borisslav1 Публикувано на Януари 22 Report Share Публикувано на Януари 22 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Кой е оригинала? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Мислех че ще е тотал щета ама нъцки Това бие всички проекти на алфичките от раз! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Браво на Биляна! За пръв поп-фолк проект доста добре. Носи онова звучене от някога. За текста можеше да се постарае малко повече, а клипът е супер за дебютантка ❤️ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 преди 8 минути, stereoto_ каза: Кой е оригинала? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Оригинал : https://youtu.be/zD_mCuXv9Ck Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Проекта е катастофа, колко парчета са купили в аванс Пайнер? Защо ги дават на бездарни мърши, които освен ще имат широки пръсти, имат и широк разкрач и мозък като на Преслава.. Ужас! 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 2 минути, stereoto_ каза: Проекта е катастофа, колко парчета са купили в аванс Пайнер? Защо ги дават на бездарни мърши, които освен ще имат широки пръсти, имат и широк разкрач и мозък като на Преслава.. Ужас! Преслава ако няма акъл в поп - фолка, не знам коя има. Тя щото няма акъл е 20 години на върха... Проекта е зле. 6 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 1 минута, stereoto_ каза: Проекта е катастофа, колко парчета са купили в аванс Пайнер? Защо ги дават на бездарни мърши, които освен ще имат широки пръсти, имат и широк разкрач и мозък като на Преслава.. Ужас! Защото мърши като Джен се водят по акъла на толбухинката и пускат машъпи, вместо да поработят. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Хубава е музиката - малко ми идва като “Той” на Данчето. Иначе Ария ще я съди за авторско право - разкрачване и въргал по пода. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Пее като АНИ ХОАНГ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 15 минути, Wild_Style каза: Защото мърши като Джен се водят по акъла на толбухинката и пускат машъпи, вместо да поработят. Някъде да съм коментирал обратното? Даже и машъпа не съм го коментриал, да, харесва ми, но не е окей всички сега това да правят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Изхабена песен, с такава хубава музика. Представям си, ако беше на някой силен изпълнител, щеше да гръмне. Гласът й го няма, много е слаб. Не разбирам какво е това желание да се бута и да става изпълнител, при очевиден липса на талант. Разбирам, че има пари, връзки и тн, но могат да се вложат в нещо по -разумно. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Добре, има напредък. Тая ме кара да оценя Горгончето - хем пее по-сносно, хем е по-хубавка, нищо че още транзишънва. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Какъв смешен псевдоним. БилянИШ Как да не го оценИШ? Момичето е симпатично в лице, даже малко ми прилича на Цветелина Янева, но Янева си я харесвам повече! ❤️ Очаквах положението да е доста зле, но предвид, че е взела такава хубава песен... получило се е нещо приятно като песничка и клип, но въпреки всичко може би трябваше например Янева да го изпее това нещо, щеше да бъде на доста по-добро ниво. Не знам, честно казано предпочитам си Биляна-та пред БилянИШ! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Това, ако беше изпято от Преслава или Галена, щеше да е тотален хит! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Това е абсолютно в стил в Камелия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Песента кефи, че е като стария поп-фолк. Цялостния вайб на проекта дори ми идва баш като Мария в най-силните години на турнетата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Егати недоразумението. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 По-умрели физиономии не можеше ли да направи 😂 Направо да я взимат в Алфа мюзик! И без това моделчето от клипа е първа дружка на Гъбин. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Зле е, но честно казано, очаквах да е много по-зле. По-добре е от Тройниците, но Биляна е една! Всяка друга е просто 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Харесва ми честно казано, не го виждам като голям хит, но аз бих си я пуснал пак. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Очаквах боза, но се оказа, че Биляниш пусна хита на 2021! Който твърди обратното е ксенофоб и расист (аз съм сърбин). 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 На мен ми допадна доста. Отсвира ми прилича на Глория - “Циганско сърце”. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Не очаквах да ми хареса толкова Определено, ако песента беше на някой можещ изпълнител щеше да гръмне яко. Ако има такъв нюх за песни, ще се радвам да остане във фолка. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.