SG Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Това, че някоя самостоятелна песен на Алфите не е гръмнала навсякъде още първите дни не значи, че нямат хитове. Летните парчета на Лидия и Десита си трупат прогресивно гледания във времето и навярно ще имат към 8-9 милиона до годишнината от излизането си- това не са ли хитове? 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 ИСКАТЕ ЛИ мрАсни поръчки??? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 преди 2 минути, SG каза: Това, че някоя самостоятелна песен на Алфите не е гръмнала навсякъде още първите дни не значи, че нямат хитове. Летните парчета на Лидия и Десита си трупат прогресивно гледания във времето и навярно ще имат към 8-9 милиона до годишнината от излизането си- това не са ли хитове? преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: ИСКАТЕ ЛИ мрАсни поръчки??? 2 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Един от най-големите хитове в Тикток, а и във фолка през последните месеци! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Willy Публикувано Февруари 26 Author Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Февруари 26 преди 27 минути, Danger. каза: Един от най-големите хитове в Тикток, а и във фолка през последните месеци! Да, Ариа я направи хит!! 2 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Проблем в Китен, какво яко беше. най-якото участие на Коце и преживяване После бяхме в стаята с коромата дето е. Само за ВИП хора пускаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 преди 16 минути, zai4eto82 каза: Проблем в Китен, какво яко беше. най-якото участие на Коце и преживяване После бяхме в стаята с коромата дето е. Само за ВИП хора пускаха. Вип оргия? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 преди 10 минути, pechenko каза: Вип оргия? По точно само персонала можеше да влиза в стаята, диджея, Коце и управителя. Обаче аз нали с Коце и мен ме пуснаха. Тази стая винаги се заключваше, когато някой влизаше. 7 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Това говедо Рена освен, че е тъпа е и неграмотна! 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 преди 58 минути, zai4eto82 каза: По точно само персонала можеше да влиза в стаята, диджея, Коце и управителя. Обаче аз нали с Коце и мен ме пуснаха. Тази стая винаги се заключваше, когато някой влизаше. И те минаваха един след друг? А наведе ли се с Коце да ударите по линия? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 преди 1 час, zai4eto82 каза: Проблем в Китен, какво яко беше. най-якото участие на Коце и преживяване После бяхме в стаята с коромата дето е. Само за ВИП хора пускаха. Какво е "куромат"? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Какъв вип... щом персонала е там 😆😆😆😆😆 на истинските вип места персонала може само да налива от якото, без да има нужда дори да говори 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Това е топ! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 6 часа , WindWalkerMonk каза: Сцепва защото е на върха. То тогава е мега лесно да сцепиш, идеята е когато други са на върха да сцепваш така. Сега я виж и ще разбереш, че й е бая тясно. Дали? Едни от най-яките представяния на Глория са точно в последните 10 години - живо пеене и стари хитове. Така и не можах да разбера защо на турнето през 2004 и на годишния концерт след това пееше всичко на плейбек, освен "Не сме безгрешни". Вероятно от мързел. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 1 час, Danger. каза: Това е топ! Факт! Малко блудкава композиция, но вокалът е един път! Тези, които си мислят, че гнусният Медак с бенката е повече от Теофиков, спешно да отидат на УНГ и психиатър 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 4 часа , xroflx9 каза: Мангал от чистотата щеше да е, какъвто трябва да стане миг по-бързо. Да залязва ароматника! 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Лятото бях на участие на Медака. Една от най-елитните дискотеки по морето, може би дори най-елитната в България - да се чуди човек как изобщо са го поканили. Три маси около нас се изнесоха още около първите му песни, а към края почти нямаше никого. В последните си песни човекът ни молеше да му кажем какво да ни изпее, че да ни е забавно, но истината е, че въздействаше по-активно от Мелатонин за съня ни. Та това прехвалено момченце, подмазващо се на актуалните на деня и купуващо си гледания, хич не ми го хвалете. ЗАЛЕЗЕ! thank u, next! 1 3 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 @Blueberry Ще те скандализирам сигурно, но явно проблемът е бил във вас и първата ми сигнална лампа е думата "елитна". Няма такова нещо като "елитна дискотека", особено пък по морето. 1 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Бил съм 3 пъти на участие на Меди и всеки път беше супер. Пълни дискотеки, само живо пеене, 90 минути пее и цялата дискотека е във въздуха, така че явно е било нещо инцидентно. От друга страна съм бил два пъти на Теофика, един от които на квартета и беше много слабо. Опитваше се да прави нещо, но беше на плейбек. Когато е сам е като хиперактивен на амфети, но е млад още и ще се научи. И двамата ги харесвам, просто Меди успя да пробие извън тийн-таргета и особено с баладата се бетонира като номер 1 при мъжете. 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 ❤️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 27 минути, devotioner каза: Бил съм 3 пъти на участие на Меди и всеки път беше супер. Пълни дискотеки, само живо пеене, 90 минути пее и цялата дискотека е във въздуха, така че явно е било нещо инцидентно. От друга страна съм бил два пъти на Теофика, един от които на квартета и беше много слабо. Опитваше се да прави нещо, но беше на плейбек. Когато е сам е като хиперактивен на амфети, но е млад още и ще се научи. И двамата ги харесвам, просто Меди успя да пробие извън тийн-таргета и особено с баладата се бетонира като номер 1 при мъжете. @Blueberryне съжаляваш ли, че се отказа от Меди? И в Чалгавизия си на дъното? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 @Blueberry, зарежи фенските вопли. продаваме ли се и за пари днес, или сме надути само за валути ? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 8 часа , Blueberry каза: Лятото бях на участие на Медака. Една от най-елитните дискотеки по морето, може би дори най-елитната в България - да се чуди човек как изобщо са го поканили. Три маси около нас се изнесоха още около първите му песни, а към края почти нямаше никого. В последните си песни човекът ни молеше да му кажем какво да ни изпее, че да ни е забавно, но истината е, че въздействаше по-активно от Мелатонин за съня ни. Та това прехвалено момченце, подмазващо се на актуалните на деня и купуващо си гледания, хич не ми го хвалете. ЗАЛЕЗЕ! thank u, next! Лятото бях на Теофиков&Ариа. Теофиков пя 30 минути, Ариа 2 часа. Никой не запомни, че той е излизал дори 😢 Иначе го харесвам, но тогава просто беше много зле 2 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 10 часа , BobiTo каза: И те минаваха един след друг? А наведе ли се с Коце да ударите по линия? Стига глупости. В стаята първо дойдоха разни хора да се снимат с Коце. Аз бях също там заедно с Коце и Велислав и управителят беше там. Изчаках ги всички да се видят, снимат с Коце. После с Коце бяхме на масата, там имаше шотове, той ме черпи с един шот. Ама преди това ми разписа едни плакати. На масата бяхме с Коце и Велислав. Тоя шот или каквото беше там беше много сладък ама и ме замаи. Коце беше до мен, от другата страна до мен беше Велислав. Говориха ми разни глупости като ме и прегръщаха. Коце тъй ме гледаше и не само. И като се снимахме с Коце и Велислав и двамата на снимката ме бяха целунали, аз по средата- беше идея на Коце и Велислав да ме целуне. Покрай питието щях да налетя на Коце за малко, ако не ме чакаше Ники в колата. 1 8 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари