Dj_Lazo_Mix Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Добро парче се е получило! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Таа песен ма кара да оценя пеенето на милото гущерче Оцковица. 1 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Ужасно е!Константин как въобще се е навил да се включи в тази какафония? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Прочетох коментарите и си викам ехееее, яката работаааа. пуснах песента и... тооолкова банално и скучно 😅 да, всички искаме нова музика, но какво е това? Чопнато от оцко, напомня на 1000 други и те приспива... тези, които така бурно го възхваляват това парче, утре рано сутрин бърз тест за ковид... 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Гейлинчо пак е пазарувал гледания и отговаря на всеки коментар за да не личи.... Песента е жестока, но е далеч от "мега хит". Лидъл е брутално красива, но защо е облечена само в бални рокли? Нямат ли нормални дрехи?!?!? Защо, по дяволите, се чу*ат в леглото на Гергана? Срам нямат ли? Бързо да пишем на Гери да пали танковете и да атакува дъщерята на Хитлер. 4 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Песента трябва да си я преживял , за да я оцениш. Мен на някои места ме разплака клипа 4 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Алфите отново са на схемата "важно е количеството, не качеството". И съответно резултата е на лице - поредната съсипана песен от Гъбин и Асенов. Клипа сме го гледали прекалено много пъти през годините. Поне локациите да бяха хубави, а то Но тук се забелязва, че масово феновете на П. Дж. възхваляват песента, защо ли Свикнали са на ниско към никакво качеството и всичко такова им се струва като вселенски хит. Гъбин отново не е спал и е купувал гледания като не виждал. Затова ли отиват парите от кампанията в Бразилия питам аз П. С. Лидето никакъв връх няма да види милата. Ако очаква с такива "проекти" в 21 век да стане лидерка, по-добре да се откаже овреме. 3 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Личи си че се е постарала, но не ме грабна песента. В никакъв случай не е лоша, но звученето ми е познато, текста пят и клиширан.. Разбирам, че е трудно да се намерят теми, които да не са използвани вече, но чак пък да повтарят стари фрази... не. В клипа има идея, която има връзка с песента, харесва ми, но можеше и добре да подберат кадрите. Давам оценка 6/10. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 20 часа , pechenko каза: Защо, по дяволите, се чу*ат в леглото на Гергана? Срам нямат ли? Бързо да пишем на Гери да пали танковете и да атакува дъщерята на Хитлер. Лиди заради мен се е снимала там, да ме зарадва.Вокалите са супер яки, дано са "безпроблемни" - сериозно се притеснявам вече, егати каръка бих бил и двете ми любимки да бъдат cancelled поради една и съща причина. Лиди изглежда ОСЛЕПИТЕЛНО както винаги, а песента както беше казал някой комбинира перфектно ретро с Оцково звучене. Новата ми любима песен! Браво на Лиди, че редом с комерсите продължава да пуска и по-меланхолични неща. Богиня! 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Страшна песен изкараха! Наистина Лидия този път изби рибата. Не знам дали това е най-силната премиера на Алфа, но определено май ще се нареди до най-големите им хитове❤️ 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Най-добрият издържан проект от Алфа. Не мога да повярвам, че най-сетне пуснаха наистина добър клип. Лидия е уникално красива, жестоко изглежда във всички визии, а и самата атмосфера на хотела (Шератон), предполага по-голяма изисканост. Вчепатлен съм, но от песента очаквах повече, усеща се Оцко вайб. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.