THE IIconic Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Да не е посмяла. Ми ти още блей! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 (редактирано) преди 36 минути, zai4eto82 каза: Тая Ваня Великова днес и при Цитиридис била. Ужас. Прекалено много внимание й се обръща. Завистта е порок! Айдеее! Близалка! Яша, бейби! Редактирано Март 5 от asylum 6 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 преди 46 минути, zai4eto82 каза: Тая Ваня Великова днес и при Цитиридис била. Ужас. Прекалено много внимание й се обръща. Зайке, спри да завиждаш! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 преди 2 часа , zai4eto82 каза: Лидия е била днес в Крум Савов Live по 7/8 ТВ. Сега пуснах да я гледам. Какво е правила в него? Не трябва ли той да е в нея? 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 8 часа , zai4eto82 каза: Тая Ваня Великова днес и при Цитиридис била. Ужас. Прекалено много внимание й се обръща. Ми то не може само наркомани и Тройници, хората искат да гледат и нещо интересно все пак! Яша бейби, някой бърже да каже къде да го гледаме. преди 11 часа , Blueberry каза: Не знам дали сте коментирали, но в гостуването си при Тото, Мария Бонева разказа, че рапъра Сиско (The Thong Song) предложил дует на Анелия и тя му отказала. Най-накрая някой да ми припомни кой е тоя световно беизвестен рапер. И аз да бях Анелия, и аз бих предпочел за дует Радко Петков 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Галине, ако четеш направи един машуп на Гергана и ще те защитавам пред цялата Рама армия - обещано! А ако е feat. Лидия, се преименувам на Galinafen (съчетание от Галин и Гергана) ❤️ Давам ти един месец срок на офертата! 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Нямам търпение за довечера да чуя Лорена - “Черна Орхидея” , по принцип песните на Лорена ги чакам с голям интерес. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 23М за хита на 2017 ❤️ 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Дженис ще ни изненада: https://www.instagram.com/p/CMErnI7qVxb/?igshid=zcatg8g099er 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Ванче, понеже знам че ни четеш, време е да пуснеш един машуп. Най добре - с твойте си песни! И го прати на ФенТВ за мога като пуснат поздрави от чужбина да си го поръчам и да поздравя целия форум и специално Танчето! Със сигурност ще стане по-поръчвана от Кифла фафла, Болница и изтъркалия се Кавал! Яша бейби! Качвай са! Дотогава поздрави на всички, но най-вече за @zai4eto82! 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 А сега деня ми стана още по-разкошен! 1 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Слави пак избухна !! ПЕСЕН НА ГОДИНАТА !!!!!!!!!!!!!!!! Гласувайте за ИМА ТАКЪВ НАРОД ! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Има ли време Ванчето да се кандидатира? Виж за нея бих абсолютно и категорично ще гласувам дори в условията на карантия. Искам да изпее Близалка и Давай мило от парламентарната трибуна! 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 1 час , penakavalli каза: Дженис ще ни изненада: https://www.instagram.com/p/CMErnI7qVxb/?igshid=zcatg8g099er Флоп №6 ? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Време беше за още водещи от ФенТВ! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Е хубуу, Ана Мария явно е решила да козплейва Анита но Бамбината, но в тоя случай Софията защо е изтървала да се нагласи като нейната дружка Майчето Нури? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Теди Александрова и Илиян - Автомата 9 март 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Хита на есен/зима 2020 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 2 часа , Lelqtian каза: А сега деня ми стана още по-разкошен! Осмисли ми деня - качвам са! преди 16 минути, Lelqtian каза: Е хубуу, Ана Мария явно е решила да козплейва Анита но Бамбината, но в тоя случай Софията защо е изтървала да се нагласи като нейната дружка Майчето Нури? И на мен ми бие на Анита! 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Ма вий сте си вечи известни, ва! 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 На мен ми прилича на Рашия 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 "Милионерчето мина, разори се. Сега хитът на България е Близалка! Черпя по една близалка всички хейтъри! Ето ви по една виртуална близалка!" 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 34 минути, Mr. Greshen каза: Теди Александрова и Илиян - Автомата 9 март Значи скоро ще пусне и албума? Те имат и друг дует до колкото видях от списъкът на песните в албумът й "Сърце мое" Влизам и пърдя... опс, гърмя! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари