Willy Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 Място на финала има и за @pechenko! 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 2/2 класирани песни на Галена от този полуфинал. Успех и на "Паника"! @penakavalli 1 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 Специалният поздрав за Кобрата ще бъде чут и на финал! @M.Power 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 1. 80т. 2. 62т. 3. 55т. 4. 50т. 5. 47т. 6. 42т. 7. 41т. 8. Цветелина Янева - Болка моя - 40т. - @BobiTo 9. Ваня Великова - Давай мило - 35т. - @Lelqtian 10. Мая Нури - Секси хит - 24т. - @asylum 11. Преслава - Пиян - 22т. - @DevilWish 12. Теди.А и Емрах - Сърце мое - 18т. - @Beat. 3 3 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 1 минута, Willy каза: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. Цветелина Янева - Болка моя - 40т. - @BobiTo 9. Ваня Великова - Давай мило - 35т. - @Lelqtian 10. Мая Нури - Секси хит - 24т. - @asylum 11. Преслава - Пиян - 22т. - @DevilWish 12. Теди.А и Емрах - Сърце мое - 18т. - @Beat. Хита на 2019 къде е забит само! Тук Преслава определено не е от любимките, но се радвам, че опитах все пак! Успех на другите. И най-вече на "ЖИВЕЕ МИ СЕ" и "Егоист" от моят полуфинал! ❤️ 1 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 4 минути, Willy каза: 1. 80т. 2. 62т. 3. 55т. 4. 50т. 5. 47т. 6. 42т. 7. 41т. 8. Цветелина Янева - Болка моя - 40т. - @BobiTo 9. Ваня Великова - Давай мило - 35т. - @Lelqtian 10. Мая Нури - Секси хит - 24т. - @asylum 11. Преслава - Пиян - 22т. - @DevilWish 12. Теди.А и Емрах - Сърце мое - 18т. - @Beat. Който го види пиян и флопнал. 🤣 1 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 @Olay, @FikLena - гласувайте за да имаме резултати и за първи полуфинал! 🥰 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Брутални хитове като "Болка моя" и "Пиян" не се класираха, а песни като "Егоист", "Паника" и "Живее ми се" дето са нямали чак такъв успех минават? Егати нагласената работа и заблудените Галенени фенчета. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 преди 13 минути, BobiTo каза: Брутални хитове като "Болка моя" и "Пиян" не се класираха, а песни като "Егоист", "Паника" и "Живее ми се" дето са нямали чак такъв успех минават? Егати нагласената работа и заблудените Галенени фенчета. Че аз да не водя класация за хитове? Правя игра за любими песни и всеки можe да гласува по вкус. 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Току що, Willy каза: Че аз да не водя класация за хитове? Правя игра за любими песни и всеки можр да гласува по вкус. То по вкуса на потребителите тук чудно как "Давай, мило" и "Секси хит" не са минали. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 @BobiTo като е нагласен, никой не те кара да участваш! 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 37 минути, Willy каза: @Olay, @FikLena - гласувайте за да имаме резултати и за първи полуфинал! 🥰 @Olay ти ще гласуваш ли,?:@:@ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Ей сега чакам резултатите от полуфинал 1 да кажа на Райна кой да изкажем на полицията, ако не сте гласували. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 Остана само Olay от първи. Може някой от втори полуфинал да пусне вот за него, щото и без това крайният срок е минал. Ако някой го направи, може да гласува за всички песни, без Класа на Ариа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 1 минута, GSA каза: Ей сега чакам резултатите от полуфинал 1 да кажа на Райна кой да изкажем на полицията, ако не сте гласували. Аз гласувах за теб с 0 точки! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 1 минута, Willy каза: Остана само Olay от първи. Може някой от втори полуфинал да пусне вот за него, щото и без това крайният срок е минал. Ако някой го направи, може да гласува за всички песни, без Класа на Ариа. Гласувай ти! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 дисквалифицайте Olay ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 5 минути, THE IIconic каза: Аз гласувах за теб с 0 точки! Пука ми пука ми пука ми на.. Дреме ми дреме ми дреме ми на.. сладурана мацурана. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 Имам финалистите и от първи полуфинал! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 Място на финал има за @Сашо и Камелия! 5 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 Вашият вот беше повече от достатъчен да се класира и @Blueberry! 3 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 @THE IIconic не си тръгва! Успех! 3 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 @kalpazanin се класира на дебютното си участие в Чалгавизия! 2 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 Много успех и на @Olay и класата на поп-фолка! 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 @Blueberry надявам се че си избрала на кой ще даваш 12т. защото напред продължава и @Гальо с невероятната колаборация на Грахич и Теофиков! Иии...последният финалист е... 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.