номер 13 с тоя татус на врата. (предвид, че го хейтвам в момента, сигурно ще ми е любимец, както стана с Адам) 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 16 минути, WindWalkerMonk каза: Поне изглежда добре. И това си е важно! Колко ли взима? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Не го плюйте момчето. Не е нещо особено,но за сметка на това има голяма паламарка! 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 3 минути, Blueberry каза: Поне сам се е титуловал Кой? Номер 13 с тоя татус на врата. (предвид, че го хейтвам в момента, сигурно ще ми е любимец, както стана с Адам) Верно ли АдЪм ти стана любимец? Между другото кога ти беше рождения ден, помня че беше и ти януарски Козирог? По темата: Лиди Лиди Лиди Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Честит Рожден Ден и от мен на Марийка с любимата ми нейна песен! ❤️ Да е жива и здрава и много щастлива! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари