Beat. Публикувано на Февруари 12 Report Share Публикувано на Февруари 12 Музика: Galin, Деян Асенов Текст: Lidia, Galin, Анастасия Мавродиева Аранжимент: Деян Асенов Режисьор и сценарист: Людмил Иларионов Оператор: Виктор Костов 2 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Толкова изтъркано и познато. Прилича на поне 10 Оцкови песни - нищо запомнящо се както винаги от Алфа. Една и съща музика, текст, аранжимент, клип и всичко. 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Ако има някое от новите имена, което има хъса, харизмата, поведението и гласът, за да е на върха, то това е Лидия! Поздравления! Песента е уникална! 1 2 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 She is new liderka 1 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Шокиран съм. Брутална песен, за първи път ми се случва с противната Лида. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Ужасно, толкова прилича на “Той” и на всичко Оцково. Тъп текст, скучно изпълнение, дори Коцето не помага. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Песента е толкова преживяна, уникална е песента, текста, клипа. Толкова истинска песен. Браво. ❤💥💥💥🎶🔝🔝🔝 . За мен тази песен е страшна. Само, който го преживява, ще я оцени. 1 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Хубава песен, но аранжиментът крещи "Оцко" отвсякъде. преди 3 минути, zai4eto82 каза: Песента е толкова преживяна, уникална е песента, текста, клипа. Толкова истинска песен. Браво. ❤💥💥💥🎶🔝🔝🔝 . За мен тази песен е страшна. Само, който го преживява, ще я оцени. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Лидия избухна толкова мощно, включването на Коце е брутално добро и тази песен носи всичко, за да се превърне в истински мегахит, евала! Освен всичко друго Лидия изглежда просто скандално добре, останаха ми очите! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. penakavalli Публикувано Февруари 12 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Февруари 12 Оцко се обади. Иска си бийта, който е ползвал за около 18 хиляди песни, обратно. 11 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Весоу веднага споделил песента и я харесва. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Не й стига гласеца на Лиди за тази песен. За ден, за два, за през нощта сме го слушали 2012, при по-сполучлив Оцков проект: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 преди 50 минути, zai4eto82 каза: Песента е толкова преживяна, уникална е песента, текста, клипа. Толкова истинска песен. Браво. ❤💥💥💥🎶🔝🔝🔝 . За мен тази песен е страшна. Само, който го преживява, ще я оцени. Дарлинг с Коце ли си я преживяла таз история? За един приятел питам 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Страхотна! Не знам дали са преследвали този ефект, но се е получила идеална комбинация между Оцко стил и ретро звучене. Според мен ще се хареса на много хора, а ако евентуално отворят клубовете ще гърми и там. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Абе, вие в ред ли сте? Една и съща "песен" ли слушаме? Не - защото спрях това недоразумие навреме 5 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Най-добрата песен на Алфа!!!🤩🤩🤩🤩 Жесток трак! Спешно отивам да си търся женен мъж за интимна връзка, за да се превъзбуждам на текста 😍 1 4 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Може би ако нямаше този отвратителен аранжимент, а повече попфолк звучене, щеше да стане приятно, но в този си вариант не ме грабва. Напротив, натоварва ме излишно. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 преди 42 минути, Blueberry каза: Най-добрата песен на Алфа!!!🤩🤩🤩🤩 Жесток трак! Спешно отивам да си търся женен мъж за интимна връзка, за да се превъзбуждам на текста 😍 Чух, че Ники Зайкин си търсел още едно попълнение в списъка. 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Тук гласът на Лидия звучи много по-добре! Хареса ми песента, видеото, всичко... Поздравления за хубавата песен и клип! 2 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 НА първо слушане не ме впечатли 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 преди 6 минути, meleto каза: НА първо слушане не ме впечатли Ами направи второ. 1 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Ужасен бийт, не им ли писна от него? Скука. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Имат попадения като музика, но Асенов прави много безлични аранжименти. Тази песен обаче ми харесва, може би най-доброто “самостоятелно” на Лидка, на Константин частта най-много ми допада. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kalpazanin Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Средняшка песен, става за слушане, но далече от хит ! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Пуснах я! На втората минута я спрях! 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.