Този коментар е популярен. PHILIPP PLEIN Публикувано Януари 19 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 19 Аз се гордея,че съм фен на тази жена! ❤ Брутална е. 2 2 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 2 часа , Willy каза: Най-задържаната песен от 2019, още прави високи гледания. Ще има общо 30М за две години с Spotify, което е 🔝of the🔝! Галена има доста по големи хитове последните години от Добре ли си. Предполагам се досещаш, че ако беше самостоятелна, щеше да последва забвението на Паника. преди 1 час , ChudoTy каза: Какво се е случило с гласа на Десислава, още при Азис ми направи впечатление, че звучи като Ивана. В капките беше доста по-нежен и лиричен. Още в Капките се усещаше промяната. Много са факторите. Годините, алкохола, цигарите... Феновете и го забелязахме от Много съм добра. преди 43 минути, чушка. каза: Днес изслушах въпросният mashup на Деси, еми тя няма нищо общо от преди години. Някакво изтормозено и измъчено пеене ми идва. Самият подбор е много добър, още повече е с нейни песни, но изпяването не ми хареса. Е друго си е Галена на участия😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 6 минути, PHILIPP PLEIN каза: Аз се гордея,че съм фен на тази жена! ❤ Брутална е. И аз. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Галена трябва да пуска поне по 1-2 такива проекта на година, ще спечели много точки пред различни таргети. Все пак нещо не ми се искаше продължението да е съвсем същото като първата част. Изпълнението на Меди е твърде зарибяващо и хората вече са свикнали с него, масата може да не възприеме добре версията на Галена. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Аз пък се гордея, че чувството ми на себестойност не се основава върху чужди постижения, които нямат нищо общо с мен, особено пък когато става дума за някаква чалгаджийка. Но това е просто мое мнение. Не ангажирам никого с него. 4 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 1 минута, DarkChild каза: Аз пък се гордея, че чувството ми на себестойност не се основава върху чужди постижения, които нямат нищо общо с мен, особено пък когато става дума за някаква чалгаджийка. Но това е просто мое мнение. Не ангажирам никого с него. Ами то това си важи за абсолютно всички чалгаджийки и не само. То не бяха кавъри, то не бяха мушами, то не беше какво ли не 😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Мелодията наистина е много кечи, а според мен Меди направи фурор с това парче, който не бяха очаквали. Сега като слушаш "пеенето" на Галче... еми не става, сори. Готино видео, добра идея и текст, но самият глас е недокосващ, Медо е по-добър певец. Явно това ще е зимата на мушамите До момента даже Да си тук не е надминала машуп 1 на Пресли, която отново си спаси гъза в последния момент на годината и то с малка хитринка хахаха, истинска кралица! 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Очаквах нещо като Теофиков-Емилия да е това с първа-втора част, а то една и съща песен, един и същ видеоклип, да я бяха направили дует просто една част 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 2 минути, Гальо каза: Очаквах нещо като Теофиков-Емилия да е това с първа-втора част, а то една и съща песен, един и същ видеоклип, да я бяха направили дует просто една част Хубаво, че не е дует, та да не се налага да слушаме нея. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Току що, DarkChild каза: Хубаво, че не е дует, та да не се налага да слушаме нея. Вземи млъкни вече, всеки втори коментар е твой в тая тема. 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Страхотна е версията и на Галче. Ще удължи живота и на песента на Меди. Най-после нещо идейно и то добре свършено. Кеф ти е да гледаш клипа, концепцията е измислена както трябва. Този и глас много ми допада. А и не мисля, че ще залага на нея. Страхотен първи booster за канала и да се разбере, че има такъв и да спечели абонати. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 45 минути, PHILIPP PLEIN каза: Аз се гордея,че съм фен на тази жена! ❤ Брутална е. Щях да разбера вълнението ти ако вече не бяхме слушали песента и видели кадрите и в клипа на Меди... Иначе голям проблем беше навремето като Преслава записа За да те забравя... 5 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Еми явно няма никой да мине това по интерес през зимния сезон, над 6млн за месец... опасна е 3 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 5 минути, Slavi каза: Щях да разбера вълнението ти ако вече не бяхме слушали песента и видели кадрите и в клипа на Меди... Иначе голям проблем беше навремето като Преслава записа За да те забравя... Този проект е подготвян заедно и още от първата секунда на премиерата си пишеше че ще има част II. Разликата в сравненията е страшна! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 10 минути, Danger. каза: Вземи млъкни вече, всеки втори коментар е твой в тая тема. Ти не си човека, който да казва кой кога и къде да пише. Разбирам разочарованието ти, че трябва да се насилиш да харесваш песен, която вече сме чували и е тотален хит. Разбирам трагедията ти, че пак няма да има рекорди и статистики, с които да дразниш целия форум, но аптеката работи. Никой не е длъжен да тъепи истеричните ти изблици. Поздрави се с истински хитове: 2 2 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 2 минути, Willy каза: Този проект е подготвян заедно и още от първата секунда на премиерата си пишеше че ще има част II. Разликата в сравненията е страшна! Сякаш За да те забравя е била заснета и от Преса... Тя се натресе тогава. На Дилан беше направила една песен и не помня да е била плюта. Артистична е Галена, с превъртане чух малко, на едно място много яко пресипнало й звучеше гласът, сякаш ще плаче - вложила е артистичност. Не бях сигурен дали е на Меди песента или много подобна, защото неговата не съм я слушал цялата също. Но щом казвате, че е същата, наистина по-добре щеше да бъде да излязат заедно, или със седмица разлика. Все пак похвално, че Галена не му е откраднала звездния миг, пускайки първа. 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Тая Ашли изобщо не може да пее, какво се пъне по Фен Тв в момента на живо да пее. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 3 минути, Willy каза: Този проект е подготвян заедно и още от първата секунда на премиерата си пишеше че ще има част II. Разликата в сравненията е страшна! Само, че преди версията на За да те забравя, тя далеч не беше такъв тотален хит, в какъвто се превърна. Това, че е обявено още с първата част, не прави ситуацията по ок. Песента е вече слушана и наложена. Проекта е на Меди, а сега Галя ще обира лаври на негов гръб. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 22 минути, DarkChild каза: Аз пък се гордея, че чувството ми на себестойност не се основава върху чужди постижения, които нямат нищо общо с мен, особено пък когато става дума за някаква чалгаджийка. Но това е просто мое мнение. Не ангажирам никого с него. Аз пък се чудя защо изобщо пишеш в такъв форум, щом чувството ти за себестойност е толкова развито? Ако се имаш за повече от когото и да е било тук, защо изобщо ни удостояваш с присъствие? Някои от нещата, които пишеш, са ми забавни, но през останалото време наистина не съм прочел абсолютно нищо позитивно от теб. Еми, не ми звучиш като щастлив човек и като такъв, който уважава себе си до такава степен, че да не търси контакт с такива, които нямат чувство на себеуважение, и се дистанцира от каквито и да било прояви на чалгаджийки. Но, ако това те прави по-щастлив, пиши си на воля колко е гнусна Галя и която и да е чалгарка, халал да ти е! Просто мои си размисли. 😊 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 3 минути, Slavi каза: Ти не си човека, който да казва кой кога и къде да пише. Разбирам разочарованието ти, че трябва да се насилиш да харесваш песен, която вече сме чували и е тотален хит. Разбирам трагедията ти, че пак няма да има рекорди и статистики, с които да дразниш целия форум, но аптеката работи. Никой не е длъжен да тъепи истеричните ти изблици. Поздрави се с истински хитове: Наподледък се хванах, че слушам всичко старо на ДесиСлава, ама наистина всичко, преоткрих и цялата дискография. И вчера чух това... Еми сори, ама това не е тя, от записа ли е, от мастеринга ли е, няма и следа от нежния и глас. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 20 минути, Danger. каза: Вземи млъкни вече, всеки втори коментар е твой в тая тема. Райне, има си бутон игнор. 5 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 12 минути, Slavi каза: Щях да разбера вълнението ти ако вече не бяхме слушали песента и видели кадрите и в клипа на Меди... Иначе голям проблем беше навремето като Преслава записа За да те забравя... Те казваха , че и Дилан е откраднала със “Жените след мен”, а сега не виждам коментари по тази тема. Иначе песента няма да надмине успеха на “Да си тук”, защото единия изпълнител има божествен глас , а другия “изпълнител” грачи! 4 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 5 минути, zai4eto82 каза: Тая Ашли изобщо не може да пее, какво се пъне по Фен Тв в момента на живо да пее. Ти пък ще кажеш. Ашли е една от най-талантливите певици. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Danger. Публикувано Януари 19 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 19 Аз се чудя на акъла на някои потребители как наистина мислят, че Галена е пуснала парчето “с цел да види хит и да се възползва от успеха на първата част” 15 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 5 минути, penakavalli каза: Аз пък се чудя защо изобщо пишеш в такъв форум, щом чувството ти за себестойност е толкова развито? Ако се имаш за повече от когото и да е било тук, защо изобщо ни удостояваш с присъствие? Логиката не е силната ти страна явно. 1 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари