Blueberry Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 2 часа , meleto каза: Така е. Катя Ритонката внася страхотно равновесие. С всяка година журитата се дънят. Подкрепят фаворитите на залозите основно, както и винаги има един аутсайдер дето го добутват до топ 10. Зрителският вот беше къде по-реален през 2021. Е според теб по-добре ли беше следното: Евровизия 2019 - Победител: Норвегия Евровизия 2016: Победител: Русия (според мен - да, но това е единственото изключение) Евровизия 2015: Победител: Италия 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 41 минути, Blueberry каза: Е според теб по-добре ли беше следното: Евровизия 2019 - Победител: Норвегия Евровизия 2016: Победител: Русия (според мен - да, но това е единственото изключение) Евровизия 2015: Победител: Италия Да, дори прогнозирах, че Норвегия ще бъде първа политическа сила. Не мисля, че е задължително да печели най-лъскавото нещо. Даже в повечето години песните в топ 5 се развиват доста добре. По-скоро съм привърженик на това журитата да имат по-малък процент значение. Например 40%, а не 50%. Или една трета 33%. В този случай, няма да объркват телевота толкова жестоко. За мен е по-представително гласуване в хиляди, отколкото от по-малко от 200 души, които потенциално си разменят точки като Катя от Ритон и Киркоров. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 1 час, Blueberry каза: Е според теб по-добре ли беше следното: Евровизия 2019 - Победител: Норвегия Евровизия 2016: Победител: Русия (според мен - да, но това е единственото изключение) Евровизия 2015: Победител: Италия Хмм готините норвежци или смотания Дънкан ... Монументално труден избор наистина 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 26 Author Report Share Публикувано Май 26 От 15.02.2021 г. от 16:35, Willy каза: Песента на Хърватия засега ми е фаворит отвсякъде. Вокали, песен, визия, представяне - брутален пакет! Ощe съм на това мнение. Албина в момента е най-слушаният балкански изпълнител в Spotify и то само с една песен, ако не броим световно известните албанки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 5 минути, Willy каза: Ощe съм на това мнение. Албина в момента е най-слушаният балкански изпълнител в Spotify и то само с една песен, ако не броим световно известните албанки. Мисля, че не изпъкна сред останалите. Тоалетът беше подобен на Кипър, Малта и всички останали. Доста елементарни ефекти бяха сложили, особено с клонирането. Дразнещо гласче, пренавита певица. Банално изпълнение. Леко скована изпълнителка. Не знам. Генерално й липсваше харизма. Това че е вървежна в екс-юго държавите е все тая за Евровизия. Те и сръбкините са трендинг, ама...не направиха нищо повече от предходните години. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 26 Author Report Share Публикувано Май 26 Току що, meleto каза: Мисля, че не изпъкна сред останалите. Тоалетът беше подобен на Кипър, Малта и всички останали. Доста елементарни ефекти бяха сложили, особено с клонирането. Дразнещо гласче, пренавита певица. Банално изпълнение. Леко скована изпълнителка. Не знам. Генерално й липсваше харизма. Това че е вървежна в екс-юго държавите е все тая за Евровизия. Те и сръбкините са трендинг, ама...не направиха нищо повече от предходните години. Коментарите за Албина не са от юго държавите, не вдигна голям шум тука това че не мина. А да не забравяме и че беше 9 от теле и 10 от журитата, за първи път се случи това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 3 минути, Willy каза: Коментарите за Албина не са от юго държавите, не вдигна голям шум тука това че не мина. А да не забравяме и че беше 9 от теле и 10 от журитата, за първи път се случи това. Да но със значителна разлика в телевота спрямо Норвегия. И вторите получиха десетото място основно заради зрителите. А коментарите под видеата не важат. Там се събират върлите фенове. То и за Виктория пишат, че била победител и бла-бла. И не са българи. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 26 Author Report Share Публикувано Май 26 преди 1 минута, meleto каза: Да но със значителна разлика в телевота спрямо Норвегия. И вторите получиха десетото място основно заради зрителите. А коментарите под видеата не важат. Там се събират върлите фенове. То и за Виктория пишат, че била победител и бла-бла. И не са българи. Не говоря само за под видеата. Абсолютно навсякъде бяха избухнали. По-голям интерес имаше от половината финалисти. По-ограбен финалист не знам от кога не е имало. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Уили, аз не съм забелязала чак такъв интерес към Албина, камо ли след отпадането. Все пак социалните мрежи филтрират и показват съдържанието според личните ни интереси. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 От 26.05.2021 г. от 20:00, asylum каза: Аз си припомних телевота от 2006 и осъзнах защо се е наложило да въведат и жури. Това че тука правим шмекерии, не значи, че всички държави са като нас. 2007 е тоталната бруталия - мисля, че най-западната държава в топ 15 беше Унгария. Важен е балансът за мен. 2014 примерно пък почти нямаше балкански държави на финала (май твърде малко участваха) и конкурсът беше мега скучен. Затова пък спечели най-източната и балканизирана западна държава и всичко се нареди <3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 От 26.05.2021 г. от 16:30, Willy каза: Не говоря само за под видеата. Абсолютно навсякъде бяха избухнали. По-голям интерес имаше от половината финалисти. По-ограбен финалист не знам от кога не е имало. Стига с тази парцалана. Изобщо не беше за финал. А за ограбени, ами Феминем бяха много по-ощетени 2010-та. 3 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 От 26.05.2021 г. от 23:11, Willy каза: Ощe съм на това мнение. Албина в момента е най-слушаният балкански изпълнител в Spotify и то само с една песен, ако не броим световно известните албанки. Албина: 696k Виктория: 811k Роксен: 839k Стефания: 1 млн :* Или балканско е само екс-юго? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 51 минути, Blueberry каза: Албина: 696k Виктория: 811k Роксен: 839k Стефания: 1 млн 😘 Или балканско е само екс-юго? Честно казано, баш от тия четири бих си пуснал Албина. А още по-честно казано, ако някоя от тия ми дръгне автоматично, Тиктак може и да не я превъртя 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 28 Author Report Share Публикувано Май 28 Тренда в Македония. #1 Maneskin - Zitti e Buoni #2 Hurricane - Loco Loco #5 Maneskin - I Wanna Be Your Slave #12 Marija Serifovic Finale Eurosong vlog #25 Maneskin - I Wanna Be Your Slave lyrics 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 4 часа , Willy каза: Тренда в Македония. #1 Maneskin - Zitti e Buoni #2 Hurricane - Loco Loco #5 Maneskin - I Wanna Be Your Slave #12 Marija Serifovic Finale Eurosong vlog #25 Maneskin - I Wanna Be Your Slave lyrics Какви сте сърбофили 😛 и ние си имаме Монескин и уиуиджам, но и Виктория, самия финал... Изненадва ме, че Ефенди не е влязла, щеше да се впише чудесно след Алфа мюзик и Емануела 😃 Днешните лайв он тейп бяха тъпички. Но още малко ме е яд, че Естония и Австрия не минаха. Можеше да имаме шест държави с 0 points 🤭 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 6 часа , Willy каза: Тренда в Македония. #1 Maneskin - Zitti e Buoni #2 Hurricane - Loco Loco #5 Maneskin - I Wanna Be Your Slave #12 Marija Serifovic Finale Eurosong vlog #25 Maneskin - I Wanna Be Your Slave lyrics Прави ми впечатление липсата на поне един Токтик, бих се съгласил и на нашта Донка преди 2 часа , Blueberry каза: Какви сте сърбофили 😛 и ние си имаме Монескин и уиуиджам, но и Виктория, самия финал... Изненадва ме, че Ефенди не е влязла, щеше да се впише чудесно след Алфа мюзик и Емануела 😃 Днешните лайв он тейп бяха тъпички. Но още малко ме е яд, че Естония и Австрия не минаха. Можеше да имаме шест държави с 0 points 🤭 Ефенди е кралица! На нея първото място в Азербайджанския трендинг и е напълно достатъчно! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 26 минути, Lelqtian каза: Ефенди е кралица! На нея първото място в Азербайджанския трендинг и е напълно достатъчно! В инстаграм само тя ми излиза на предложения за клипчета от различни канали в различни страни - следователно трябваше да спечели! Ощетена кралица! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 преди 6 часа , asylum каза: В инстаграм само тя ми излиза на предложения за клипчета от различни канали в различни страни - следователно трябваше да спечели! Ощетена кралица! Тя спечели. За най-маймунообразна певица. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 @Willy според теб Васил щеше ли да се справи по-добре (разбирай - да е на финал), ако You беше тая година, а не Here I stand? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 29 Author Report Share Публикувано Май 29 преди 1 минута, Blueberry каза: @Willy според теб Васил щеше ли да се справи по-добре (разбирай - да е на финал), ако You беше тая година, а не Here I stand? Не, даже на последно щеше да е с нея. Просто Васил има 0 опит на подобни събития, освен с Тамара, и от всичко взето останах с впечатление че е някаква приятна персона, която е доволна и от това че просто има песен и щe участва на конкурса. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 А ти, Боровинчице, смяташ ли, че Ефенди щеше да се класира по-добре, ако бе участвала с акустичната версия на Мата Хари, която излезе оня ден в тубата? Не я споделям, понеже съм копирал голям текст, с който ще спамя в близкия час на друго място 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 преди 4 минути, Willy каза: Не, даже на последно щеше да е с нея. Просто Васил има 0 опит на подобни събития, освен с Тамара, и от всичко взето останах с впечатление че е някаква приятна персона, която е доволна и от това че просто има песен и щe участва на конкурса. На мен ми стана много симпатичен и ми остави същото впечатление. Според мен с по-добра песен щеше да се класира, защото мъжете бяха доста малко. Даже май нямаше соло мъже на финала, освен директните финалисти? Дано се върне някога с по-качествена композиция Имам някакво чувство, че Монескин ще подобрят бързо рекордите на Дънкан - и по стриймове, и влизането в Билборд. Но пък Дънкан са почнали да го въртят по доста европейски радиа и телевизии с песента с Армин. А хората си мислят, че Евровизия умира @asylumнеее, в чалга версия си е топ! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 преди 2 минути, Blueberry каза: На мен ми стана много симпатичен и ми остави същото впечатление. Според мен с по-добра песен щеше да се класира, защото мъжете бяха доста малко. Даже май нямаше соло мъже на финала, освен директните финалисти? Дано се върне някога с по-качествена композиция Имам някакво чувство, че Монескин ще подобрят бързо рекордите на Дънкан - и по стриймове, и влизането в Билборд. Но пък Дънкан са почнали да го въртят по доста европейски радиа и телевизии с песента с Армин. А хората си мислят, че Евровизия умира Евровизия според различни прогнози, вероятно умира от 1956та 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 преди 2 минути, Blueberry каза: @asylumнеее, в чалга версия си е топ! Имаше и бавна чалга версия с мазна бавна свирня към края, хъ-хъ 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари