DarkChild Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 34 минути, чушка. каза: Стига глупости. Галена отвсякъде направи жест на Меди. Ако е искала да вземе "Да си тук", е щяла да го направи и никой нямаше да разбере, че изобщо това е била или ще бъде песен на Меди. Разберете, че Галена е една от най-властните певици в този жанр, не е поискала, не е попречила да се случи нещо с песента. Сама ми каза преди няколко дни, че чака да слезе на първо място от тренда и едва тогава ще пусне нейната песен. Ако беше пуснала заедно с неговата версия, тогава интересът щеше да се насочи върху нея, нямаше да има толкова голям интерес върху него, колкото има. Това е колегиалност и жест, който показва, че е над евтините интриги, лицемерие и е над всичко. Започва със "стига глупости" и после цял роман с още по-големи глупости. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 10 минути, presi_fen! каза: Е да Машъпа на Преслава не е да се популяризира канала и , толкова си досаден ,че караш човек който харесва Галена повече да не иска да я види от фенове като теб. Двойни стандарти - едната можела другата не бахти .. Същата работа сте и Пресови! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Излъчиха ли песента на Галена по Планета? Нещо гледам, че нито във фейс, нито в Инста са я споделили. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Just_Me Публикувано Януари 19 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 19 Топ статия 😂 14 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 6 минути, zai4eto82 каза: Къде ще сравняваш Галена с Ашли. Галена е на много по-високо ниво от Ашли, която никога няма да стигне нивото на Галена. Бъди сигурна, че и двете са безчинствали по ваните 1 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Десислава вече не пее по същия начин ама все си мисля, че това можеше да се очаква на даден етап, дори и да ги нямаше пушенето и другите фактори. На тази възраст вече трудно може да е като сладка тийн звезда с нежен глас, не мисля и че към това се стреми. При нея просто промяната се забелязва повече, отколкото при Гло и Софка, защото техните гласове поначало са си повече чалгарско-естрадно насочени, а нейната постановка беше (и понякога още е) повече поп, соул. Абе няма какво да го мислим това вече, стига ни периода след раждането до сега. В крайна сметка дори и в световната музика винаги е било най-важно един артист да се пригодява при промените дори с цената на цялостен ребранд, а Деси Слава ми се струва, че успешно е тръгнала натам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Току що, Danger. каза: Излъчиха ли песента на Галена по Планета? Нещо гледам, че нито във фейс, нито в Инста са я споделили. Не. Галена от скромност и смирение е решила да направи още един ЖЕСТ към Меди като е забранила излъчването и споделянето на този клип. Толкова е великодушна и щедра! 9 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 5 минути, DarkChild каза: Започва със "стига глупости" и после цял роман с още по-големи глупости. Предлагам ти повече да ме цитираш, за да може анонимките във форума да реагират на постовете ти срещу мен. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 1 минута, Just_Me каза: Топ статия 😂 Мери си думите пикло! 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Още малко очаквам да напишете, че Властната Галена е щяла да измисли песента преди Меди. Между другото ако беше ремиксирана като Запали/За пари щеше да е по-добре. Ако вече не беше балада, по-щеше да пасва на женския текст. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 1 минута, чушка. каза: Предлагам ти повече да ме цитираш, за да може анонимките във форума да реагират на постовете ти срещу мен. Защо наричаш Галенови и техните минуси анонимки? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Андреа е споделила песента на Галена в Инстаграм. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Нещо в последно време се говори че се е върнала в Пайнер, но с повече права, като Емилия примерно. Дано пуснат втори дует двете кралици! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 30 минути, NazzkO каза: все пак почти всички цигани пеят с такакава орнаментика и тн. В тая връзка веднага си направих асоциация с Бони - не знам дали си го гледал това, от 3:10 е лайв на "Клада от страст", направо ме заболяха ушите. Иначе ставаше дума за това кой колко и как пее към днешна дата. Ясно е, че гласовете въздействат различно на всеки - на мен ДС ми е плоска, на теб ти носи чувство. Затова говорим за обективни вокални възможности. И на мен една друга Бони - Тейлър ми е супер въздействаща, но не бих я определил за голям глас само заради това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 1 минута, DarkChild каза: Защо наричаш Галенови и техните минуси анонимки? Тези същите, които ти дават позитивни реакции, са същите, които плюха зад гърба ти и говориха какво ли не. В момента, палачинката се обърна и са дружелюбни към теб, не защото те харесват, а защото постовете ти са насочени към феновете, които те не харесват и певицата, разбира се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Кви анонимности, кви 5лв.? Доколкото знам това е форум за чалга, а не сайт за запознанства? Чушка да разправя за анонимност, това е интересно. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 24 минути, Gerganafen каза: Още малко очаквам да напишете, че Властната Галена е щяла да измисли песента преди Меди. Между другото ако беше ремиксирана като Запали/За пари щеше да е по-добре. Ако вече не беше балада, по-щеше да пасва на женския текст. Одеве си помислих как щяха да избият рибата, ако продължението беше как Галена мята кючеци, щастлива, че се е отървала от тъпа връзка! 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 От 18.01.2021 г. от 20:55, asylum каза: Аз бих предпочел да "стана нещо" благодарение на баща си, а не със свирки! E няма как да се съглася с това.Най-малкото не е доказано, докато фактурите дето дъртия Стораро беше плащал за купените гледания се видяха, видя се и агитката(тип цигански катун) дето беше на наградите на Планета, за да освирква Галин.Големи хора сме- нека говорим с доказани факти, а не със слухове или чрез собствените си (сексуални в случая) фантазии. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Леле леле феновете на Галена прекалихте с фантазиите и глупостите верно. Най-властната певица направила жест към Меди?! По скоро Меди й е направил егати жеста да му грачи безплатно върху красивата музика,която той си е сътворил... Дано не я чуем наистина на живо изобщо,че ще е още по-плачевно.. Песента не била направена за мега хит, а за да си популязира канала - пак на гърба на Меди... Преслава като си направи машъпите със същата цел беше голямата драма... 😀 6 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 27 минути, чушка. каза: Тези същите, които ти дават позитивни реакции, са същите, които плюха зад гърба ти и говориха какво ли не. В момента, палачинката се обърна и са дружелюбни към теб, не защото те харесват, а защото постовете ти са насочени към феновете, които те не харесват и певицата, разбира се. Не знам за какво говориш и не ме интересува честно казано. 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 1 минута, nikitrz каза: E няма как да се съглася с това.Най-малкото не е доказано, докато фактурите дето дъртия Стораро беше плащал за купените гледания се видяха, видя се и агитката(тип цигански катун) дето беше на наградите на Планета, за да освирква Галин.Големи хора сме- нека говорим с доказани факти, а не със слухове или чрез собствените си (сексуални в случая) фантазии. Кога пък са излизали фактури? Качвам са! 16:15 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 2 минути, BaGaBoNtIn каза: Най-властната певица направила жест към Меди?! По скоро Меди й е направил егати жеста да му грачи безплатно Преслава нали прави жест към конете на село и ги храни с царевица, това е по-важното. 9 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 2 часа , DarkChild каза: Райне, има си бутон игнор. Аз съм си Райна. Пак не сте разбрали като хората. преди 36 минути, Just_Me каза: Топ статия 😂 Чудя се как не си сектирдосах и тук! 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 27 минути, Gerganafen каза: Кви анонимности, кви 5лв.? Доколкото знам това е форум за чалга, а не сайт за запознанства? Чушка да разправя за анонимност, това е интересно. Ееее, мило това, че ти не го знаеш, не означава, че и другите не са го виждали или не общуват с него. Има къде, къде по- големи анонимки. Да не споменавам хора! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 8 минути, asylum каза: Одеве си помислих как щяха да избият рибата, ако продължението беше как Галена мята кючеци, щастлива, че се е отървала от тъпа връзка! Вярно щеше да е по-яко! Когато Преса направи "Жените след мен" с чисто нов текст и клип: Мърла, мързел, нахалница Когато Галя кавърдиса мъжка песен и промени само клипа: Уооооу, нечувано, невиждано, недостижимо! 9 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари