чушка. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 1 минута, Slavi каза: Е в случая Галена и 2 стотинки не е дала за песента. По музика на Меди е и впоследствие Галена е поканена с тази идея. Дори машупите излизат по скъпи, а и по интересни от нещо, коеъо слушаме вече месец и е мега якото. На Галена само дрехите струват по-скъпо от mashup-ите. 5 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. gabbati Публикувано Януари 19 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 19 Толкова надълбоко ли ви бръкна Галена, че да плюете? Много добра идея и много добре реализирана, стига сте пръскали злоба. Браво на Меди, Галена и Сашка, която е сигурно замесена. 11 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 4 минути, gabbati каза: Толкова надълбоко ли ви бръкна Галена, че да плюете? Много добра идея и много добре реализирана, стига сте пръскали злоба. Браво на Меди, Галена и Сашка, която е сигурно замесена. То това е проблемът, че им бърка Галена, а не някой друг, оттам идва и злобата. 😂 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Danger. Публикувано Януари 19 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 19 Абсолютно смешно е точно Преславови да плюят и да се смеят при положение, че Преслава им пусна втори машъп вместо песен, който стартира със силен интерес и още на третия ден хвана прах. Иначе и аз не очаквам на Галена да стане кой знае какъв хит. Самата песен е много добра, такава е нямала в кариерата си, тук я представя в друга светлина. Грешката е, че излезе много късно след тази на Меди и аз не одобрявам този факт. И на мен ми се слуша нещо ново от нея иначе. 11 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. gabbati Публикувано Януари 19 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 19 Получих Like от @plambata... Мисля, че това е най-добрия ден в живота ми?! 1 14 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 7 минути, чушка. каза: На Галена само дрехите струват по-скъпо от mashup-ите. Тпва не ги прави по-стойностни. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Willy Публикувано Януари 19 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 19 Да, подминала е коментари които пишат че на Меди е по-яка, но е подминала и коментари със суперлативи за нея, без дори да се споменава версията на Меди. Какво правим сега?! Много ви се иска да е същото долно ниво като Преслава, ама йок! 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Истината е, че и Преса, и Галя са бити карти. Ваня Великова ги отвя! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 3 минути, gabbati каза: Получих Like от @plambata... Мисля, че това е най-добрия ден в живота ми?! Аз също представи си! Направо съм УАУ! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Сори, ама едно е мъж да проплаква "сега да си тук...", друго е някаква кифла да мрънка " къде беше ти бе, а?" - разлика от земята до небето, колкото и лъскав да е клипът на Галя. Версията на Меди е най-добрата мъжка балада може би от "Болка в минути" насам, а в изпълнение на Галена... Просто кифленска песен. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. чушка. Публикувано Януари 19 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 19 преди 1 минута, Willy каза: Да, подминала е коментари които пишат че на Меди е по-яка, но е подминала и коментари със суперлативи за нея, без дори да се споменава версията на Меди. Много ви се иска да е същото долно ниво като Преслава, ама йок! Разбира се, че разликата е огромна. Всеки, който е имал някакъв допир до двете, може да направи автоматично и двете разлики. Галена е човекът, който пита "има ли още някой, който не се е снимал с мен", Преслава "ще се снимам само с двама и си тръгвам". Мерси. 4 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Меди добави Галена в заглавието си за по-добър първоначален интерес Случайно да видяхте Меди в нейното? 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 4 минути, Willy каза: Да, подминала е коментари които пишат че на Меди е по-яка, но е подминала и коментари със суперлативи за нея, без дори да се споменава версията на Меди. Какво правим сега?! Много ви се иска да е същото долно ниво като Преслава, ама йок! Тази е седнала да отговаря на половината със сърца, само за да станат повече коментарите и. Да не говорим за жалки номера, защото това е точно такъв 😃 2 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Току що, Гальо каза: Тази е седнала да отговаря на половината със сърца, само за да станат повече коментарите и. Да не говорим за жалки номера, защото това е точно такъв 😃 Преслава прави същото, и не само, Меди също. Това не са жалки номера, а тактика. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Някой знае ли кога излиза новата песен на Емилия ? @DrAkO ? Тази със социалното послание е дует със скандалната Кристина Димитрова, Хилда, Орлин и прочие или самостоятелна песен ? Чалга песен ще има ли ? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 1 минута, Гальо каза: Тази е седнала да отговаря на половината със сърца, само за да станат повече коментарите и. Да не говорим за жалки номера, защото това е точно такъв 😃 При Галена има един отговор на 30 коментара. Меди е този който отговаряше на всеки коментар и ги направи 6к. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 1 минута, gabbati каза: Преслава прави същото, и не само, Меди също. Това не са жалки номера, а тактика. Ще ми покажеш ли Преслава къде го е правила? Не видях нито на Беден, нито на на машъпите 😃 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Явно недоволството е само във форума. 5 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Току що, Danger. каза: Явно недоволството е само във форума. Е, то недоволството върху Галена е било само във форума. 😉 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 2 минути, Гальо каза: Ще ми покажеш ли Преслава къде го е правила? Не видях нито на Беден, нито на на машъпите 😃 Не ми се занимава да правя още скрийншотове сега. Под първия машуп 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Току що, gabbati каза: Не ми се занимава да правя още скрийншотове сега. Под първия машуп Говоря да отговаря на коментари, а не да ги харесва. Не четеш май какво коментирахме нагоре 😄 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Ето нещо малко позабравено, а една от най-яките ѝ песни. Видето винаги ми е било странно“ 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 1 час, Slavi каза: Щях да разбера вълнението ти ако вече не бяхме слушали песента и видели кадрите и в клипа на Меди... Иначе голям проблем беше навремето като Преслава записа За да те забравя... Шеф ли ще ми ставаш ? Това са моите вълнения !!! Аз определям кое ми харесва,какво ме впепатлява и т.н ТОВА СИ Е МОЕ МНЕНИЕ. 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Just_Me Публикувано Януари 19 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 19 Ако Галена искаше да обере лаврите първо тя щеше да пусне песента, а не да прави жест към Меди, за да натрупа той точки. Това се нарича "колегиалност" и донякъде подаване на ръка, ама то Преславови откъде ще сте чували за такова нещо 😂 Нейната версия е предимно, за да си популяризира YouTube канала, не за да стане мега хит. А това се нарича "тактика" 😉 13 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари