Гальо Публикувано на Януари 27 Report Share Публикувано на Януари 27 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Освен да си направя тест за ковид - приятна е на първо слушане, еднодневка, но ме зариби. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Боже, ама тия не осъзнават ли колко са еднакви и евтини. Даже не знам публиката как им се кефи и с такива бози... 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Сашо Публикувано Януари 27 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 27 Много е яка песента, като почти всичко от Алфа. Може да ги хейтите тук, но нещата им с е приемат доста добре. То се и вижда де. 2 8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Danny Публикувано Януари 27 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 27 Само ще оставя това тук. Знам, че оригинала е на Сертаб, но все тая. Пак се е писал само себе си за автор. 10 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 Ще зацикли на втория милион като всичко тяхно, никаква оригиналност, нищо запомнящо се. Силно се надявам Диона да е по-силна 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Danger. Публикувано Януари 27 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 27 Какво трябваше да видим тук? Как се правят на хетеро, а Данна им се подиграва, че са педали ли? 1 18 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Да се бяха награбили Гали и Адам в леглото и щяха да видят хит. Нищо запомнящо се и грабващо. Тази предишната им беше добре и на Адам с Лидия, но другите дори не ги помня. Да заложат на качество, а не на количество. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Чак толкова разочарован не съм бил от тяхна песен, пълна скука. Данна не пее, просто за внимание. И с това ли ще борят Диона? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 И този път е meh Клипа е точно за 24 лв., онези преведени от държавата през месец Ноември на хората, които не могат да работят заради ограниченията. От тук произлиза и въпроса как тогава Гъбин и АдЪм са платили на всички тези ескорти взели участие в това клипче? Включването на Данна е повече от излишно, ша ля ляй ля не прави песента по-хубава. Имало е нещо като идея ама някъде по веригата са се прее*али много лошо нещата. Гъбин да беше пуснал и gang-bang-а, който са му направили онези мачовци в Бразилия. Тогава щеше да види що е то голям интерес към негов проект и да спести малко лев от купуване на гледания и лайкове в youtube. П.С. Връщам се при Биляниш и очаквам Диона да им го набие на алфичките след час-два. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Оцко ти ли си? Тази песен ще има неуспехът на “Готина кола”! Данна е най-хубавато нещо в нея! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 24 минути, Гальо каза: Ще зацикли на втория милион като всичко тяхно, никаква оригиналност, нищо запомнящо се. Силно се надявам Диона да е по-силна Кое тяхно е зациклило на втория милион? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Огън да гори всекиго, дръзнал да краде от Сертаб и Есил! Аман от проституция. Ясно е, че си перат парите от платените секс услуги, но поне да не бият толкова на очи, когато целият жанр спи, а те пускат песни през 2 седмици. Изобщо не им трябват дискотеки. Това е просто витрина за телата им. Искат да ги отворят пак, за да не е толкова прозрачно защо снимт клипове. Емануела поне е отрудена жена от народа, която наистина си изкарва парите чрез музикални участия, съответно си пази проектите за по-нататък. А това е откровена проституция. 6 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 16 минути, Hurricane каза: Оцко ти ли си? Тази песен ще има неуспехът на “Готина кола”! Данна е най-хубавато нещо в нея! Наистина и тази звучи доста като по-старите оцкови песни. Деян се опитва да гоини успеха на "Той" (Данна), която и нея мислехме че е Оцкова 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Галин ще изцеди Данна докрай. То се е видяло, че от нея ще стане най-голяма звезда, не е толкова хейтвана колко Лидия и е по-забележима от Дессита, да я бута. Песента е хубава, не е нещо уау, но и не е тъпа, зарибява. Данна наистина е най-хубавото нещо в проекта 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 1 минута, asylum каза: Огън да гори всекиго, дръзнал да краде от Сертаб и Есил! Аман от проституция. Ясно е, че си перат парите от платените секс услуги, но поне да не бият толкова на очи, когато целият жанр спи, а те пускат песни през 2 седмици. Изобщо не им трябват дискотеки. Това е просто витрина за телата им. Искат да ги отворят пак, за да не е толкова прозрачно защо снимт клипове. Емануела поне е отрудена жена от народа, която наистина си изкарва парите чрез музикални участия, съответно си пази проектите за по-нататък. А това е откровена проституция. То проституцията също си е труд, даже по-тежък от отварянето на устата на нямата Емануела по чалготеките. Лиди песен с под 4М няма, значи не се брои към тия с 2-та милиона. Обиждайте си ги колкото искате. Мързи ме да им чуя песента точно сега, ако по някое време ми доскучае повече, може и да се прежаля. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 55 минути, devotioner каза: Освен да си направя тест за ковид - приятна е на първо слушане, еднодневка, но ме зариби. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 13 минути, Gerganafen каза: То проституцията също си е труд, даже по-тежък от отварянето на устата на нямата Емануела по чалготеките. Лиди песен с под 4М няма, значи не се брои към тия с 2-та милиона. Обиждайте си ги колкото искате. Мързи ме да им чуя песента точно сега, ако по някое време ми доскучае повече, може и да се прежаля. Да, но тук е престъпно и данъци не се плащат. Така че да не реват много, да си траят и да се чукат тихо. Стига клипове! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Музичката е зарибаваща, изпяването и текста не са нещо уау. Клипът бие много на евтинджос. Със смесени чувства съм. “Недей ме вини” е по-яка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 песента е яка. АдЪм е излишен !!! супер дразнещ ,ПРОСТО НЕ СТАВА ЗА ЧАЛГА ПЕВЕЦ 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Ама те в крайна сметка не показаха какво се е случило, след като Галин завари Адам в леглото... Мисля, че на всички тук ни е ясно - продължението ще излезе скоро в канала на Анус Мюзик в Онлифенс. Песента е тъпа. Деян Асенов да си измисли собствен стил. На всеки друг композитор песните се разпознават, само неговите - не. 8 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Тази песен и клип може де се въприеме от хора под 15 години. Репликите на Данна "да те храня ли..", ми напомня тези на Преслава в "Горе -долу". Както винаги, всичко е дъното. 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Всъщност се е получило готино, кефи ме. Адам=аз когато се ровя в Инстаграма на Лиди. ❤️ 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Още едно потвърждение, че Галин официално е с Адам, но чука и секретарката Логън? Много долно да се пише автор на това нещо. Не трябваше да пипа толкова известна ретро песен на Есил. Въпрос на време е да излезнат и другите му вдъхновения. И на Данна частта, ала Преслава в "Горе долу" - да ти готвя ли, да ти чистя ли.. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 3 часа , Danny каза: Само ще оставя това тук. Знам, че оригинала е на Сертаб, но все тая. Пак се е писал само себе си за автор. Веднага се сетих за една от любимите ми песни на Есил и аз! Песента на Галин и Адам е зарибяваща като музика, която е най-хубавото нещо в целия проект, но се оказва, че точно тя е пък взета. И както някой се изрази и включването на Данна с това "Да те храня" ли напомня много и на участието на Преслава в "Горе-долу" на Фики. Жалко, защото песента наистина не е лоша, но и клипът и текста сме ги слушали, гледали.... 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.