borisslav1 Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 преди 3 минути, DevilWish каза: Ивайла имала и още една песен "Ангел и дявол". 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 преди 1 минута, BobiTo каза: Да, тази песен я знам от лятото. Иначе имаше една много яка песен когато беше в група "Карамел" Тази ме кефи най-много, брутална музика и нейният глас ми е любим. Най-яката от тия трите. ❤️ 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Зариби ме доста с течение на времето. Бълването и премиерите заедно с Алфа не й правят услуга, песента всъщност е доста добра. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.