GriskoBeats Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 3 минути, FikLena каза: ама вчера ли беше първия полуфиналлллллллл !????????????????????? Преди всеки концерт - полуфинал или финал - се провежда жури концерт. Именно на него журитата дават своите точки, но ги презентират по време на полуфиналите и финала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 1 час , Blueberry каза: Да, Уиуи бяха сигурни, че водещите са се объркали и че не става дума за Малта, защото изобщо не се усети да има проблеми. Дано тази вечер всичко е наред технически. Много силно ме съмнява Роксен да мине на финал, за съжаление е доста лабилна психически и песента й, макар и хубава, не е достатъчна, за да я избута напред. Надявам се след година-две да я видим отново на конкурса, много ми е симпатична. Йендрик и Тикс също между другото. Абе като цяло всички са супер пичове и с изключение на французойката, заслужават да спечелят. Щом не се кефиш на Франция, почти сигурно ще спечели. Румъния е зле като цяло. Ще си останат с хубавата студийна версия. Роксен е много слаба вокално. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 Румъния https://www.tiktok.com/@tomasxxtheod/video/6963615113999863045?lang=en&is_copy_url=0&is_from_webapp=v1&sender_device=pc&sender_web_id=6903556578525070853 Азер https://www.tiktok.com/@tomasxxtheod/video/6963552869400300805?lang=en&is_copy_url=0&is_from_webapp=v1&sender_device=pc&sender_web_id=6903556578525070853 Кипър https://www.tiktok.com/@tomasxxtheod/video/6963363434771631365?lang=en&is_copy_url=0&is_from_webapp=v1&sender_device=pc&sender_web_id=6903556578525070853 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 3 минути, Willy каза: Румъния https://www.tiktok.com/@tomasxxtheod/video/6963615113999863045?lang=en&is_copy_url=0&is_from_webapp=v1&sender_device=pc&sender_web_id=6903556578525070853 Азер https://www.tiktok.com/@tomasxxtheod/video/6963552869400300805?lang=en&is_copy_url=0&is_from_webapp=v1&sender_device=pc&sender_web_id=6903556578525070853 Кипър https://www.tiktok.com/@tomasxxtheod/video/6963363434771631365?lang=en&is_copy_url=0&is_from_webapp=v1&sender_device=pc&sender_web_id=6903556578525070853 Аууу... Роксен е потресаваща. Азерката много се е превъзбудила. И тя ми е на ръба за класиране. Кипър - дали няма да запецне кръста при изправянето Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Mata Hari! efendi! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Хайде аз съм готов вече 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 1 минута, FikLena каза: Хайде аз съм готов вече Аз специално заради теб ще гледам! Правя кус-кус, варя зеленчуци на пара, имам пълнени патладжанчета от туршия, ще сваря и чай! Абе, ще се направим на 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Хайде на новата тема. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 @Lelqtian 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Това е брутално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 От 26.03.2021 г. от 9:17, Lelqtian каза: Мен почна да ме кефи украинската песен, ма да, не я виждам на финал. Шок топ 10: Норвегия Дания и Финландия Шокиращ Qualifier: Естония и Австрия Норвегия От 26.03.2021 г. от 12:48, Willy каза: Победител: Италия Шокиращ Non-qualifier: Израел, Австралия. Шокиращ Qualifier: Албания и Латвия може би. Май това са най-верните прогнози Верните отговори се оказаха: Победител: Италия Шок топ 10: Украйна, Финландия, Русия, Гърция (през март бяха по дъната на класациите ни) Забелязан след репетиците: Украйна, Португалия Шокиращ Non-qualifier: Хърватия за нас, чалгарите . Ако четем резултатите може да кажем и Дания (с повече телевот е от Сърбия, Албания, Сан Марино, Гърция), но почти никой не очакваше реално да са на финал. Шокиращ Qualifier: Албания, Белгия за нас тук. За букитата - Израел, които са пети в полуфинала си Как ще се справи моята страна: 11-то място (извън топ 10, но в първата половина също би бил верен отговор :Д) 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Винаги печели някой, който не е топ фаворит много изненадващо. Италия понесе големи загуби в туризма си и не само покрай Ковид кризата. Явно е трябвало да им се направи подарък "победа", че да живнат малко догодина.😀 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 8 минути, pacho каза: Винаги печели някой, който не е топ фаворит много изненадващо. Италия понесе големи загуби в туризма си и не само покрай Ковид кризата. Явно е трябвало да им се направи подарък "победа", че да живнат малко догодина.😀 Италия бяха топ фаворити от самото начало. Тук не сме ги хайпвали, защото е чалга форум. Освен това всички държави понесоха загуби в туризма си. Изобщо не им е подарена победата, а абсолютно заслужена. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 А добре, не съм следил достатъчно, само ви четях. Странно, че не сте обсъждали рока, "Лъжа е" е мега метъл парче, а Преслава е на почит във форума, би трябвало да има чалга метъли тук.😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 5 часа , Blueberry каза: Май това са най-верните прогнози Верните отговори се оказаха: Победител: Италия Шок топ 10: Украйна, Финландия, Русия, Гърция (през март бяха по дъната на класациите ни) Забелязан след репетиците: Украйна, Португалия Шокиращ Non-qualifier: Хърватия за нас, чалгарите . Ако четем резултатите може да кажем и Дания (с повече телевот е от Сърбия, Албания, Сан Марино, Гърция), но почти никой не очакваше реално да са на финал. Шокиращ Qualifier: Албания, Белгия за нас тук. За букитата - Израел, които са пети в полуфинала си Как ще се справи моята страна: 11-то място (извън топ 10, но в първата половина също би бил верен отговор :Д) Победителя е шокиращ . Целия топ 10 си е абсолютен щок. Средата на класирането е шок. Края на класацията обаче е най-големия шок! Смисъл, беше пределно ясно че последните 4 места ще си ги разделят Укей, Дойчланд, Шпей и Недърландс, говоря за остналата част от края. Допълнително беше шокиращо как последните 4 взеха по 0 точки от публиката. Аз лично очаквах малко повече от Дойчланд. Шокиращо беше и как биг 5 + Холандското недоразумение - букенднаха финала. Но най-вече бях шокиран как наштУ Вики беше будна на всички включвания ... 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 ХИТ ! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 25 Author Report Share Публикувано Май 25 Damiano&Victoria 😍 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 От 23.05.2021 г. от 8:19, Blueberry каза: Май това са най-верните прогнози Верните отговори се оказаха: Победител: Италия Шок топ 10: Украйна, Финландия, Русия, Гърция (през март бяха по дъната на класациите ни) Забелязан след репетиците: Украйна, Португалия Шокиращ Non-qualifier: Хърватия за нас, чалгарите . Ако четем резултатите може да кажем и Дания (с повече телевот е от Сърбия, Албания, Сан Марино, Гърция), но почти никой не очакваше реално да са на финал. Шокиращ Qualifier: Албания, Белгия за нас тук. За букитата - Израел, които са пети в полуфинала си Как ще се справи моята страна: 11-то място (извън топ 10, но в първата половина също би бил верен отговор :Д) Не беше чак толкова изненадващ топ 10. Аз казах, че очаквам да спечели Франция, Финландия или Италия. Също така прогнозирах високо класиране за Украйна - между 3то и 7мо място. Също Русия, че ще е в топ 10. Също, че Гърция > Кипър. Единственото, което не предвидих е жури вота за Малта. Но познах, че ще е балон, заедно със Сан Марино, Кипър и Азербайджан (макар че възлагах надежди да е по-напред). Реално Сърбия и Гърция получиха традиционен като точки вот. Това им е минимумът, когато са на финал. Сърбия винаги е с около 80 точки от телевот. Албания не се класира изненадващо. Португалия - да, след репетициите изпъкна. И Белгия така. От самото начало предполагах, че Хърватия няма да се класира, но заради залозите все пак си я слагах в топ 10. В този полуфинал ме шокира тоталното отсъствие на балкански страни, а после във втория - пък тоталната доминация. Всички знаехме, че България ще има нисък телевот и преобладаващ жури вот. Реално на полуфинала сме били шести, но това го отдавам на супер слабите песни. Много по-лесно да влезеш в топ 10 от 17 песни, отколкото от 26 и то фаворити. А за нулите... всички слагахме тия 4 в дъното. Хич не ме впечатлиха. Но пък Италия спечели зрителския вот и дори с четвъртото място от журитата - пак спечели. Поне не се получи като 2019. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 39 минути, meleto каза: Не беше чак толкова изненадващ топ 10. Аз казах, че очаквам да спечели Франция, Финландия или Италия. Също така прогнозирах високо класиране за Украйна - между 3то и 7мо място. Също Русия, че ще е в топ 10. Също, че Гърция > Кипър. Единственото, което не предвидих е жури вота за Малта. Но познах, че ще е балон, заедно със Сан Марино, Кипър и Азербайджан (макар че възлагах надежди да е по-напред). Реално Сърбия и Гърция получиха традиционен като точки вот. Това им е минимумът, когато са на финал. Сърбия винаги е с около 80 точки от телевот. Албания не се класира изненадващо. Португалия - да, след репетициите изпъкна. И Белгия така. От самото начало предполагах, че Хърватия няма да се класира, но заради залозите все пак си я слагах в топ 10. В този полуфинал ме шокира тоталното отсъствие на балкански страни, а после във втория - пък тоталната доминация. Всички знаехме, че България ще има нисък телевот и преобладаващ жури вот. Реално на полуфинала сме били шести, но това го отдавам на супер слабите песни. Много по-лесно да влезеш в топ 10 от 17 песни, отколкото от 26 и то фаворити. А за нулите... всички слагахме тия 4 в дъното. Хич не ме впечатлиха. Но пък Италия спечели зрителския вот и дори с четвъртото място от журитата - пак спечели. Поне не се получи като 2019. България е завършила трета на втория полуфинал. Първи са Швейцария, втори Исландия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 4 часа , stereoto_ каза: България е завършила трета на втория полуфинал. Първи са Швейцария, втори Исландия. България е завършила шеста по телевот. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 17 часа , meleto каза: Не беше чак толкова изненадващ топ 10. Аз казах, че очаквам да спечели Франция, Финландия или Италия. Също така прогнозирах високо класиране за Украйна - между 3то и 7мо място. Също Русия, че ще е в топ 10. Също, че Гърция > Кипър. Единственото, което не предвидих е жури вота за Малта. Но познах, че ще е балон, заедно със Сан Марино, Кипър и Азербайджан (макар че възлагах надежди да е по-напред). Реално Сърбия и Гърция получиха традиционен като точки вот. Това им е минимумът, когато са на финал. Сърбия винаги е с около 80 точки от телевот. Албания не се класира изненадващо. Португалия - да, след репетициите изпъкна. И Белгия така. От самото начало предполагах, че Хърватия няма да се класира, но заради залозите все пак си я слагах в топ 10. В този полуфинал ме шокира тоталното отсъствие на балкански страни, а после във втория - пък тоталната доминация. Всички знаехме, че България ще има нисък телевот и преобладаващ жури вот. Реално на полуфинала сме били шести, но това го отдавам на супер слабите песни. Много по-лесно да влезеш в топ 10 от 17 песни, отколкото от 26 и то фаворити. А за нулите... всички слагахме тия 4 в дъното. Хич не ме впечатлиха. Но пък Италия спечели зрителския вот и дори с четвъртото място от журитата - пак спечели. Поне не се получи като 2019. Не се втелясвай Тия прогнози ги писахме много преди репетициите - преди репетициите се чудехме дали Украйна ще се класира, а тя спечели телевота. Е Дънкан спечели без нито едно първо място.. беше трети май при жури, втори по телевот. И пак е един от най-добрите победители на десетилетието. Заради това съм страшен поддръжник на комбинирания вот. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 5 минути, Blueberry каза: Заради това съм страшен поддръжник на комбинирания вот. Вече и аз. Внася равновесие. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 16 минути, Blueberry каза: \И пак е един от най-добрите победители на десетилетието. Заради това съм страшен поддръжник на комбинирания вот. Така е. Катя Ритонката внася страхотно равновесие. С всяка година журитата се дънят. Подкрепят фаворитите на залозите основно, както и винаги има един аутсайдер дето го добутват до топ 10. Зрителският вот беше къде по-реален през 2021. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 16 минути, meleto каза: Така е. Катя Ритонката внася страхотно равновесие. С всяка година журитата се дънят. Подкрепят фаворитите на залозите основно, както и винаги има един аутсайдер дето го добутват до топ 10. Зрителският вот беше къде по-реален през 2021. Аз си припомних телевота от 2006 и осъзнах защо се е наложило да въведат и жури. Това че тука правим шмекерии, не значи, че всички държави са като нас. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 1 час, Blueberry каза: Не се втелясвай Тия прогнози ги писахме много преди репетициите - преди репетициите се чудехме дали Украйна ще се класира, а тя спечели телевота. Е Дънкан спечели без нито едно първо място.. беше трети май при жури, втори по телевот. И пак е един от най-добрите победители на десетилетието. Заради това съм страшен поддръжник на комбинирания вот. За първи път се получи ситуация с Хърватия, когато са в топ 10 и на жури и на телевот, но са извън крайния топ 10 на полуфинала 🙄 Журитата са нужни, най-малкото благодарение на тях вече (почти) няма песни с единствената цел да тролят конкурса. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари