-A. Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 33 минути, Hurricane каза: Готвим! Очаквайте скоро “Обратното броене започна...” Накрая какво стана с песента от Оцко ? Отпадна ли като идея ? Брутална! Между другото, към днешна е една от най-запазилите се песни на Преслава от този период. Понякога стига до 30к седмични гледания. 2 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 2 минути, Hurricane каза: Да, през февруари ще пусне, ако вече не се е отказала. Звучи добре, това виж ще го чакам с удоволствие! А е време за музика! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 3 минути, -A. каза: Накрая какво стана с песента от Оцко ? Отпадна ли като идея ? Брутална! Между другото, към днешна е една от най-запазилите се песни на Преслава от този период. Понякога стига до 30к седмични гледания. Този период е отвратителен, напомня ми, когато се друсаще по тоалетните в дискотеките и като беше с Бирмата, превърнала се в скелет.. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Когато се заговори за запазени песни, 5 милиона за този хит! 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Току що, чушка. каза: Този период е отвратителен, напомня ми, когато се друсаще по тоалетните в дискотеките и като беше с Бирмата, превърнала се в скелет.. Абсолютно. Дори Бирмата и беше забранил да пуска ''Кажи здравей''. На концерта дето представи ''Режима'' беше ужасна, приличаше на анорексичка. Дори @Cally-Pressyfan' беше потресен. Иначе поне доказа, че не я е страх от нищо и скочи на бой на Бирмата дето сигурно е над 100к. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Днес те видях с друга жена, чака я моята тъжна съдба,😪 Лека вечер Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 10 минути, -A. каза: Абсолютно. Дори Бирмата и беше забранил да пуска ''Кажи здравей''. На концерта дето представи ''Режима'' беше ужасна, приличаше на анорексичка. Дори @Cally-Pressyfan' беше потресен. Иначе поне доказа, че не я е страх от нищо и скочи на бой на Бирмата дето сигурно е над 100к. Спомням си, че на някакво участие в Пловдив през този период я бяха прибрали с лийнека в пловдивска болница, заради проблем с наркотиците. Беше скандална, даже се появяваше с майката на Бирмата при Гала..Ако не друго,поне го разкара тоя. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 4 минути, чушка. каза: Спомням си, че на някакво участие в Пловдив през този период я бяха прибрали с лийнека в пловдивска болница, заради проблем с наркотиците. Беше скандална, даже се появяваше с майката на Бирмата при Гала..Ако не друго,поне го разкара тоя. На друго нейно участие в Пловдив Бирмата пристигнал с Алисия и седнали на сепарето, на което той сядал с Прес. По някое време тя излезнала да пее, видяла го и се разревала. Жал ми става как обикаля от утайка на утайка. Павел не изглежда да е изключение - все ѝ е на въпреки, все ѝ отговаря, а тя, въпреки че като човек ми е абсолютно апатична, не изглежда да е зла... 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Гледам сега някакви стари церемонии на "Планета" и чак ми става жал за Глория. Медийната пропаганда тогава тресеше с пълна сила общественото мнение. Жълтите парцали я смачкаха, а "Планета" я игнорираха по най-долния начин, давайки всичките й заслужени награди на други изпълнители. Моите уважения към труда и хитовете на всички тях, но при албум като "Крепост", песни като "Присъда" и "Не сме безгрешни", клипове като "Феникс" и "Крепост", самостоятелни концерти и т.н. и т.н, е просто повече от абсурдно определени статуетки да не отидат при нея. "Планета" тогава ползваха "Нов Фолк" като буфер, чрез който Глория да вземе каквото заслужава. В същото време обаче дадоха ултиматум на списанието - ако искат "Пайнер" да участва на концертите им, трябва да се изнесат от НДК и да ги направят в някой бардак в Студентски град. Много умел политически ход, с който се гарантираше, че публиката ще смята за важни единствено наградите на "Планета", които плашеха с абсурдността си година след година. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Клетата Андреа,ходи с върколак. :(( 5 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 45 минути, -A. каза: Накрая какво стана с песента от Оцко ? Отпадна ли като идея ? Брутална! Между другото, към днешна е една от най-запазилите се песни на Преслава от този период. Понякога стига до 30к седмични гледания. Много искам песен от Оцко. Дано да ни чете наистина! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 1 минута, xroflx9 каза: Клетата Андреа,ходи с върколак. :(( Не разбрах. https://www.vbox7.com/play:d5580afb0c Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 21 минути, penakavalli каза: На друго нейно участие в Пловдив Бирмата пристигнал с Алисия и седнали на сепарето, на което той сядал с Прес. По някое време тя излезнала да пее, видяла го и се разревала. Жал ми става как обикаля от утайка на утайка. Павел не изглежда да е изключение - все ѝ е на въпреки, все ѝ отговаря, а тя, въпреки че като човек ми е абсолютно апатична, не изглежда да е зла... Между другото добре, че е Павел, че да я светне за много неща. Той е много по в час с всичко, случващо се в интернет пространството от нея! Добре са си. Преслава улегна през годините и не е това, което я изкарваха медиите, че е! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Току що, Hurricane каза: Много искам песен от Оцко. Дано да ни чете наистина! Искаш, а си я къткаш за шмъркотеките, като отворят. Що не я пусна досега? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 3 минути, Hurricane каза: Много искам песен от Оцко. Дано да ни чете наистина! Логично е да има готова песен от него щом през 2019 се включи в песента на Кристиана. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Току що, Danger. каза: Логично е да има готова песен от него щом през 2019 се включи в песента на Кристиана. Има готови песни от почти всички композитори, но за него не се знае. Ако някой знае нещо, да казва! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 2 минути, Hurricane каза: Между другото добре, че е Павел, че да я светне за много неща. Той е много по в час с всичко, случващо се в интернет пространството от нея! Добре са си. Преслава улегна през годините и не е това, което я изкарваха медиите, че е! Павел като гледам най-много да те е светнал между очите. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Седмична класация на тубата (16-22 Януари) 1 - Да си тук - Меди 2 - Да си тук - Галена 3 - Недей ме вини - Шехерезада 4 - Мушама ДиЕс класикс - Джеси 5 - Мушама - Преслава 6 - Кралица - Роксана 7 - Татуировка хоро - Азис за бедни 8 - Не, мерси - Меди 9 - НожА - Коя 34 10 - Мушама 2 - Преслава 11 - Кавала кючек - Криско и Галя 12 - Нарцис ft. Tony - Цветина 13 - Проблем - Софи и Константин Маринова 14 - Някой ден - ВесУ 15 - Гледай ме - Геръ-Никол 16 - Ще ми гледаш гърба - AX Dain 17 - Наливай ми feat. D3MO Билла Хлапето 18 - Тройница - Горгона 19 - Ивана - Меди 20 - Мушама 2021, 2020 - Джена Седмична класация на другото дет следим 2 - Да си тук - Меди 3 - Чукове - Марсо и другите двама 5 - Недей ме вини - Галин и ко 13 - Не, мерси - Меди 28 - Ивана - Меди 30 - Гледай ме - ГН 37 - 100 живота - Галена 40 - Наливай ми 42 - Беден в сърцето 45 - Кавала кючек 50 - Красиви лъжи 52 - СОС - Галин и Джесита 59 - Параноя 61 - Бели нощи 62 - Граници 65 - Трапа на годината 69 - Поредната цигара 76 - Тоi - Тройница 77 - Черни очила 78 - жипиеса - Тройница 81 - Пиян 82 - Милион 97 - Да си знаят 98 - Poker Face 100 - Ножа - Коя 34 102 - Проблем 109 - Просто секс 114 - Всеки му своето 115 - Нарцис 117 - Любовница 118 - Минутите 120 - Мания 126 - Вивалди 127 - Не се отказват 130 - София хилс 141 - Зарязан - Меди 142 - Излъжи ме - Тройница 145 - Само за мен 151 - Ангажименти 152 - Аз не съм рапър 155 - Има ли нужда 160 - Добре ли си 169 - Улично момче 171 - Локдаун - Теофика и Малаката 177 - Паника 179 - Те амо 181 - Хубаво ми става 2 186 - Ела с мен 188 - Въртележката 189 - Сен тропе 199 - Тясно 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 12 минути, xroflx9 каза: Клетата Андреа,ходи с върколак. :(( Ми да няма да ходи с Гъбин? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 31 минути, DenFevgo каза: Гледам сега някакви стари церемонии на "Планета" и чак ми става жал за Глория. Медийната пропаганда тогава тресеше с пълна сила общественото мнение. Жълтите парцали я смачкаха, а "Планета" я игнорираха по най-долния начин, давайки всичките й заслужени награди на други изпълнители. Моите уважения към труда и хитовете на всички тях, но при албум като "Крепост", песни като "Присъда" и "Не сме безгрешни", клипове като "Феникс" и "Крепост", самостоятелни концерти и т.н. и т.н, е просто повече от абсурдно определени статуетки да не отидат при нея. "Планета" тогава ползваха "Нов Фолк" като буфер, чрез който Глория да вземе каквото заслужава. В същото време обаче дадоха ултиматум на списанието - ако искат "Пайнер" да участва на концертите им, трябва да се изнесат от НДК и да ги направят в някой бардак в Студентски град. Много умел политически ход, с който се гарантираше, че публиката ще смята за важни единствено наградите на "Планета", които плашеха с абсурдността си година след година. Абе тя самата не знае как да се държи и да управлява кариерата си. В много отношения сама си е виновна за всичко. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 13 минути, Hurricane каза: Между другото добре, че е Павел, че да я светне за много неща. Той е много по в час с всичко, случващо се в интернет пространството от нея! Добре са си. Е да! Павел нали лятото се подигра с Преслава в един лайв като й каза: “Ма ти що си мислиш, че хората ти знаят канала, ма?” 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Колко стрийма има “Пиян” в Spotify? Не знам къде се гледа 😁 Гледам, че е на 81 място - година и половина след излизането 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 9 минути, Olay каза: Седмична класация на тубата (16-22 Януари) 1 - Да си тук - Меди 2 - Да си тук - Галена 3 - Недей ме вини - Шехерезада 4 - Мушама ДиЕс класикс - Джеси 5 - Мушама - Преслава 6 - Кралица - Роксана 7 - Татуировка хоро - Азис за бедни 8 - Не, мерси - Меди 9 - НожА - Коя 34 10 - Мушама 2 - Преслава 11 - Кавала кючек - Криско и Галя 12 - Нарцис ft. Tony - Цветина 13 - Проблем - Софи и Константин Маринова 14 - Някой ден - ВесУ 15 - Гледай ме - Геръ-Никол 16 - Ще ми гледаш гърба - AX Dain 17 - Наливай ми feat. D3MO Билла Хлапето 18 - Тройница - Горгона 19 - Ивана - Меди 20 - Мушама 2021, 2020 - Джена Седмична класация на другото дет следим 2 - Да си тук - Меди 3 - Чукове - Марсо и другите двама 5 - Недей ме вини - Галин и ко 13 - Не, мерси - Меди 28 - Ивана - Меди 30 - Гледай ме - ГН 37 - 100 живота - Галена 40 - Наливай ми 42 - Беден в сърцето 45 - Кавала кючек 50 - Красиви лъжи 52 - СОС - Галин и Джесита 59 - Параноя 61 - Бели нощи 62 - Граници 65 - Трапа на годината 69 - Поредната цигара 76 - Тоi - Тройница 77 - Черни очила 78 - жипиеса - Тройница 81 - Пиян 82 - Милион 97 - Да си знаят 98 - Poker Face 100 - Ножа - Коя 34 102 - Проблем 109 - Просто секс 114 - Всеки му своето 115 - Нарцис 117 - Любовница 118 - Минутите 120 - Мания 126 - Вивалди 127 - Не се отказват 130 - София хилс 141 - Зарязан - Меди 142 - Излъжи ме - Тройница 145 - Само за мен 151 - Ангажименти 152 - Аз не съм рапър 155 - Има ли нужда 160 - Добре ли си 169 - Улично момче 171 - Локдаун - Теофика и Малаката 177 - Паника 179 - Те амо 181 - Хубаво ми става 2 186 - Ела с мен 188 - Въртележката 189 - Сен тропе 199 - Тясно Аз, когато мога да дам само една реакция ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 14 минути, Olay каза: Седмична класация на тубата (16-22 Януари) 1 - Да си тук - Меди 2 - Да си тук - Галена 3 - Недей ме вини - Шехерезада 4 - Мушама ДиЕс класикс - Джеси 5 - Мушама - Преслава 6 - Кралица - Роксана 7 - Татуировка хоро - Азис за бедни 8 - Не, мерси - Меди 9 - НожА - Коя 34 10 - Мушама 2 - Преслава 11 - Кавала кючек - Криско и Галя 12 - Нарцис ft. Tony - Цветина 13 - Проблем - Софи и Константин Маринова 14 - Някой ден - ВесУ 15 - Гледай ме - Геръ-Никол 16 - Ще ми гледаш гърба - AX Dain 17 - Наливай ми feat. D3MO Билла Хлапето 18 - Тройница - Горгона 19 - Ивана - Меди 20 - Мушама 2021, 2020 - Джена Седмична класация на другото дет следим 2 - Да си тук - Меди 3 - Чукове - Марсо и другите двама 5 - Недей ме вини - Галин и ко 13 - Не, мерси - Меди 28 - Ивана - Меди 30 - Гледай ме - ГН 37 - 100 живота - Галена 40 - Наливай ми 42 - Беден в сърцето 45 - Кавала кючек 50 - Красиви лъжи 52 - СОС - Галин и Джесита 59 - Параноя 61 - Бели нощи 62 - Граници 65 - Трапа на годината 69 - Поредната цигара 76 - Тоi - Тройница 77 - Черни очила 78 - жипиеса - Тройница 81 - Пиян 82 - Милион 97 - Да си знаят 98 - Poker Face 100 - Ножа - Коя 34 102 - Проблем 109 - Просто секс 114 - Всеки му своето 115 - Нарцис 117 - Любовница 118 - Минутите 120 - Мания 126 - Вивалди 127 - Не се отказват 130 - София хилс 141 - Зарязан - Меди 142 - Излъжи ме - Тройница 145 - Само за мен 151 - Ангажименти 152 - Аз не съм рапър 155 - Има ли нужда 160 - Добре ли си 169 - Улично момче 171 - Локдаун - Теофика и Малаката 177 - Паника 179 - Те амо 181 - Хубаво ми става 2 186 - Ела с мен 188 - Въртележката 189 - Сен тропе 199 - Тясно Давам ти 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари