чушка. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 2 часа , NazzkO каза: Много изпипано, класика 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Тото 13 см пее дует със Софка в шоуто на Рачков! Лицемер 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 В момента великата Ваня Великова по Папараци ❤️ 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 1 час , THE IIconic каза: Честитява на Габин РД! Гледай клипа в инстаграм! П. С. Одеве Райна беше качила снимка във Фб и аз и писах, че го е одъртила и тя ме блокира! 😭 Абе знам откъде е. Просто питах как се казва, че май го бях минал в Барселона та ми беше интересно дали е същия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 20 минути, GSA каза: Абе знам откъде е. Просто питах как се казва, че май го бях минал в Барселона та ми беше интересно дали е същия. Милата ми еблуша! ❤️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Нали не серете във фитнес залите ? 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 8 часа , Hurricane каза: 100 000 абонати и сребърен бутон за Queen P ❤️ + 10 млн за най-добрият и успешен машъп ❤️ 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 На клипа на Гъбин Кама ми напомни на Елза Парини в гардероба си... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 14 Author Report Share Публикувано Март 14 ха-ха-ха @Hurricane успех! 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 40 минути, Willy каза: ха-ха-ха @Hurricane успех! Първата победа на вашата съседка-Сърбия в Евровизия ще е тази година Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Клеопатра вече се транформира в коза 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 1 час , GSA каза: Абе знам откъде е. Просто питах как се казва, че май го бях минал в Барселона та ми беше интересно дали е същия. Някакъв модел е. Тагнати са всички. И, да, сигурно и Галин го "познава" от Барселона. Баджанаци сте. Или пък етърви ли се падате? Зависи кой, кого и как. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 18 минути, DarkChild каза: Някакъв модел е. Тагнати са всички. И, да, сигурно и Галин го "познава" от Барселона. Баджанаци сте. Или пък етърви ли се падате? Зависи кой, кого и как. Галин само може да си мечтае да е бил с моите бройки - опазила ме Девата от Гладалупе. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 21 минути, DarkChild каза: Някакъв модел е. Тагнати са всички. И, да, сигурно и Галин го "познава" от Барселона. Баджанаци сте. Или пък етърви ли се падате? Зависи кой, кого и как. Ако Шоколадчо е минал наша Галя с GSA се падат ортакини! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 1 минута, GSA каза: Галин само може да си мечтае да е бил с моите бройки - опазила ме Девата от Гладалупе. Девата от Фатима е по известна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Всички откачиха с тези носове. Камелия и тя. Какво им става. Ненормална работа. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 преди 9 часа , zai4eto82 каза: Всички откачиха с тези носове. Камелия и тя. Какво им става. Ненормална работа. На Камелия й е важно, щото явно това я възпрепятства да изкара правилен тон. Надявам се, че след операцията ще пропее. Еми Стамболова била сляпа с едното око. Първо тя, после Сашка Васева... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 преди 38 минути, pacho каза: На Камелия й е важно, щото явно това я възпрепятства да изкара правилен тон. Надявам се, че след операцията ще пропее. Е да ама Алис Боварян... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Време е и ние да изпратим чалга парче на Евровизия! Опитайте се да си представите,Лидия,Десита и Диона на сцената на Евровизия. BG Hurracine - Izlujime (Bulgaria Song Eurovision LIVE) 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 преди 1 минута, FikLena каза: Време е и ние да изпратим чалга парче на Евровизия! Опитайте се да си представите,Лидия,Десита и Диона на сцената на Евровизия. BG Hurracine - Izlujime (Bulgaria Song Eurovision LIVE) Няма нужда Европа да ни гледа ремонтираните курви, там е друга сцена и друг пазар. Простата музика е за простата аудитория. 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Съгласен съм, трябва да излъчим интелигентна балканска музика. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Диона или Ивайла е при Оцко? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Ми той не върти само свои. Дивайла може да му е снесла няколко шоколадови яйца и да е спечелила ефир. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 преди 3 минути, asylum каза: Ми той не върти само свои. Дивайла може да му е снесла няколко шоколадови яйца и да е спечелила ефир. Е има разлика когато са дали за излъчване или ги продуцират. Hit Mix Music - демек продуцентство Hit Mix Music TV - платена ротация / външна продукция Софка и Лоренцо са с платена ротация както и Галя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 преди 2 часа , stereoto_ каза: Няма нужда Европа да ни гледа ремонтираните курви, там е друга сцена и друг пазар. Простата музика е за простата аудитория. По-добре ремонтирани курви,отколкото евтини копия на световни звезди. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари