FikLena Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 актуални песни и големите хитове никога не са спечелили евровизия! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 преди 13 минути, Blueberry каза: Може по 3 песни на изпълнител, а Галена участва вече със Сърце, Паника и 100 живота. Втори опит: участвам с песен на Криско Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Запис и от мен! 1 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 преди 50 минути, FikLena каза: актуални песни и големите хитове никога не са спечелили евровизия! Разбира се, тук печелим или аз, или @pechenko, или @Danger. 😂 6 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 преди 49 минути, Moovit каза: Втори опит: участвам с песен на Криско Пробвай още веднъж, 3 песни са си 3 песни на Галена, дуетни, фючъринги или нейни си. 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 1 Author Report Share Публикувано Февруари 1 преди 1 час , Moovit каза: Втори опит: участвам с песен на Криско Пак си е Галена.😂 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Запис с "Песен на 2019" година! 😘 И макар да знам, че тук няма да спечелим, държа точно аз да се запиша с нея! Забележка: Могат да гласуват и Пияни и Трезви! 😘 5 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Сменям, сутринта полузаспал я пропуснах. 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Трети опит: 😂 1 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kalpazanin Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 1 Author Report Share Публикувано Февруари 1 24 участници за един ден. Ама какво ще ви правя до 10-ти?!😁 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 преди 26 минути, Willy каза: 24 участници за един ден. Ама какво ще ви правя до 10-ти?!😁 Обявявай Галена за победител и да почваме отначало, кака. 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 преди 9 часа , Willy каза: 24 участници за един ден. Ама какво ще ви правя до 10-ти?!😁 Няма да обявяваш такива дълги срокове, ЖАДНИ сме за игра! 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 преди 8 минути, Blueberry каза: Няма да обявяваш такива дълги срокове, ЖАДНИ сме за игра! Хайде, ако до ден-два няма реакция, поемаме воденето ние! Какви ти 10 дни! 2 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 преди 1 час , Blueberry каза: Няма да обявяваш такива дълги срокове, ЖАДНИ сме за игра! Има изпити човека. До 10.02 е зает! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Да си вземеш изпитите с най-високата оценка, Уили! (Дай ми тайно +10 точки за това пожелание) 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Запис: 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 От една седмица никой не се е записвал, така че ето малко предложения от мен: (и цялата дискография на Д.Т. без "Грешка беше" и "Мило мое" ) С две думи: УВАЖАВАЙТЕ МЪЖЕТЕ!!!! И Мария. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 10 Author Report Share Публикувано Февруари 10 Първи полуфинал ВИДЕО: Важнo! Гласувате за 7 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т,, 2т и 1т.(или просто ми изпратете вашият топ 7). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! 7 песни отиват на финал! ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! В този полуфинал участват и гласуват: @THE IIconic, @Olay, @GSA, @Гальо, @payner_tv, @Achito, @Сашо, @Blueberry, @FikLena, @.close to me., @devotioner, @kalpazanin, @ANGEL краен срок за гласуване 14.02 - 13:00 часа. УСПЕХ! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 10 Author Report Share Публикувано Февруари 10 Втори полуфинал ВИДЕО: Важнo! Гласувате за 7 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т, 2т и 1т.(или просто ми изпратете вашият топ 7). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! 7 песни отиват на финал! ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! В този полуфинал участват и гласуват: @asylum, @Willy, @Lelqtian, @BobiTo, @penakavalli, @gabbati, @Danger., @pechenko, @Beat., @DevilWish, @M.Power, @Moovit краен срок за гласуване 14.02 - 13:00 часа. УСПЕХ! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Нов сезон, нов късмет - в по-силния полуфинал съм! И как може и двата ми фаворита да са в него... срам няма тоя жребий. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Щом видях, че Давай, мило и Секси хит са в моя полуфинал, ми стана ясно, че няма да се класирам... 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Е то на нищо не прилича, да, на един и същи полуфинал и Давай мило, и Секси хит, и Живее ми се, и Гъзарка, и как да си избере човек едно първо място ... Само не разбирам с кое полуфинал с коя 34? и поредна деса бил силния, ама карай 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.