asylum Публикувано на Февруари 5 Report Share Публикувано на Февруари 5 1 1 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 преди 8 минути, asylum каза: Звучи сякаш някой й е запушил носа, докато пее. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 ..да си платим кУрорта Мушамата на годината! Най ме изкефи Цепката, на другото обаче започнах да се заливам от смях. Тая Мира ми е много забавна. Мароканка, Индианка, Италянка - имал той! Хулиганка и Испанка, Ах, Циганка - ти си мой! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 5 Author Report Share Публикувано Февруари 5 преди 10 минути, DevilWish каза: ..да си платим кУрорта Мушамата на годината! Най ме изкефи Цепката, на другото обаче започнах да се заливам от смях. Тая Мира ми е много забавна. Мароканка, Индианка, Италянка - имал той! Хулиганка и Испанка, Ах, Циганка - ти си мой! Черно море е най-яката чалга на всички времена! Изненада ме с Чуролийке - добре я припомни. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Мушама на хилядолетието направо! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Всеки миксира или свои, или чужди песни, само Мира машупна двете заедно - новаторка! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 23 часа , meleto каза: Звучи сякаш някой й е запушил носа, докато пее. Преди да го пусна, щях да кажа, че винаги е звучала така, но май се е задълбочило с годините 😃 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.