Gerganafen Публикувано на Февруари 14 Report Share Публикувано на Февруари 14 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Малко се изхвърли Дионче с прехвалването тук. През 3 седмици пуска нова песен - за какво е това цялото бълване? Ако иска да трупа дискография, за да продължи с поп-фолк участията и след Алфа, можеше да си подреди по-балансирано премиерите. Или издай албум, кукло, дори не е нужно да е сна физически носител. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 3 минути, Blueberry каза: Малко се изхвърли Дионче с прехвалването тук. През 3 седмици пуска нова песен - за какво е това цялото бълване? Ако иска да трупа дискография, за да продължи с поп-фолк участията и след Алфа, можеше да си подреди по-балансирано премиерите. Или издай албум, кукло, дори не е нужно да е сна физически носител. Използва намалението от липса на активност. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Започва добре, но после става бозаво, много бързо пуска една след друга песни, не мога да се сетя за предните 2 дори. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Хубава песен и хубав клип, но наистина малко прехвалена. Диона наистина да спре да бълва на всеки месец песен, сама се нашива така. Докато пуснат дискотеките половината няма да й ги помнят, а пък са хубави парчета, биха се завъртяли повечето при нормални обстоятелства. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Не е лоша песента! Успех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 харесва ми Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 15 минути, Blueberry каза: Малко се изхвърли Дионче с прехвалването тук. През 3 седмици пуска нова песен - за какво е това цялото бълване? Ако иска да трупа дискография, за да продължи с поп-фолк участията и след Алфа, можеше да си подреди по-балансирано премиерите. Или издай албум, кукло, дори не е нужно да е сна физически носител. Диона гледа от "новата лидерка" Лидия, която до няколко дни ще вземе участие в рефрешнатото трио заедно с другите две алфички. Иначе песента не е нещо уоу, но е похвално с какъв голям екип работи тази самопродуцираща се девойка, без да има някакви завидни финансови възможности. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Хубава е песента, но очаквах повече от това, което чух в тийзъра! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Сега да преброим. Колко смятат че Гъбин е гепил песента на Тройницата от Горгона директно, а не просто са копирали и двамата Оцковщини? После може да си организираме томбола с награди. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Току що, Lelqtian каза: Сега да преброим. Колко смятат че Гъбин е гепил песента на Тройницата от Горгона директно, а не просто са копирали и двамата Оцковщини? После може да си организираме томбола с награди. То май тук ще се намери и отговора на въпроса "Защо Диона напусна Алфа мюзик?" 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 1 минута, Wild_Style каза: Диона гледа от "новата лидерка" Лидия, която ще вземе участие в рефрешнатото трио заедно с другите две алфички. Иначе песента не е нещо уоу, но е похвално с какъв голям екип работи тази самопродуцираща се девойка, без да има някакви завидни финансови възможности. Това за Лидия не го разбрах? Последната й песен е от септември, не броим "Недей ме вини". От тогава насам Диона е издала 4 песни. Второто - голям екип? Имената в кредитите долу се повтарят. Освен това има цитирани поне 4 реклами, не се е "бръкнала" много за проекта си. Тоя модел на работа Галин почна да го налага още преди 8-9 години - и не, не е спал с всичките си спонсори. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 2 минути, Blueberry каза: Това за Лидия не го разбрах? Последната й песен е от септември, не броим "Недей ме вини". От тогава насам Диона е издала 4 песни. Второто - голям екип? Имената в кредитите долу се повтарят. Освен това има цитирани поне 4 реклами, не се е "бръкнала" много за проекта си. Тоя модел на работа Галин почна да го налага още преди 8-9 години - и не, не е спал с всичките си спонсори. Нито Гъбин е открил топлата вода, нито Горгона. Тоя модел на работа със спонсорите на клипове с/у реклама е сигурно от зората на чалгата. Че и преди това. На едно 80% от клиповете по Планета още от откриването си пишеше спонсора отдолу до Пайнер 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 2 минути, Lelqtian каза: Нито Гъбин е открил топлата вода, нито Горгона. Тоя модел на работа със спонсорите на клипове с/у реклама е сигурно от зората на чалгата. Че и преди това. На едно 80% от клиповете по Планета още от откриването си пишеше спонсора отдолу до Пайнер Тогава чалгораните не си плащаха сами клиповете, а Пайнер си "партнираха" със спонсорите. Точно моделът "ще наблъскаме максимално реклами и проектът ще ми излезе без пари" го официализира Галин - не го е измислил, но го наложи за всеки свой проект. Преди това ревяха, че нямат богати мъже и не могат да изкарват клипове. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 9 минути, Blueberry каза: Това за Лидия не го разбрах? Последната й песен е от септември, не броим "Недей ме вини". От тогава насам Диона е издала 4 песни. Второто - голям екип? Имената в кредитите долу се повтарят. Освен това има цитирани поне 4 реклами, не се е "бръкнала" много за проекта си. Тоя модел на работа Галин почна да го налага още преди 8-9 години - и не, не е спал с всичките си спонсори. Защо да не броим "Недей ме вини" бе пиленце? Взела ли е участие в песента и клипа? Взела е участие, значи я броим. Точка. И кой модел на работа е наложил Гъбин? Официализира единствено, че бива правен на гъба от собственика на мебели Явор, nothing more. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 1 минута, Wild_Style каза: Защо да не я броим "Недей ме вини" бе пиленце? Взела ли е участие в песента и клипа? Взела е участие, значи я броим. Точка. И кой модел на работа е наложил Гъбин? Я ме светни, че явно не съм в час. В нея май участваше цялата женска Тройница? Значи може да я броим като цяла песен. @Blueberry Сори мила, ама нормалните хора наистина не различаваме съставните части на Тройницата една от друга. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 4 минути, Wild_Style каза: Защо да не броим "Недей ме вини" бе пиленце? Взела ли е участие в песента и клипа? Взела е участие, значи я броим. Точка. И кой модел на работа е наложил Гъбин? Официализира единствено, че бива правен на гъба от собственика на мебели Явор, nothing more. Защото е сборна песен на цялата Алфа, в която Лидия пее за 40 секунди. По принцип нямам нищо против бълването, но при Диона става дума за БУКВАЛНО по 3 седмици разстояние между песни, в които е лийд, като само тази с Ивайла е дует. @Lelqtian уви, само 2/3 от "Тройницата" са в "Недей ме вини", едната не била от Алфа и не я поканиха 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 1 минута, Blueberry каза: Защото е сборна песен на цялата Алфа, в която Лидия пее за 40 секунди. По принцип нямам нищо против бълването, но при Диона става дума за БУКВАЛНО по 3 седмици разстояние между песни, в които е лийд, като само тази с Ивайла е дует. @Lelqtian уви, само 2/3 от "Тройницата" са в "Недей ме вини", едната не била от Алфа и не я поканиха Така ли се оказа Не че има няква сериозна разлика в крайния резултат, но ми става тъжно. Те тъкмо станаха Тройница, и явно вече ще се разпадат. Нека сме реалисти - Горгончето ако не бълва, ще забравим как не сме яли жито още по повод чалга кариерата и. По интересно е не защо тя бълва, а защо Омегичките и те на точно 3 седмици ни припомнят още как още не са фалирали. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Харесва ми песента. Личи си, че се е постарала и е вложила емоция. Хубав текст и мелодия. Клипа също е добър, хубаво е, че е направен, като мини филм и показва история, а не е поредния клип, в който се показва само визия. Похвално е, че Диона си пише текстовете и музиката на повечето от песните. Определено не е бездарница. Постъпи и смело, като се отдели от Алфите и ще си се продуцира сама. 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 3 минути, Lelqtian каза: Така ли се оказа Не че има няква сериозна разлика в крайния резултат, но ми става тъжно. Те тъкмо станаха Тройница, и явно вече ще се разпадат. Нека сме реалисти - Горгончето ако не бълва, ще забравим как не сме яли жито още по повод чалга кариерата и. По интересно е не защо тя бълва, а защо Омегичките и те на точно 3 седмици ни припомнят още как още не са фалирали. Е омегичките са общо 7 човека, като броим и Галин и Данна, а Диона макар и да има 100 самоличности заради зодията си, все пак е само 1. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 3 минути, Blueberry каза: Е омегичките са общо 7 човека, като броим и Галин и Данна, а Диона макар и да има 100 самоличности заради зодията си, все пак е само 1. 7? Тоест 3ма Или поне 3 самоличности между тях. Другия вариант е Горгон да е зел пари за клиповете и така, който плаща клипа, той казва кога ще излезе Пак поне си пише кой и какво рекламира, за разлика от Гъбин, който не спря да реве как са му затворени шмъркалниците, но клипове не спряха да пускат. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Не е хубаво, че така бълва, но все пак... ако все още беше в Алфа, нямаше да прави каквото иска. Песента е прехвалена, нищо кой знае какво, явно тя е ограбвала така някой с много пари и после партньора я е разкарал. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Изненадващо, в балада звучи по-малко фалшиво, отколкото в бързите песни. Развива се, напредва. За мен е в Топ 10 вече. И още може да постигне. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Нека бълва. И без това песните дето пуска са пълнежи. Сто процента пазят хитовете за лятото. Ако не са Диона и Алфите, ще гледаме 2 премиери на месец. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 1 час, Stela каза: Харесва ми песента. Личи си, че се е постарала и е вложила емоция. Хубав текст и мелодия. Клипа също е добър, хубаво е, че е направен, като мини филм и показва история, а не е поредния клип, в който се показва само визия. Похвално е, че Диона си пише текстовете и музиката на повечето от песните. Определено не е бездарница. Постъпи и смело, като се отдели от Алфите и ще си се продуцира сама. На същото мнение съм! Много приятно изненадан съм от Диона! "Любовница" ми е много любима песен в момента. И дуета с Ивайла ми харесва и го слушам често. А тази песен малко ме просълзи. Много е хубава и тя и видеото към нея. Вложила е емоция и е похвално както казаха, че сама си пише и текстове и музика. Старае се момичето! Успех на песента и видеото! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.