asylum Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 2 минути, Blueberry каза: Магда! Много пъти съм си го мислела това, не знам кои ще измислят. На опитните водещи английският не им е сила, доколкото съм забелязвала. Поли Дженоува е сигурна! Албена Вулева говори английски! И е фенка на конкурса! Тя се цани за коментаторка, аз я бутам директно за водеща! На Магда разрешаваме да говори на български! На свободни теми! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 На Магда ще й отворят едно студио като на Ники и щe дава ракия и чорба на участниците и ще се хили пред очите им на реакцията. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 14 минути, Blueberry каза: Магда! Много пъти съм си го мислела това, не знам кои ще измислят. На опитните водещи английският не им е сила, доколкото съм забелязвала. Поли Дженоува е сигурна! Трябва да има 1 водещ с френски език. Иначе, си мисля че Мария Бакалова или Нина Добрев могат да поканят също + Юлиан Костов. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 5 минути, Olay каза: Трябва да има 1 водещ с френски език. Иначе, си мисля че Мария Бакалова или Нина Добрев могат да поканят също + Юлиан Костов. Бакалова е с доста лош английски, може и да се подобри де, човек ще каже, че сега през май ще хостваме Юлиан Костов предполагам, че е доста зает, а Добрев абсурд да се навие, тя дори интервюта за наши медии не знам да е давала. По-скоро Мария Илиева, Поли Генова, Бобо и някой по-неизвестен младок. Не знаем и кой ще ни донесе титлата, де, може и победителят да е водещ, както направиха Азербайджан 2012 и Швеция 2016. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 11 минути, Olay каза: Трябва да има 1 водещ с френски език. Не трябва. Само трябва да знаят да казват имената на държавите + дузъ пуа. Който и да е, само да не е Йоана Драгнева, че е пълен криндж. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 5 минути, DarkChild каза: Не трябва. Само трябва да знаят да казват имената на държавите + дузъ пуа. Който и да е, само да не е Йоана Драгнева, че е пълен криндж. "Днес имам рожден ден!"... 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 6 минути, asylum каза: "Днес имам рожден ден!"... И никой не я отрази. И беше облечена като чалгаджийка от преди 15 години. А молдовката беше в кенефа, когато ѝ даде 12 т. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Току що, DarkChild каза: И никой не я отрази. И беше облечена като чалгаджийка от преди 15 години. За първи път чух и видях лицето Йоана Драгнева! Много неловко се получи. Вулева в лайфа си рече "прииска ми се да мога да изкрещя "честит рожден ден" и да пляскам, да замажа положението, но не!" 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 37 минути, asylum каза: Албена Вулева говори английски! И е фенка на конкурса! Тя се цани за коментаторка, аз я бутам директно за водеща! На Магда разрешаваме да говори на български! На свободни теми! А Людмила Захажаева ще съобщава точките на руски, вместо френски. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 1 минута, asylum каза: За първи път чух и видях лицето Йоана Драгнева! Много неловко се получи. Вулева в лайфа си рече "прииска ми се да мога да изкрещя "честит рожден ден" и да пляскам, да замажа положението, но не!" Ама как, тя ни е представяла на конкурса 2008. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 1 минута, DarkChild каза: Ама как, тя ни е представяла на конкурса 2008. Не знаех! Срамота! (че ни е представяла, не че не знам) 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Аз тая Йоана я видях оня ден в центъра, всеки път е облечена много фрапантно - като тия руските sugar babies, които искат отдалеч да личи, че дрехите им са скъпи. Но жълтата коса е константа от 15 години. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Току що, Blueberry каза: Аз тая Йоана я видях оня ден в центъра, всеки път е облечена много фрапантно - като тия руските sugar babies, които искат отдалеч да личи, че дрехите им са скъпи. Но жълтата коса е константа от 15 години. Аз я помислих за някоя от родата на Мира Добрева. 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 2 минути, Blueberry каза: Аз тая Йоана я видях оня ден в центъра, всеки път е облечена много фрапантно - като тия руските sugar babies, които искат отдалеч да личи, че дрехите им са скъпи. Но жълтата коса е константа от 15 години. Винаги ми е била като зубърка, която се опитва всячески да е вървежна кифла, но не се получава. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 а какво е това Family Show ?? виждам че има и публикаа ?? First Semi-Final Jury show, Monday 17 May, 21:00 hours (CEST) First Semi-Final Family show, Tuesday 18 May, 15:00 hours (CEST) First Semi-Final LIVE show, Tuesday 18 May, 21:00 hours (CEST) Second Semi-Final Jury show, Wednesday 19 May, 21:00 hours (CEST) Second Semi-Final Family show, Thursday 20 May, 15:00 hours (CEST) Second Semi-Final LIVE show, Thursday 20 May, 21:00 hours (CEST) Grand Final Jury show, Friday 21 May, 21:00 hours (CEST) Grand Final Family show, Saturday 22 May, 13:30 hours (CEST) Grand Final LIVE show, Saturday 22 May, 21:00 hours (CEST) 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 2 Author Report Share Публикувано Юни 2 Току що, FikLena каза: а какво е това Family Show ?? виждам че има и публикаа ?? First Semi-Final Jury show, Monday 17 May, 21:00 hours (CEST) First Semi-Final Family show, Tuesday 18 May, 15:00 hours (CEST) First Semi-Final LIVE show, Tuesday 18 May, 21:00 hours (CEST) Second Semi-Final Jury show, Wednesday 19 May, 21:00 hours (CEST) Second Semi-Final Family show, Thursday 20 May, 15:00 hours (CEST) Second Semi-Final LIVE show, Thursday 20 May, 21:00 hours (CEST) Grand Final Jury show, Friday 21 May, 21:00 hours (CEST) Grand Final Family show, Saturday 22 May, 13:30 hours (CEST) Grand Final LIVE show, Saturday 22 May, 21:00 hours (CEST) Dress rehearsals? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Тая неадекватна молдовска песен ми става все по-симпатична, покрай различни такива споделени клипчета, хъ-хъ. Много ми бие на Камелия по пеене. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Family Show е последната репетиция преди финала, повечето отиват даже негримирани. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 50 минути, asylum каза: Многотъпакласация... без човека глас... не върви. Тая от Исландия 2006 я помня, че в края беше направила изявление, че европейците нямат вкус и че било под нивото й. Нещо от този сорт. Евровизия е била доста безвкусна преди 2003. Като цяло ужасни песни. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 3 часа , asylum каза: Беше ми интересно докато не видях че са сложили Верка в подборката. преди 2 часа , meleto каза: Многотъпакласация... без човека глас... не върви. Тая от Исландия 2006 я помня, че в края беше направила изявление, че европейците нямат вкус и че било под нивото й. Нещо от този сорт. Евровизия е била доста безвкусна преди 2003. Като цяло ужасни песни. Тая от Исландия 2006та е твърде очевидна пародия която въпреки това не беше разбрана от масовката. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Цели 8 песни на Монескин 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Видях в инстаграма класация по гледания на финалното изпълнение. Заспалото Вики е предпоследна. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари