omline Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 преди 10 минути, THE IIconic каза: Адмирации! Поне не изпя чужди песни. Браво! Туше ....абсолютно туше...Браво бе Деско....верно си била кучка... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 преди 13 минути, THE IIconic каза: Адмирации! Поне не изпя чужди песни. Браво! Браво бе душа. Евала, че не заложи на чужди песни и си изпя класиките. Да не говорим, че има поне още 20, които би било супер да припомни. Дори един машуп с балади би било разкошно, че тука нещо много кръчмарско ми идва. Резил, че не е включила любимите ми “Попа от сусам” и “100 парички бате”, ама хайде другия път. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Mashup-а на Деси Слава е най-добър! Изпълнява нейни хитове и най-вече, че започва с любимата ми "Две сърца". Адмирации заслужава наистина. Браво! И аз съм доволен! Преславице, учи се и ти пусни нещо с твои песни!!! 8 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Много готин машъп, супер любими песни, само нещо гласът й ми е много странен, а не звучи чак толкова дрезгаво на живо. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 преди 7 минути, GSA каза: Браво бе душа. Евала, че не заложи на чужди песни и си изпя класиките. Да не говорим, че има поне още 20, които би било супер да припомни. Дори един машуп с балади би било разкошно, че тука нещо много кръчмарско ми идва. Резил, че не е включила любимите ми “Попа от сусам” и “100 парички бате”, ама хайде другия път. Джеса и балади да мушамира, пак ша ти дойде твърде кръчмарско. Тя (вече) така си пее. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 преди 6 минути, DevilWish каза: Mashup-а на Деси Слава е най-добър! Изпълнява нейни хитове и най-вече, че започва с любимата ми "Две сърца". Адмирации заслужава наистина. Браво! И аз съм доволен! Преславице, учи се и ти пусни нещо с твои песни!!! Ехее не се надъхвай толкова! От "Две сърца" ми се се*е вече! Можеше на нейно място да изпее "Най не правилния мъж"! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 преди 3 минути, devotioner каза: Много готин машъп, супер любими песни, само нещо гласът й ми е много странен, а не звучи чак толкова дрезгаво на живо. Много ми е интересно и на мен как така кръчмарски си пее нейните песни, а в Маскирания певец беше много по-добре? Или там заради плейбека може би. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 преди 3 минути, devotioner каза: Много готин машъп, супер любими песни, само нещо гласът й ми е много странен, а не звучи чак толкова дрезгаво на живо. Нищо не знаеш! Според някои хора от форума това е "новият" глас! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 преди 3 минути, THE IIconic каза: Ехее не се надъхвай толкова! От "Две сърца" ми се се*е вече! Можеше на нейно място да изпее "Най не правилния мъж"! "Най-неправилният мъж" е страхотна песен и аз много я харесвам, тя обаче май изобщо не се сеща за нея. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 преди 15 часа , Olay каза: мушама2 дори не се задържа 1 ден на първо място 🙄 Божке, чак сега забелязах как Мушмаш 2 не просто не е на първо място, а са го свалили някви никому неизвестни ми инфлуенцъри. Сега остана да и свият и договора с Пуфис и напрао изтърва коня. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Току що, DevilWish каза: "Най-неправилният мъж" е страхотна песен и аз много я харесвам, тя обаче май изобщо не се сеща за нея. Има време да се сети за следващия Машуп. Ако имаме късмет ще се сети и за Фактите (най-накрая се сетих как се викаше песента и за шефа). 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Току що, Lelqtian каза: Има време да се сети за следващия Машуп. Ако имаме късмет ще се сети и за Фактите (най-накрая се сетих как се викаше песента и за шефа). Тя тази песен май имаше и телевизионна версия на времето. Аз от неклипираните й песни харесвам най-много "Лудост е" и "Сладки сънища". 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Айде Галена утре ще мачка! "Къде беше ти" - 17:00ч. 4 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Готови ли сме утре за Галена? 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 преди 1 минута, чушка. каза: Готови ли сме утре за Галена? Ще пуска и тя машуп? Дано мушамира Шефа, Шефката и Шефа и шефката. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 преди 2 минути, Lelqtian каза: Ще пуска и тя машуп? Дано мушамира Шефа, Шефката и Шефа и шефката. Ами да кажем, че ще тушира първото място в тренда и ще го заеме тя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Супер машъп от Деска. Искаше ми се да припомни позабравени нейни хитове, но дори само като чуеш изпълнението на тези ти е кеф. А и някои не ги е пяла от време оно. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 18 Author Report Share Публикувано Януари 18 Галена - "Къде беше ти" утре 17:00! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 преди 4 минути, чушка. каза: Ами да кажем, че ще тушира първото място в тренда и ще го заеме тя. И тя ли е бременна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 18 Author Report Share Публикувано Януари 18 преди 5 минути, SG каза: Супер машъп от Деска. Искаше ми се да припомни позабравени нейни хитове, но дори само като чуеш изпълнението на тези ти е кеф. А и някои не ги е пяла от време оно. Е те "Мила моя, мили мой", "Две сърца" и "Птица-скитница" се скъсаха да ги пеят последно време в мушамите. 😂😂 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 преди 17 минути, Willy каза: Айде Галена утре ще мачка! "Къде беше ти" - 17:00ч. Олеле нямам търпение. Ще ги смачка отново. Междудругото, онзи ден сънувах, че е пуснала клипа и е подобен на този на Меди, само че Галя беше в бели дрехи. Дано е поне наполовина толкова добра, колкото тази на Меди. Мачкай Гале. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Край - Джинджър ще прави пак черни магии на Галето утре: 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 преди 27 минути, чушка. каза: Готови ли сме утре за Галена? И аз я чакам с нетърпение,НО ако не е това, което всички очакват (Не се приеме добре) какво правим? Ще слушаме Рашия ли ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Това верно ли е 6 минути? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Какво ми пратиха току-що 😄 Пайнер защо не знаят, че изпълнителката им се казва АриА, а не АриЯ?! 😂 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари