asylum Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 1 час, Willy каза: Имаш ден, да пуснеш све! тик-так 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 @Lelqtian 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 4 минути, asylum каза: @Lelqtian Честно казано спомен нямам дали съм го мяркал 2007ма, но клипа специално е в доста заинтригуваща ... естетика Липсват само малко камшици Оо, има и нов клип на Майчето Нури с Магапаса и Тотито 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Току що, Lelqtian каза: Честно казано спомен нямам дали съм го мяркал 2007ма, но клипа специално е в доста заинтригуваща ... естетика Липсват само малко камшици Тя Анджелина дебютира на някаква промоция - май на Алисия. Директно излезе с тая визия и хората бяха в шок. Клипът се появи месеци по-късно. Иначе песента за мен е същата като 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 6 часа , zai4eto82 каза: Не, всичко помня аз. И двамата пихме. Нищо не е слагал. То си имаше на масата питиета предварително едни червени. Коце ме гледаше и ме галеше по крака и ми говореше много хубави неща. Ти внимавай, че ако Надето чете тук..на следващото участие на Коце в Бургас и тя ще дойде, ама за теб 😂 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 9 минути, asylum каза: Тя Анджелина дебютира на някаква промоция - май на Алисия. Директно излезе с тая визия и хората бяха в шок. Клипът се появи месеци по-късно. Иначе песента за мен е същата като Мда. Същата е май. Тъжно за Анджелина, но се надявам поне да е намерила успех на бдсм сцената. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 4 минути, Just_Me каза: Ти внимавай, че ако Надето чете тук..на следващото участие на Коце в Бургас и тя ще дойде, ама за теб 😂 Нормално да и налети, явно е минала в би-отбора Надка. Ти не би ли отишъл до Бургас за Танчето? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 13 минути, Lelqtian каза: Нормално да и налети, явно е минала в би-отбора Надка. Ти не би ли отишъл до Бургас за Танчето? 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Новата звезда на Алфа! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 38 минути, THE IIconic каза: Новата звезда на Алфа! Не разбирам защо се унижава да им прави реклама и да им тегли каруцата. Постигнала е много повече. Ако търси нещо мъжко там, също няма да го открие - ще се разочарова. А сега - време е за водещи и деца 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Преслава е много яка тук. От кой клип е това? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 11 минути, pechenko каза: Преслава е много яка тук. От кой клип е това? От тоя 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 19 часа , Blueberry каза: Мангал от чистотата щеше да е, какъвто трябва да стане миг по-бързо. Да залязва ароматника! А Толфика да не е нещо друго? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 9 часа , zai4eto82 каза: Управителят пък казваше, че аз най- много съм се откроявала от всички в дискотеката, не знам какво толкова съм се откроявала. Може би в разминаването между възраст и поведение. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Един малко сложен въпрос: Някой може ли да ми потвърди, че беквокалите на "Пак ли" ги пее Джордан? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 16 минути, Moovit каза: Един малко сложен въпрос: Някой може ли да ми потвърди, че беквокалите на "Пак ли" ги пее Джордан? Беквокалите са на Калин Димитров. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 2 часа , asylum каза: От тоя Тази повече приляга да е сестра на Преслава, отколкото онзи гущер Ивелинa. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Много ми е интересно какви въпроси са задавали на Коце в "Мармалад" в "Дай си телефона" и дали е взел мармалада този път. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 5 минути, zai4eto82 каза: Много ми е интересно какви въпроси са задавали на Коце в "Мармалад" в "Дай си телефона" и дали е взел мармалада този път. Каквото и да са го написали, ще се направи на мармалад след това. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Лидия е номер 6 в Топ 10 кукли на "Мармалад": https://www.btv.bg/video/shows/marmalad/videos/top-10-momicheta-kukli.html 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 1 час , pechenko каза: Тази повече приляга да е сестра на Преслава, отколкото онзи гущер Ивелинa. Но по глас е сестра на Буболина. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Знаете ли какво е хит? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Много се отличаваше навремето, напослеък все дуети и тя, колаборации... инфлуенсърство 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Ариа и тя ще има участие на 5 март в Приказките. Няма да чакат до 1 април. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари