Danger. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 По скоро всички искат дует с Галена, защото тя от 2010 насам е актуалната на деня. 3 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 19 Author Report Share Публикувано Януари 19 преди 1 минута, Danger. каза: По скоро всички искат дует с Галена, защото тя от 2010 насам е актуалната на деня. И това е така, ама и тя гледа да се прикача към млади актуални. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 10 минути, BobiTo каза: Ти как реши точно мен да цитираш, нямаш смелост някой друг ли? Много ясно, че Галена се възползва от актуалните на деня и после ги забравя, сама си каза как бързала да е първа за дует с Деси. Фики още го цеди от време на време за някой кючек, прав си. И кво точно трябва да се случи, за да кажеш, че не ги "забравя" (каквото и да значи това) - да ги дундурка ли? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 9 минути, BobiTo каза: Ти как реши точно мен да цитираш, нямаш смелост някой друг ли? Много ясно, че Галена се възползва от актуалните на деня и после ги забравя, сама си каза как бързала да е първа за дует с Деси. Фики още го цеди от време на време за някой кючек, прав си. 3 от 5 са по покана от Фики, Кой от Галена, за Божето нямам идея. Толкова от възползването! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 1 час, Willy каза: 3 от 5 са по покана от Фики, Кой от Галена, за Божето нямам идея. Толкова от възползването! Само "Кой" и "Изневериш ли ми" са по нейна инициатива. Даже "Кой" е трябвало да бъде с Тони Стораро, защото й е трябвал гръцки тембър. Даже и "Шефката" е трябвало да е Фики (само, че се е казвала "Не си изключвай телефона") обаче Тони последния момент решава да си я задържи за него и понеже Галена вече е приела не може да откаже 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 36 минути, ICEberg каза: Само "Кой" и "Изневериш ли ми" са по нейна инициатива. Даже "Кой" е трябвало да бъде с Тони Стораро, защото й е трябвал гръцки тембър. Даже и "Шефката" е трябвало да е Фики (само, че се е казвала "Не си изключвай телефона") обаче Тони последния момент решава да си я задържи за него и понеже Галена вече е приела не може да откаже Стораро не беше оправил правата, а кавърът на Сисо Груп вече си беше хит. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 12 часа , omline каза: Това си е твое мнение. Много харесвам Преслава, но тарикатлъкът й трябва да хваща пътя вече...без значение Галена каква е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 19 минути, ribaton каза: прати ми я Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 3 часа , ribaton каза: Чакаме я. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Направила е кавъра за да се върти по Планета :D https://i.imgur.com/0gSkcFs.png Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 1 час, PHILIPP PLEIN каза: Чакаме я. Banter груп е имат...тук са 2-3 които знам да я качат ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Ако е това не е мастер, фалшив ъпскейл от тубата е... https://we.tl/t-PCXRaBBbvA 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Велико, и първата част на Меди, и тази, текст, музика, изпяване, една от най-истинските песни правени в последните години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 От 19.01.2021 г. от 21:40, BobiTo каза: Галена 100% ще направи и един дует с него, след това ще го зареже след като вече не и е нужен. Първо Фики, после Деси Слава, сега Меди, интересно как не е направила нищо с Даймънд и Алфа още. (За Алфа е ясно защо де). Е, нали не очаквате да тръгне да прави дуети с Тони Дачева Топ имената се събират с топ имена, няма да ходи да възражда кариери и да принизи своята. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 И на мен много ми харесаха идеята, концепцията и парчето в двете версии. Мелодично, тъжно, на Меди гласът му придава доста тъжни нотки. Меди ме кефи, че е момче с музикално образование и то профилиран във фолклора - може да направи велики песни и мелодии за жанра, имайки предвид колко фолклор е изслушал и изсвирил. А нашият фолклор е вселена. Това му е превъзходна основа. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 ГАЛЕНА Е ТОП.Тази жена просто няма слабо,много е красива и много яко я изпява.До колкото на Мъди песента,не ми харесва и може би няма да ми хареса,защото той си ми е антипатичен от самото му съществуване. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Много добра идея за двойния проект. И този на Меди и на Галена са топ. Мисля, че са замислили нещо не правено до сега в чалгата за което - адмирации. Визиите й са брутални, много е яка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Прекрасана песен от Галена Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.