Olay Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Всяка нова пусна хита и хейтърите се навъдиха 😣 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 8 минути, Willy каза: Диона май пак ще копира Галче! 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 1 минута, Stela каза: Хахахах аз видях снимката й в YouTube community. Сега отворих в инста и там направо са я съсипали с коментари от сорта "Галена - Тихо ми пази". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 5 минути, Willy каза: Хахахах аз видях снимката й в YouTube community. Сега отворих в инста и там направо са я съсипали с коментари от сорта "Галена - Тихо ми пази". WTF 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 1 минута, Willy каза: Хахахах аз видях снимката й в YouTube community. Сега отворих в инста и там направо са я съсипали с коментари от сорта "Галена - Тихо ми пази". Те почти всички коментари я нареждат, че е със същата визия. Реално едни очила разлика е вкарала ... Да изкопираш визия от 2010 и то емблематична и запомняща се... е какво е очаквала, да не се забележи ли? 😂😂😂 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 4 минути, чушка. каза: WTF Женска злоба! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Треперетв всички! Рашия идва! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 1 час, Blueberry каза: Мхм, усетих, докато го пишех 😅 Не, тя фамилията не е особено рядко срещана 😃 И Цветина е Цветкова. Не бяха ли държанки на братята Диневи? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Омг, Не мерси направо е смачкала Проблем. 🤣 Меди набира фенове с бясна скорост! Иначе в тази страница гласуваха за най-запазени песни от периода 2003-2020. Ето кои песни избраха хората: 2003 - Губя те бавно 2004 - Нещо нетипично 2005 - Дяволско желание 2006 - Лъжа е 2007 - Утешителна награда 2008 - Знам диагнозата 2009 - Тупалка 2010 - Неблагодарен 2011 - Докрай 2012 - Пробвай се 2013 - Кой 2014 - Хавана тропикана 2015 - В твоите очи 2016 - Пей сърце 2017 - Шушана 2018 - Шефката 2019 - Добре ли си 2020 - 100 живота 3 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 2 минути, Willy каза: Омг, Не мерси направо е смачкала Проблем. 🤣 Меди набира фенове с бясна скорост! Иначе в тази страница гласуваха за най-запазени песни от периода 2003-2020. Ето кои песни избраха хората: 2003 - Губя те бавно 2004 - Нещо нетипично 2005 - Дяволско желание 2006 - Лъжа е 2007 - Утешителна награда 2008 - Знам диагнозата 2009 - Тупалка 2010 - Неблагодарен 2011 - Докрай 2012 - Пробвай се 2013 - Кой 2014 - Хавана тропикана 2015 - В твоите очи 2016 - Пей сърце 2017 - Шушана 2018 - Шефката 2019 - Добре ли си 2020 - 100 живота Отвсякъде личи, че това е страница на Галенов. Доста необективно 5 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 5 минути, Hurricane каза: Отвсякъде личи, че това е страница на Галенов. Доста необективно Това е мнението на по-запалените фенове. Иначе извън тях да, песни като Хабиби, Сен тропе са били по-големи хитове и са по-забазени. За Хабиби не мога да твърдя де. Прави по 15-18к, но е хит в над 15 държави. Иначе как точно личи че е страница на Галенов? Даже смея да твърдя че е най-обективната чалга страница и единствената която следвам. Винаги качват точно инфо, както и песни и снимки на всички изпълнители. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 15 минути, Hurricane каза: Отвсякъде личи, че това е страница на Галенов. Доста необективно И аз това го писах преди няколко дена ,личи си от 1000 км 🤣🤣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Няма песен на СИЛВИЯ??? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 34 минути, Willy каза: Това е мнението на по-запалените фенове. Иначе извън тях да, песни като Хабиби, Сен тропе са били по-големи хитове и са по-забазени. За Хабиби не мога да твърдя де. Прави по 15-18к, но е хит в над 15 държави. Иначе как точно личи че е страница на Галенов? Даже смея да твърдя че е най-обективната чалга страница и единствената която следвам. Винаги качват точно инфо, както и песни и снимки на всички изпълнители. Хаха, най-обективната през твоя (Галенов) поглед. През моя е далеч от обективната! В почти всяка една от посочените години има поне един по-голям хит от “избраните” за такива Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 7 минути, Hurricane каза: Хаха, най-обективната през твоя (Галенов) поглед. През моя е далеч от обективната! В почти всяка една от посочените години има поне един по-голям хит от “избраните” за такива Посочи ги. 🙃 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 47 минути, Willy каза: Омг, Не мерси направо е смачкала Проблем. 🤣 Меди набира фенове с бясна скорост! Иначе в тази страница гласуваха за най-запазени песни от периода 2003-2020. Ето кои песни избраха хората: 2003 - Губя те бавно 2004 - Нещо нетипично 2005 - Дяволско желание 2006 - Лъжа е 2007 - Утешителна награда 2008 - Знам диагнозата 2009 - Тупалка 2010 - Неблагодарен 2011 - Докрай 2012 - Пробвай се 2013 - Кой 2014 - Хавана тропикана 2015 - В твоите очи 2016 - Пей сърце 2017 - Шушана 2018 - Шефката 2019 - Добре ли си 2020 - 100 живота Проблем е на 6 месеца и само от чешмата дето не течеше. Омръзнала е тотално, а Не, мерси си е направо актуална. Не значи, че е по-голям хит 🤔 преди 1 час, DarkChild каза: Не бяха ли държанки на братята Диневи? На баща и син Диневи, дам 😃 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 8 минути, Hurricane каза: Хаха, най-обективната през твоя (Галенов) поглед. През моя е далеч от обективната! В почти всяка една от посочените години има поне един по-голям хит от “избраните” за такива Значи да разбираме две неща: По-голям хит от този, който е избран, има във всички години с изключение на 2005 и 2006. Това поради ясни причини. Обективните за теб страници са тези, които миналата седмица избраха Персефона за певица на годината. И това поради ясни и крайно обективни причини. 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 8 минути, Blueberry каза: Проблем е на 6 месеца и само от чешмата дето не течеше. Омръзнала е тотално, а Не, мерси си е направо актуална. Не значи, че е по-голям хит 🤔 На баща и син Диневи, дам 😃 Ми значи са мащеха и доведена щерка. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Няма спиране! @zai4eto82 кефи ли те песента на Биляниш?? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 28 минути, penakavalli каза: Значи да разбираме две неща: По-голям хит от този, който е избран, има във всички години с изключение на 2005 и 2006. Това поради ясни причини. Обективните за теб страници са тези, които миналата седмица избраха Персефона за певица на годината. И това поради ясни и крайно обективни причини. Абсурд! Никъде нищо такова не е казано. Не съм “за” певица на 2020-та да отиде при Преслава. Едва ли и тя самата го иска, знаейки, че мързелуваше. Тя самата според мен вече е над тези неща. Отдавна е призната от народа за най-знаковото име в чалгата! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 1 минута, Hurricane каза: Абсурд! Никъде нищо такова не е казано. Не съм “за” певица на 2020-та да отиде при Преслава. Едва ли и тя самата го иска, знаейки, че мързелуваше. Тя самата според мен вече е над тези неща. Отдавна е призната от народа за най-знаковото име в чалгата! От кой народ? Толбухин не е България. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 22 минути, чушка. каза: От кой народ? Толбухин не е България. А коя според теб, уважаеми, е най-успешната певица в цялата история на поп-фолк музиката? Певица, която същевременно да е била на върха в най-знаковите години и да продължава да е лидер 17 години по-късно? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 3 минути, Hurricane каза: А коя според теб, уважаеми, е най-успешната певица в цялата история на поп-фолк музиката? Певица, която същевременно да е била на върха в най-знаковите години и да продължава да е лидер 17 години по-късно? 6 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. чушка. Публикувано Януари 23 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 23 преди 4 минути, Hurricane каза: А коя според теб, уважаеми, е най-успешната певица в цялата история на поп-фолк музиката? Певица, която същевременно да е била на върха в най-знаковите години и да продължава да е лидер 17 години по-късно? Галена, разбира се. 1 5 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари