WindWalkerMonk Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 11 минути, Blueberry каза: Денис учи за шофьорски курсове и е в пауза! Скоро се завръща да мачка 😘 Единствената пауза е мозъчната или менопауза може да има. Колко боклуци насра и нищо като хората. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 2 часа , DenFevgo каза: Ти помниш ли между "Нещо горещо" /2002/ и "Някой ден" /2007/ какво е издавала? Стига глупости. Сигурно никой не помни - Стрелките спират, Ти си виновен, Има любов, Целувай ме... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 4 минути, Сашо каза: Сигурно никой не помни - Стрелките спират, Ти си виновен, Има любов, Целувай ме... Колкото се помни и "Влюбена в живота". Сложи ги до "Залеза и зората" и "Крепост" и ще разбереш какво имам предвид. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Главният проблем при младите изпълнители е, че нямат самостоятелност, а това опира и до финанси, което няма как да имат на млада възраст, освен ако нямат богати родители и др начини. Зависими са от продуцентите и им се налага да правят, и принципно нямат особено право на мнение. Това наблюдавам при Денис, момчето си е талантливо и помня какъв фурор беше направил в Армеец с Янева, хората избухнаха само като го видяха и може би най-добрият прием беше за тях. Пашев не успява да координира много добре нещата, побута го във всякакви песни, а човек, който предполага и се вижда, че има бъдеще, трябва да са по-внимателни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Тази работа с Даймънд може да се отрази пагубно на изпълнителите им. Да седят и да чакат дискотеки точно когато таргета им от деца и тийнчета са си предимно по домовете и биха им превърнали и най-тъпата песен в някакъв хит. Алфите и Галин дори и да са досадни на някои поне радват феновете с продукция, че и модна марка промотират интензивно, развиват интереса към себе си. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 10 минути, DenFevgo каза: Колкото се помни и "Влюбена в живота". Сложи ги до "Залеза и зората" и "Крепост" и ще разбереш какво имам предвид. Е няма как да не й падне нивото. След "Нещо горещо" и "Крепост" и двете минаха пика си. Това беше нещо като кариерен пик, който никога няма да повторят и двете. Но всеки, абсолютно всеки изпълнител има такъв. От там насетне вече е друг въпроса как, къде и колко ще си актуален. Камелия наистина не е оставила вечни хитове след това, но е имала временни такива, които са я държали актуална. Глория и Ивана също са имали подобни, но по - малко и като цяло бяха забити в 9та глуха. Нямаше ги на турнетата, това беше й основния проблем. Ако Глория беше на турне през 2006/7 или Ивана щяха да са с добри позиции, но цяло лято и двете тънеха в забвение. А имаха некой и друг хит нов и няколко стари да изпеят. Камелия този проблем го нямаше и затова си остана актуална. Това си е шлагер. Между другото и Деси Слава страда от абсолютно същото. нямаше я на турнета и концерти като Ивана/Глория, но по - други причини. Тя винаги е била по - смирена и обрана от тях двете, дето имат претенции до небето, а покритие нулево. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Камелия и Десислава просто не циклят на едно място, пробват различни неща, пък ако не им се получи- пробват друго. С или без дадени изяви си проправят пътя напред, намират хъс за работа дори и след падения в кариерите си и личните си животи, докато Глория и Ивана твърдо са си останали в миналото и навярно още се чудят как така публиката можа да се отдръпне от тях. Място за платена реклама: Доня Дессина вече седмица не пада под 100k на миксчето със стари песни. И почти толкова време никой не може да я бутне от върха в Тренда (да, знам, че Галена би трябвало да е там). Силно се надявам и машъпа на Ивана да се получи сходно успешен, народа има нужда да си припомни времената с истинските хитове, пък току-виж и любимите чалгарки са си ги припомнили и направили нещо по въпроса. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Още през 1997 се е очаквала появата на Ани Хоанг! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 40 минути, WindWalkerMonk каза: Е няма как да не й падне нивото. След "Нещо горещо" и "Крепост" и двете минаха пика си. Това беше нещо като кариерен пик, който никога няма да повторят и двете. Но всеки, абсолютно всеки изпълнител има такъв. От там насетне вече е друг въпроса как, къде и колко ще си актуален. Камелия наистина не е оставила вечни хитове след това, но е имала временни такива, които са я държали актуална. Глория и Ивана също са имали подобни, но по - малко и като цяло бяха забити в 9та глуха. Нямаше ги на турнетата, това беше й основния проблем. Ако Глория беше на турне през 2006/7 или Ивана щяха да са с добри позиции, но цяло лято и двете тънеха в забвение. А имаха некой и друг хит нов и няколко стари да изпеят. Камелия този проблем го нямаше и затова си остана актуална. Това си е шлагер. Между другото и Деси Слава страда от абсолютно същото. нямаше я на турнета и концерти като Ивана/Глория, но по - други причини. Тя винаги е била по - смирена и обрана от тях двете, дето имат претенции до небето, а покритие нулево. Ами Ивана беше на Турне 2007 и пак се сгромоляса. Дори през 2008 изкара тотален хит - “Аз съм с теб” - без да е на турне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Утре в канала на Алфа - ,,Нито ял, нито спал’’. - Галин и Адам 1 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 7 минути, Роско каза: Утре в канала на Алфа - ,,Нито ял, нито спал’’. - Галин и Адам Няма и месец от “Недей ме вини” и решиха отново да напомнят за себе си. Ужасни 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 3 минути, Гальо каза: Няма и месец от “Недей ме вини” и решиха отново да напомнят за себе си. Ужасни Ако тази песен имаше реален успех, нямаше да бързат да пускат нова. Още съм на мнение, че е напомпана с 1-2М купени гледания. 8 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 1 час, DenFevgo каза: Колкото се помни и "Влюбена в живота". Сложи ги до "Залеза и зората" и "Крепост" и ще разбереш какво имам предвид. Глупости говориш Васе, клипове има колкото щеш особено на Целувай ме и Има любов. Пяти по стадиони с пълно гърло. Естествено, че няма как да ги поставиш до Залеза и зората, но в периода в който бяха пуснати бяха големи хитове и я държаха сред топ имената. Нещо, което при Глория не е така, дори при Ивана. Но да говориш за дупка от 2002 до 2007 е смешно. А ив крайна сметка от днешна гледна точка, нейните хитове през това десетилетие са най-големи и най-запазени до ден днешен. Което ме кара удобно да напомня, че Луда по теб е с над 60 милиона в ютуб. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Само на мен ли “Луда по тебе” ми е крайно неслушаема към днешна дата? Някой от форума пуска ли си я доброволно? Примерно с кеф бих си пуснал “Две сърца” или “Нещо нетипично”, но другата... Иначе “Луда по тебе” е може би най-големият хит в жанра според мен. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 7 минути, Danger. каза: Само на мен ли “Луда по тебе” ми е крайно неслушаема към днешна дата? Някой от форума пуска ли си я доброволно? Примерно с кеф бих си пуснал “Две сърца” или “Нещо нетипично”, но другата... Иначе “Луда по тебе” е може би най-големият хит в жанра според мен. Да, наистина е непоносима. Камелия да вземе да я презапише в нов вариант с нов аранжимент 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 1 час, SG каза: Алфите и Галин дори и да са досадни на някои поне радват феновете с продукция, че и модна марка промотират интензивно, развиват безинтереса към себе си. 😃 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 8 минути, Danger. каза: Само на мен ли “Луда по тебе” ми е крайно неслушаема към днешна дата? Някой от форума пуска ли си я доброволно? Примерно с кеф бих си пуснал “Две сърца” или “Нещо нетипично”, но другата... Иначе “Луда по тебе” е може би най-големият хит в жанра според мен. Въпрос на вкус. Лично мен все още ме кефи, а и като се събираме по вили и на маса винаги ми е правило впечатление, че се пуска. Примерно на Ивана почти нищо не мога да си пусна, толкова ми е втръснала и опротивяла цялата и продукция, че няма и на къде. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 8 минути, Danger. каза: Иначе “Луда по тебе” е може би най-големият хит в жанра според мен. Затова е и най-голямата в фолка евър. Превъзхожда Глория и Ивана отвсякъде. По-запазени песни, по-големи хитове, по-яки представяния, участия и клипове, по-голям интерес при младите и социалните мрежи и не на последно място - нови големи хитове в лицето на Дразни ме и Името ти, каквито първите нямат от 2008. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Daily reminder да дарите гледания на Джия и хита на новото десетилетие! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Хайде, че кака скоро ще пуска нов хит. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 3 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Пуснете гръцката Галена и разнообразете вечерта си. 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 1 час , SG каза: Камелия и Десислава просто не циклят на едно място, пробват различни неща, пък ако не им се получи- пробват друго. С или без дадени изяви си проправят пътя напред, намират хъс за работа дори и след падения в кариерите си и личните си животи, докато Глория и Ивана твърдо са си останали в миналото и навярно още се чудят как така публиката можа да се отдръпне от тях. Точно пък Камелия от 2 години е в огромна дупка,пускаща копия на Името ти... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 22 минути, xroflx9 каза: Точно пък Камелия от 2 години е в огромна дупка,пускаща копия на Името ти... Както казах- и двете с Десислава си имат и спадове. После отново имат възходи, както е на практика с всички дългогодишни имена не само в българската музика. Но пък е интересно и показателно, че от известно време насам дори най-големите флопове на двете въпросни са по-гледани от най-гледаните неща на Глория и Ивана за съответната година. Иначе не знам защо тук има такова недоволство, че Алфа издават постоянно нови парчета. В златните години се пускаха дори по-често клипове, че и с още толкова песни в албум. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Гъбин измества премиерата на новата песен за сряда... Саботаж на Диона ли усещам?! Дамм, но да не ги саботира накрая тя! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари