FikLena Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Много ми хареса.бахти якото 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 след 2 репетиции Швеция 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 преди 4 минути, FikLena каза: след 2 репетиции Швеция Сега като гледам че от приятелките които винаги им дават 12т. по default, само Norway е в същото семи, а Iceland, Denmark, Finland са си сф2. Така че при слаб перформанс очаквам заслужено да НЕ минат.🥰 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 абсурд да спечели 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 @Lelqtian 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 4 часа , FikLena каза: @Lelqtian Кралица! Валентина Монета вече е почнала да разчиства задния двор за 2022! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 Избухнаха с аплодисменти всички в press-a. Отвяха всичко живо досега. Казах аз кой щe печели! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Толерирам само един big 5 да побеждава по принцип и макар и да не изпитвам омраза към ентрито им, по-скоро ме е жал , не мисля, че имат шанс да са под 20-то място. Италия са ми много противни и все по-противен ми става хайпа по тях. Много силно се надявам и Франция да флопне, чакам я всеки момент тая късокоса смотанячка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Постоянно се въртят, в момента Франция е първа, Италия - втора, Малта - трета. Мисля, че на финала ще е много по-различно 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 3 часа , Blueberry каза: Постоянно се въртят, в момента Франция е първа, Италия - втора, Малта - трета. Мисля, че на финала ще е много по-различно Идеално. Трима се карат, Сан Марино печели 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Няма изявен фаворит. Това е. Следователно, телевотът ще бъде изненадващ и най-вероятно ще са с много малки разлики в топ 5 поне. Италия ми бяха.. ъъъ... нищо особено. Вероятно в топ 10, но чак да спечелят? Франция пък ми е много семпла. Въобще никой не ми изглежда като потенциален победител. Няма комплексен играч. Малта е трагична и като пеене - нищо общо със студийния запис. Струва ми се и в топ 10 няма да я бъде. Сигурно ще сте в шок, но все повече мисля, че Грузия ще се класира. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 14 Author Report Share Публикувано Май 14 Мале wtf Еминем ти ли си?! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 От 13.05.2021 г. от 13:40, FikLena каза: абсурд да спечели Ако вече е забелязано, съжалявам за спама. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Прогнозата ми за първия полуфинал - няма да я променям повече, във вторник ше ми е интересно какво съм познала. 1. Малта - само заради позицията! С превес на журивота. 2. Литва - с превес на телевота, първата Евровизионна песен от 2 години насам, ще се забележи много. 3. Кипър - за мен най-доброто съчетание на песен+сцена на този полуфинал, ще се хареса и на широката публика на полуфинала 4. Русия - има персоналити, мисля, че журито ще я пореже 5. Украйна 6. Белгия 7. Норвегия 8. Хърватия 9. Азербайджан 10. Австралия NQ: Словения, Швеция (по журивот топ 5, по телевот в края предвиждам), Македония 🥺, Ирландия, Белгия, Израел - даже ще я освиркат миличката най-вероятно 🥺🥺🥺 Единствено не съм сигурна дали ще е Австралия или Белгия, една от двете. Ще е престъпление Швеция да е на финал. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 14 Author Report Share Публикувано Май 14 SF1 CYPRUS, LITHUANIA, MALTA, NORWAY, RUSSIA, UKRAINE, SWEDEN SF2 SERBIA, SWITZERLAND, BULGARIA, SERBIA, ICELAND, FINLAND, ALBANIA Пуснах едно тикетче, мисля че това са по 7 сигурни от двата полуфинали. Да, Швеция имаше проблеми с камерата и стейджинга, но те са power house-a на Евровизия и мисля че бързо ще оправят нещaта. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Полуфинал 2 1. България - победител на финала, благодарение на стейджинга и чувство. Сравнително равен жури и телевот 2. Швейцария - мисля, че журито ще го хареса повече от публиката. 3. Исландия - тук превес на телевота, но с малка разлика от първите 2 4, ако Фло Райда се появи: Сан Марино - победител в телевота. Ако го няма са 6-7. 5. Финландия 6. Гърция 7. Молдова 8. Австрия - jury pleaser 9. Сърбия - спасени от телевота на източните държави 10. Естония - спасен от вота на евро мамма NQ: Чехия (тоя го мързи в червата да пее), Полша (най-скучната песен евър), Дания (на косъм), Грузия (dead last), Албания, Португалия Имам колебания за Австрия и Естония - бих ги заменила с Албания и Португалия евентуално. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 7 часа , Willy каза: Мале wtf Еминем ти ли си?! Ужасен е. Не мога да проумея как е възможно да се съгласят на толкова неадекватен стейджинг. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 1 час , Blueberry каза: Полуфинал 2 1. България - победител на финала, благодарение на стейджинга и чувство. Сравнително равен жури и телевот 2. Швейцария - мисля, че журито ще го хареса повече от публиката. 3. Исландия - тук превес на телевота, но с малка разлика от първите 2 4, ако Фло Райда се появи: Сан Марино - победител в телевота. Ако го няма са 6-7. 5. Финландия 6. Гърция 7. Молдова 8. Австрия - jury pleaser 9. Сърбия - спасени от телевота на източните държави 10. Естония - спасен от вота на евро мамма NQ: Чехия (тоя го мързи в червата да пее), Полша (най-скучната песен евър), Дания (на косъм), Грузия (dead last), Албания, Португалия Имам колебания за Австрия и Естония - бих ги заменила с Албания и Португалия евентуално. Много ме кефи наивността ти. Наистина ли мислиш, че Флорайда ще се появи??? И наистина ли вярваш, че това ще добави точки на Сан Марино? И по-големи звезди са били на сцената, без да придадат допълнителен кредит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 8 часа , Willy каза: Мале wtf Еминем ти ли си?! ВЕЧЕ НЕ МИ Е ФАВОРИТ! БАХТИ ОЛИГОФРЕНА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 14 Author Report Share Публикувано Май 14 преди 4 минути, FikLena каза: ВЕЧЕ НЕ МИ Е ФАВОРИТ! БАХТИ ОЛИГОФРЕНА Май няма много опит и не стои добре на сцена. Не изключвам и това да не искат да печелят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 1 час , meleto каза: Ужасен е. Не мога да проумея как е възможно да се съгласят на толкова неадекватен стейджинг. Не разбирам и как могат да го облекат така. Ужасни дрехи, които само подчертават, вместо да скриват някои несъвършенства във фигурата му. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 5 минути, DarkChild каза: Не разбирам и как могат да го облекат така. Ужасни дрехи, които само подчертават, вместо да скриват някои несъвършенства във фигурата му. И песента изобщо не е танцувална!!!!!🤬 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 😂 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари