FikLena Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 1 час, DarkChild каза: Още македонски драми https://republika.mk/vesti/makedonija/tasevski-ne-ne-im-e-najteshko-na-pederite-vo-makedonija-kopuk-eden-na-siromashnite-im-e/ БУГАРСКОТО ПРОВОКАТОРЧЕ ПАК КАКА ПО СТРАНСКИ МЕДИУМИ ДЕКА СМЕ НЕАДЕРТАЛЦИ, ВЕЛИ АКТЕРОТ На тая снимка го докарва на нашичкия Човека вълк. Иначе какви сексуални малцинства в Северна Македония? Още малко ша кажат че имат българи там Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Радвам се, че репетициите did justice за Литва. И парчето, и сценичното представяне са на много добро ниво. Няма да победи, но за мен е категоричен топ 10. Ирландия май ще са изненадващ qualifier, а все по-реалистично почва да ми се вижда да не гледаме Щвеция на финал. Русия все още ми е странна, Австралия също, но пък май е по-добре от другия лайв. Утре се очертава най-интересният ден. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 На мен понеделник ми е най-интересен засега, очаквам доста адреналинови репетиции ... Иначе всички сипвал на Васил за гепеното шоу от Мелфест, но нещо никой не отразява как Туце за същото Между тия дано всички останали минат към финала. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Абеее, като говорим за гепване... Елина от Естония завърши 9та, при положение, че открадна стейджинга на Молдова и Румъния от 2012 мисля. Говоря за дамата дето пя поп опера ...с дигиталната рокля. Ирландия като представяне на сцената може и да се получи, но песента е шити. Не знам какви шансове има. Като цяло Ирландия винаги е била аутсайдър в консурса. Трябва да пусне гей изпълнители и тн, за да се забележи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Тушето от кого е откраднал? Пуснях я тази Дотер сега, много противна личност. И със сигурност и други го усещат това, за да не спечели две години мело с нелоши песни и стейджинг. Та да, директно са краднали хората на Васил, ако изобщо можеше да стане по-скандално неговото представяне. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 42 минути, meleto каза: Абеее, като говорим за гепване... Елина от Естония завърши 9та, при положение, че открадна стейджинга на Молдова и Румъния от 2012 мисля. Говоря за дамата дето пя поп опера ...с дигиталната рокля. Ирландия като представяне на сцената може и да се получи, но песента е шити. Не знам какви шансове има. Като цяло Ирландия винаги е била аутсайдър в консурса. Трябва да пусне гей изпълнители и тн, за да се забележи. Ирландската представителка със съпругата си. Трябват им на първо място песен. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Песента винаги е на първо място, каквото и да си говорим. Ирландската не е чак толкова зле, ако перформънсът е силен както ми се струва, няма да е изненада да стигне до финала. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 8 Author Report Share Публикувано Май 8 преди 6 минути, Blueberry каза: Песента винаги е на първо място, каквото и да си говорим. Ирландската не е чак толкова зле, ако перформънсът е силен както ми се струва, няма да е изненада да стигне до финала. Слаба е на живо. Всички коментираха негативно вокалите й. Последно място при журито ще е. Иначе и други преди Дотер са го правили. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Видях го и аз това за Словения, почти сигурна съм, че съм гледала нещо подобно и от други места (в западен видеоклип), но все пак става дума за Евровизия и феновете са изненадани, че има толкова директно "чопване" от скорошно entry (макар и не на самата Евровизия, Мело се забелязва повече от песни, които са директно избрани да участват). Могат да го извъртят като реферънс към Дотер и да спечелят от това. Четох интервю на Гьончо, оказва се, че един и същи човек е продуцент на неговата песен и на Arcade. Имал е и друга песен, която е била потенциален избор, за нея е работил със самия Дънкан. Tout l'univers пък първоначално е била на английски, в последствие са я променили. Усещам winner vibes от това момче, ще изчакам репетициите преди да реша него или Еден подкрепям най-силно. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Май това ще е топ чалгията на първи полуфинал 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 преди 3 минути, Blueberry каза: Май това ще е топ чалгията на първи полуфинал И АЛБИНА МАМИ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Нещо и от Елена: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 АААААА това е перфектнооо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Белгия е зле, Кипър също. Предполагам Хърватия има шансове да прескочи и то заради представянето. Иначе ми е много гаден гласа на тая Албина, особено тия дългите фрази. Норвегия ми се струва доста трагична. Не се сещам да песен с ангелски криле да е прескочила трапа... та и тук шансовете се скопяват. Жалко за приятната песничка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 42 минути, Blueberry каза: Май това ще е топ чалгията на първи полуфинал Принципно не е съвсем късно Ма-мамаммаа - Мата Хари да ни изненада и да не е абсолютно дърво на сцената, но мен лично ме съмнява 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 5 минути, meleto каза: Белгия е зле, Кипър също. Предполагам Хърватия има шансове да прескочи и то заради представянето. Иначе ми е много гаден гласа на тая Албина, особено тия дългите фрази. Норвегия ми се струва доста трагична. Не се сещам да песен с ангелски криле да е прескочила трапа... та и тук шансовете се скопяват. Жалко за приятната песничка. Кипер е преди норвежеца, тоест това значително и покачва шансовете На Тикс крилата са му най-малкия проблем, на живо звучи честно казано, пък и също нищо по сцената не е барнато от финала (освен съкращаването на два демона да влезнат в изискванията). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Нещо не ми харесаха кадрите от репетицията на Албина. Малко ми е dated всичко, но не мисля, че ще има проблеми с класирането. Белгия не виждам начин да се класира, сори. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 4 минути, Blueberry каза: Нещо не ми харесаха кадрите от репетицията на Албина. Малко ми е dated всичко, но не мисля, че ще има проблеми с класирането. Белгия не виждам начин да се класира, сори. Нашичките Жана и Бенд се класираха със същата сценография, а песента им беше по-зле, да не говорим как Хувърфоник хората са ги чували и извън контекста "Евровизия". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 преди 4 минути, Blueberry каза: Нещо не ми харесаха кадрите от репетицията на Албина. Малко ми е dated всичко 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Искам да коментирате тези флоп изпълнения. Особено Румъния е крайно зле и може дори да я отписваме вече. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 40 минути, Willy каза: Искам да коментирате тези флоп изпълнения. Особено Румъния е крайно зле и може дори да я отписваме вече. трагедия.. егати бездарните кучки ! много съм разочарован от Романиа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 1 час, Willy каза: Искам да коментирате тези флоп изпълнения. Особено Румъния е крайно зле и може дори да я отписваме вече. Кво да ги коментираме? Ма щом си казал. Ефенди където и да пя, си беше излагация и на тъмно, и на сутрешен блок, изобщо язък за иначе хубавата песен. Румъния не съм ги броил изобщо, за да ги отписвам С тия издънки дотук. Дай да коментираме Украинците, сценировката изглежда обещеващо, но искам да я видя цялата. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Окей, да се върнем на основната тема - флопове. Може ли всички певачки със строени в редица денсъри и денсърки да си сплитнат вота и да ни отърват от себе си? Или са твърде много и Васето ще се види на финала? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 преди 39 минути, Lelqtian каза: Кво да ги коментираме? Ма щом си казал. Ефенди където и да пя, си беше излагация и на тъмно, и на сутрешен блок, изобщо язък за иначе хубавата песен. Румъния не съм ги броил изобщо, за да ги отписвам С тия издънки дотук. Дай да коментираме Украинците, сценировката изглежда обещеващо, но искам да я видя цялата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари