Lelqtian Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 преди 3 минути, Гальо каза: Преслава не трябва ли да има песен от Оцко, нали участва в песен на Гущера още през 2019? Ппц участват, когато ще имат песен от Оцко. Галена направи Паника, Константин Свети Валентин. Едва ли се е включила без ползи за нея Чака Оцко да я направи за поне 5 други колежки за да намаже нещо развъртяно. А сега музика по ФенТВ! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Тоя машъп на Преса на часа да се разкара от Трендинга - първия път й се получи, втория път вече е предобряне и си личи - за авторски права даже и няма да повдигаме въпроса - там както обикновено "сме" над тези неща, нали Фастчо. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 преди 23 минути, Lelqtian каза: Чака Оцко да я направи за поне 5 други колежки за да намаже нещо развъртяно. А сега музика по ФенТВ! Купонът по Фенчето тече 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 преди 5 минути, omline каза: Тоя машъп на Преса на часа да се разкара от Трендинга - първия път й се получи, втория път вече е предобряне и си личи - за авторски права даже и няма да повдигаме въпроса - там както обикновено "сме" над тези неща, нали Фастчо. Не знам защо ме намесваш. Аз не харесам втория mashup. Твърде баладичен ми е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Току що, Fast каза: Не знам защо ме намесваш. Аз не харесам втория mashup. Твърде баладичен ми е. То въпросът беше по-скоро защо й беше да пресолва манджата с втора мушама. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 преди 2 часа , asylum каза: То въпросът беше по-скоро защо й беше да пресолва манджата с втора мушама. Прави й се нещо докато чака долните пушилни да отворят. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Деси Слава машъп ли ще пуска? Някой с инфо? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. GSA Публикувано Януари 17 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 17 преди 3 минути, SG каза: Деси Слава машъп ли ще пуска? Някой с инфо? Да. Ще възроди култовите “Сто парички бате” и “Попа от сусам”, по идея на Меди и Азис. 1 8 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 преди 5 минути, SG каза: Деси Слава машъп ли ще пуска? Някой с инфо? Ще машупва Дотук с Казваш че ме обичаш ... А сега - пак време е за музика по ФенТВ! 1 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 преди 4 минути, GSA каза: Да. Ще възроди култовите “Сто парички бате” и “Попа от сусам”, по идея на Меди и Азис. Това би било много забавно btw. Ще привлече внимание. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 преди 1 минута, SG каза: Това би било много забавно btw. Ще привлече внимание. Ами да, защо не? Поне са си нейни песните, а не като някои все от чуждите да извличат дивиденти. Срамна история. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 преди 2 часа , Olay каза: Меди с 6 песни в седмичния чарт топ 200 на Спотифай 😍 . Галена с 5, Десита с 5, Теофика с 4. Да се подмажеш на цялата индустрия и да не спреш да бълваш - 6 песни в чарта. Да си тотално пасивен с кариерата си от повече от 4 месеца, да нямаш интервюта, да нямаш никаква публичност - 4 песни в чарта. Не е зле 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 преди 2 минути, GSA каза: Ами да, защо не? Поне са си нейни песните, а не като някои все от чуждите да извличат дивиденти. Срамна история. Нейни и да се чуди човек защо не са станали хитове едно време. Аз харесвам много машъп 1 на Прес, но ако и Десислава ще се пробва с тази мода бих искал да е нещо различно. Или с нейни позабравени стари песни, или с фолклор. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Да направи машуп на Бате Шефе, Шефът, Шефката, Шефа и шефката, и за капак Шефе Шефе (или както там се казваше нейната песен). 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 преди 2 часа , Danger. каза: Не мога да смогна да давам постоянно минуси на presi_fen и Hurricane - вече по навик без да им чета постовете им давам, щото няма такива същества просто Меди изпрати 2020 с една от най-силните песни и като цяло една от най-хитовите балади за последните години, пък Джексъна и феновете й нека си мечтаят за такъв нейн успех в скоро време. То пък ти си едно такова същество направо президент да те направим .. бахти и .. пфф! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 преди 27 минути, Lelqtian каза: Ще машупва Дотук с Казваш че ме обичаш ... А сега - пак време е за музика по ФенТВ! И Тъжните очи си припомних вчера. преди 15 минути, Lelqtian каза: Да направи машуп на Бате Шефе, Шефът, Шефката, Шефа и шефката, и за капак Шефе Шефе (или както там се казваше нейната песен). Уникална идея! Усещам как ще сънувам машупа тая нощ! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Това много ми мяза на някоя чалга, най-много отсвира 0:16-0:31, но не се сещам на коя точно. Някой да знае? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 преди 8 минути, Kriminal каза: Това много ми мяза на някоя чалга, най-много отсвира 0:16-0:31, но не се сещам на коя точно. Някой да знае? На мен ми заприлича на това. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 преди 1 минута, devotioner каза: На мен ми заприлича на това. И на тая, и на всяка втора Дженината от периода 2008-2012 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 преди 45 минути, Blueberry каза: Да се подмажеш на цялата индустрия и да не спреш да бълваш - 6 песни в чарта. Да си тотално пасивен с кариерата си от повече от 4 месеца, да нямаш интервюта, да нямаш никаква публичност - 4 песни в чарта. Не е зле Гледа ли лайфа му снощи? Доста хубави неща каза за Десита и за Малката. 😁 Новата му песен ще се казва “ Всички горе”, бърза е и чак като отворят дискотеките ще я пусне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 преди 18 минути, Гальо каза: Гледа ли лайфа му снощи? Доста хубави неща каза за Десита и за Малката. 😁 Новата му песен ще се казва “ Всички горе”, бърза е и чак като отворят дискотеките ще я пусне. Не, спах. Ясно е, че се чакат дискотеките, а сега беше перфектния момент за някакъв експеримент, който да му трупа дискография. Например балада, която да ремиксират за дискотеките. Чак се чудя на Пашев какъв такъв Козирог е, че оставя да му бездействат изпълнителите по толкова време. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Току що, Blueberry каза: Не, спах. Ясно е, че се чакат дискотеките, а сега беше перфектния момент за някакъв експеримент, който да му трупа дискография. Например балада, която да ремиксират за дискотеките. Чак се чудя на Пашев какъв такъв Козирог е, че оставя да му бездействат изпълнителите по толкова време. Искал сега да направи кавър, машъп нещо такова на песни, и каза да му предлагат. Сигурно това ще пусне през този период. Каза, че повече дуети не планира, най-много някой фючеринг. Интересно беше, щом аз дето не го харесвам, го гледах 30 минути 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 @asylum 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 преди 1 минута, Гальо каза: Искал сега да направи кавър, машъп нещо такова на песни, и каза да му предлагат. Сигурно това ще пусне през този период. Каза, че повече дуети не планира, най-много някой фючеринг. Интересно беше, щом аз дето не го харесвам, го гледах 30 минути 😂 Eх, жалко, че не го е запазил. Кавър или машъп от него искам определено, харесва ми всичко, което е качвал как го изпълнява. Ако го направят и по-дългичък от 5 минути, може да има голям успех. А и все пак Пашев поне за мен е най-добрия аранжор, би станало готино. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 преди 2 часа , Fast каза: Не знам защо ме намесваш. Аз не харесам втория mashup. Твърде баладичен ми е. Да, де ама ми е странно защо няма камшици от твоя страна точно по тоя въпрос....не е нормално за човек с афинитет към правилата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари