borisslav1 Публикувано на Февруари 12 Report Share Публикувано на Февруари 12 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Мама миа, мама миа, що за помия? Мама миа, мама миа, кенефа ше ти разбия. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Плаче ми се... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Е не..... тоя Аднан направо се е изгаврил с Тоти.... .🤣🤣🤣🤣 На такива видеоклипове трябва да се забрани да се пише "Сценарист", какво за Бога е измислил толкова.... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Не е честно само Ваня, разбира се, Великова да има хитове - време е и Тоти да напомни за себе си! Супер е песничката, танцувална, запомня се и има яки момент, а Тоти винаги демонстрира тяло-трепач и яки визии! Единствено ме дразни, че малко злобно я е изпяла. 1 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Татяна винаги ми е била на кадем, като пусне нова песен и винаги ми се случва нещо хубаво! Песента е специална! ❤️ Хареса ми! Браво, Татянче, бъди още по-продуктивна! Фаталната жена на поп-фолка! ❤️ 😘 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 12 Author Report Share Публикувано Февруари 12 Татяна е заседнала в 2018, то тоя и тогава беше антипатичен, а за сега да не говориме... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Неслушаема. Спрях я на първата минута. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kalpazanin Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Не ми хареса, скучна е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Южна София ще избухва, супер си е парчето. Беше си време най-бруталната дама да забие точно такава песен. 1 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Хит 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Не спирам да слушам този хит, покорил Сирия и целия Левант! 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.