Senhor Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Няма те, няма става изключителна viral, всички около мен говорят за песента, което не се сещам откога не се е случвало с чалга песен. Да, повечето коментари са негативни, но същевременно днес вече няколко човека ми казват как това “няма те, няма” им се е набило в главата. Колкото и да е посредствено всичко около Биляниш, хиляди пъти предпочитам поне да се изкарва нова продукция с вложени средства в нея отколкото посредствено машъпчета с нулева оригиналност и вложени 100 лева. После да не се чудим защо новите имена настъпват. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 12 минути, чушка. каза: Ми тя се дръпна, не заради семейството си и желанието й да бъде вярна домакиня и съпруга, а защото има пандемия и в тези условия за нея е нерентабилно да инвестираш в кариерата си. Ако имаше участия и всичко си работеше, както преди, в никакъв случай нямаше да остане с една песен.. Ми аз не мисля, че е така както казваш. Виж, че непрекъснато е сред природата. Зарежда се с енергия. Спортува. Първа спря участията си. Поне на мен ми изглежда като духовно и морално израстване. 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Току що, WindWalkerMonk каза: Ми аз не мисля, че е така както казваш. Виж, че непрекъснато е сред природата. Зарежда се с енергия. Спортува. Първа спря участията си. Поне на мен ми изглежда като духовно и морално израстване. Направо да ходи в Тибет и да метидира за излекуването на цялото човечество и планета. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Всеки един труд принципно трябва да бъде възнаграден по някакъв начин, а в Пайнер това се случваше единствено с церемонията им с наградите Тя още през 2008 Галена беше тотално прецакана като не я номинираха за Певица, а самата тя си беше една от претендентките за тая награда. Тогава Преслава направи добър жест като си раздели наградата с нея. През 2015 виждаме съвсем различна картинка - Преслава взима наградата със всичките си претенции и наглост и ехидна усмивка и дори не се усеща, че Галена бе единственият тотален лидер през годината и думичка не каза за нея. Може би ако го беше направила, нямаше да се стигне до това цялото нещо. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 8 минути, Senhor каза: Няма те, няма става изключителна viral, всички около мен говорят за песента, което не се сещам откога не се е случвало с чалга песен. Първоначално не се сетих за коя песен говориш, и сега видях, че е новата на Биляниш. Не съм съгласен, според мен не става вайръл, през втория ден даже гледанията са под 100к. Ето пример за песен, която беше viral още в първия ден от излизането си и всички говореха за нея: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 13 минути, WindWalkerMonk каза: Между другото, вярно, че тя и Глория са най - известните унизявани от Преслава, защото скандираха името на Преса, а те бяха на сцената. Но това беше, защото и двете бяха големи и още са и удари по статуквото им. НО! Не знам дали сте били в залата когато не скандираха друго име, а директно освиркваха Преслава. При Глория и Галена поне имаше хора, които пяха песните им. При Преслава останаха около 200 човека, а микса й беше 25 минути от най - големите хитове. Никога не е имало по - празна зала. Нито при Глория (стадиона), нито при Галя, нито при Ивана. Имало е крах, имало е скандиране на друго име, но поне са пели с тях и е имало хора. Но е факт, че и четирите случки са много неприятни. Кога е било това освиркване на Преса, че аз не помня такова 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 4 минути, Danger. каза: През 2015 виждаме съвсем различна картинка - Преслава взима наградата със всичките си претенции и наглост и ехидна усмивка и дори не се усеща, че Галена бе единственият тотален лидер през годината и думичка не каза за нея. Може би ако го беше направила, нямаше да се стигне до това цялото нещо. Наградата се дава за най-много вкарани приходи + Галена не беше в залата, че да я раздали с нея. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 3 минути, Hurricane каза: Кога е било това освиркване на Преса, че аз не помня такова Бтв, и тук се изпразни половината зала на нея: И не го казвам за да се заяждам, а защото това донесе негативи и за двете. И показа колко са прости. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 2 минути, Fast каза: Наградата се дава за най-много вкарани приходи + Галена не беше в залата, че да я раздали с нея. Наградите от Пайнер нямат никакъв критерий, че да са на база приход. Това е пълен абсурд. Няма да е зле малко да мислите, преди да пишете. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Казвал съм го милион пъти, и ще го кажа пак: За несправедливите награди търсете сметка на Митко Пайнера, не на изпълнителите, които ги получават. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 1 минута, Fast каза: Наградата се дава за най-много вкарани приходи + Галена не беше в залата, че да я раздали с нея. Преслава се е усетила защо Галена не е била в залата на 100%. Пак можеше да каже: “Галена заслужаваше наградата” и щеше да се издигне в очите на доста хора. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 1 минута, Danger. каза: Преслава се е усетила защо Галена не е била в залата на 100%. Пак можеше да каже: “Галена заслужаваше наградата” и щеше да се издигне в очите на доста хора. "Здрава съм 😘" 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 2 минути, чушка. каза: Наградите от Пайнер нямат никакъв критерий, че да са на база приход. Това е пълен абсурд. Няма да е зле малко да мислите, преди да пишете. Обясни тогава защо точно Ритон връчиха наградата. Ясно е като бял ден. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 1 минута, чушка. каза: Наградите от Пайнер нямат никакъв критерий, че да са на база приход. Това е пълен абсурд. Няма да е зле малко да мислите, преди да пишете. Точно и винаги ще има недоволни. 2002 - Камелия, която имаше най - големия хит и най - продаван албум. 2003 - Глория, която макар да нямаше най - големия хит. Имаше втория най - продаван албум след Анелия, много хитове, концерт в зала 1 на НДК и още куп в Русе и не знам си къде. Но наградата отиде при Ивана. 2010+ - Анелия/Емануела/Галена защото наградите винаги отиваха при Преслава, вкл. тези на Нов Фолк. Винаги ще има 1 който заслужава наравно, но не я получава. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 чак пък шашка ! БЕЗСРАМНИЦА ! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Има причина защо наградите по света са раздавани от независими органи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 28 минути, чушка. каза: "Здрава съм 😘" вижте коментарите под снимката https://www.facebook.com/GalenaMusic/photos/здрава-съм-iloveyousomuch-️/10153369736822765/ Галена им го сложи здраво. Даден ясен отговор защо не е била- каза че е здрава, защото всички я питаха да не и се е случило нещо. Галена направи крачка към напускане на тази вече безумна фирма. Баш сега е времето да се махне от там. На върха на кариерата си е, само им пълни джобчетата, а те в замяна неблагодарност и дават. Тя махне ли се край с тази фирма. Години наред им прави най-големите хитове, участията и са препълнение и прави най-високо ниво продукция, за да може Пайнера да я пренебрегва за сметка на Преслава с видеоверсиите и аматьорски песни. То най-логично е да напусне. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 защо изобщо спорите със заслепените фенове на Преса ? Преслава има най гадните фенове.. била алчна охх.... Галено, бива ли да си толкова алчна? 5 награди - една от които "Идол на годината" не ти ли стигат? Много са ти даже. Нелепо е да претендираш дори, в предвид че нямаш никакъв талант а в Пайнер те третират като кралица. Нагрдата за певица е за пеещи. Съвсем логично е да е в ръцете на Преслава за втора поредна година. Емилия също заслужава. Но ти в никакъв случай! А бе хора Галена спечели цели 5 награди!!!! ЕДНА ОТ КОИТО ИДОООООЛЛЛ НА 2015!!!! ТА ТО ТОВА СИ Е АЛЧНОСТ! БИВА ЛИ ЧАК ТОЛКОВА ? ДА ВЯРНО Е МНОГО Е АКТУАЛНА, АЗ МНОГО Я ЦЕНЯ И ОБИЧАМ... НО МИ СЕГА МИ ПАДНА В ОЧИТЕ Като гледам колко си нагла, сигурно и "Певец на годината" ще искаш Ne prisustva na nagradite, za da se pravi na interesna... Kakvo poveche iska.. Vze niakolko nagradi, vkluchitelno i Idol jena, koqto si e nai-golqmata nagrada.. Cupi se kato dete, a uj e priatelka na Preslava #Licemerka Много си АЛЧНА ! ДО ПРЕДИ ВЧЕРА ПРОСТО ТЕ ОБОЖАВАХ... А СЕГА МИ ПАДНА В ОЧИТЕ ! 5 НАГРАДИ НЕ ТИ ЛИ СТИГАТ ?????? И ТО ЕДНА ОТ КОИТО ИДОЛ НА 2015 !!!! ТОВА Е АЛЧНОСТ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 39 минути, Danger. каза: Преслава се е усетила защо Галена не е била в залата на 100%. Пак можеше да каже: “Галена заслужаваше наградата” и щеше да се издигне в очите на доста хора. Умряла е да се издига в очите на няколко болни Галошови. 2 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Да сменим темата вече, че писна да се обсъжда Лили Иванова от Смядово Първата песен на Деса, която чух 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 2 часа , Stela каза: Колко самохвално да си споделиш такова нещо на стори .... Тя сигурно сама го е редактирала там, ма ко да прави. Като не са си платили от Пуфис за рекламен пост, се налага да спами с глупости да не земем да и сварим житото. преди 1 час , WindWalkerMonk каза: Голяма работа като е споделила нещо такова Преслава. Те всички са супер егоцентрични, при нея поне е с покритие. Сложете анкета във фейса коя е кралицата на фолка и ще видите, че ще спечели тя или Галена. То квато и анкета да пуснем тука, пак ша спечели. Да припомням ли как ботове я изгласуваха за Най-голяма циганка във съответната анкета, та се наложи някои хора да се правят вече коя петилетка че ги вълнувало расизъм и насаждане на омраза 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 1 час , WindWalkerMonk каза: Мен пък ме спечели като доказа, че не е толко долна колкото я мислех. И се дръпна малко и си гледа живота и детето. И дори с по - малко продукция и липса от медийния свят, пак запази статуса си. За мен това е достатъчно да докаже, че е голяма. Аз харесвам хора които са сигурни в кариерата си. Галена ме спечели със същото преди години. И там като се отказа от наградите, жалко, че после пак почна и тя да ламти за тях. Да бе. Единствената причина да не бълва е че няма за къде и не се очертава да има поне още два - три месеца. Ся ша реди мушами с чужди песни докато върлува короната, че сигурно и натам. преди 1 час, Fast каза: Казваш го сякаш Галена не прави същото. Галена пуска ли нови песни? Пуска. Докато Кума Лиса си я къта някъде за края на света. преди 42 минути, Fast каза: Има причина защо наградите по света са раздавани от независими органи. Мхм, затова на последните награди на МТВ - примерно - желязото беше раздадено предимно на участващите в пародията. Всички награди са субективни по един или други начин. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 2 часа , Hurricane каза: Тагнал я е, споделила го е! Не го е качила самата тя, както Галена направи с нейбъла Какво оправдание само... не го била качила самата тя.. А кой е натиснал бутона "сподели", след като е видяла тага? Сори, но изглежда смешно точно това. Едно е случката с нейбъла и съвсем друго е това. С гледания и бройки се хвалят абсолютно всички, включително и Преслава. Този скрийн от уикипедия изглежда несериозно и самохвално по смешен начин. 4 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 2 часа , AysheYaneva каза: Ама то не е много трудно да се редактира в Wikipedia. Я го качи на стори да видим дали ще го сподели заради това, че е тагната. 😁 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 От Wikipedia са заключили страницата на Преслава за редактиране. Обаче преди да го направят е останало "The laziest Bulgarian pop-folk singer" 😂🤣🤣 Кой знае к'во е ставало там! 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари