Blueberry Публикувано на Януари 31 Report Share Публикувано на Януари 31 4 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 31 Author Report Share Публикувано Януари 31 Рамания, какъв е този нулев интерес към Веселинчо? 😭 Според мен парчето е супер, малко постановката му на пеене ми е странна, все едно иронизира, но ще свикна. Прилича на “В ръцете на друг”, без да е 1:1 и това много ми допада 🥰 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Много е яка песента. Голям сладур е, и предишната му ме кефи, в която показва тяло. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 OMG, това е бруталноооо ! 🤩 Весо изкара по яко парче от Емилия 😑 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Страхотен е. Грабва веднага. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Браво! Добра е! Не очаквах! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Малко и на мен първоначално ми дойде странна постановката, начинът на пеене, но приятна е песента. Момчето има в пъти по-добра и нормална визия от Галин, Фики, Денис и т.н. Ако се развива в този жанр, има шанс. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Браво на Веско! Много яка песен, приятен клип, така се прави. За 1 месец обаче това му е трета песен, защо бълва толкова? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Изненадващо приятно звучи! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kalpazanin Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Песен еднодневка , не ме радва . 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Топ! Заслужава да стане хит! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 преди 15 часа , Blueberry каза: Рамания, какъв е този нулев интерес към Веселинчо? 😭 Според мен парчето е супер, малко постановката му на пеене ми е странна, все едно иронизира, но ще свикна. Прилича на “В ръцете на друг”, без да е 1:1 и това много ми допада 🥰 И според мен има нещо подобно с "В ръцете на друг" Песента е много хубава, браво на Весо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Mега, гига, топ! Определено му се получава. Последните му песни са много добри. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 преди 22 часа , Blueberry каза: Рамания, какъв е този нулев интерес към Веселинчо? 😭 Според мен парчето е супер, малко постановката му на пеене ми е странна, все едно иронизира, но ще свикна. Прилича на “В ръцете на друг”, без да е 1:1 и това много ми допада 🥰 В тоя клип не демонстрира нищо, освен лошия вкус да се трансферира в чалгата, кво да му отразяваме? Тва да не ти е предния му клип 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Обаче наистина пее и трап и рап, и чалга и му се получава Алфичките имат много да се учат! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Много ми хареса! И песента и клипа са много приятни! Успех му пожелавам. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Много ме зариби тая песен, припевът е много ударен. Браво! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.