Willy Публикувано Март 30 Author Report Share Публикувано Март 30 преди 2 минути, чушка. каза: Няма по-лятна и свежа песен от тази. Смисъл като я чуеш, единственото нещо, което ти се прави е да запалиш Мерцедеса (е, който с каквото разплога, де), да тръгнеш към морето и да си полегнеш на плажа. Да, стриймвай до 20М. По-малко от 150к са останали! 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 преди 1 минута, Willy каза: Да, стриймвай до 20М. По-малко от 150к са останали! 😁 Ще я стриймвам на Миконос след няколко месеца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Фики и Галена пак с дует? 🧐 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 30 Author Report Share Публикувано Март 30 преди 5 минути, PHILIPP PLEIN каза: Фики и Галена пак с дует? 🧐 Не, песента на която танцува е: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 От 29.03.2021 г. от 15:02, Willy каза: Този проект на Меди и Галена обаче мина всички граници и май няма човек който да не ги е чувал. Не знам защо така забиха с гледанията, може би щото са балади. Забиха, но все пак нека направим равносметка: “Къде беше ти” - 6,5М ”Да си тук” - 10М Общи версии - над 2М Проекта гони близо 20 милиона. И всичко това за три месеца. Изпълниха си целта според мен. 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Слушайте живи изпълнения 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Галин записва нещо с Ариа. Клетата, с коя ли Алфа я набутаха за дует да им вдигне рейтинга. 5 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 А сега за още по-голям разкош, след Ванчето зад кОлисите, време е за Ванчето и зад кадър! 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 преди 12 часа , BobiTo каза: Ужасно е! Очаквах няма слабо и подобни хитове, чувам ужаасиииии. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 на Валя - Ще горя да не е била кавър на някоя песен, че сега звучи като семпъл в една реклама за почивки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 преди 38 минути, FolkEmpire каза: на Валя - Ще горя да не е била кавър на някоя песен, че сега звучи като семпъл в една реклама за почивки Гръцки кавър е, има и арабска инструментална версия. 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 бизон 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 преди 35 минути, FikLena каза: бизон Мангуста 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Да си припомним една много любима песен от счетоводните папки! ❤️ Ела ме вземииииии 😘 ❤️ 3 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 преди 17 часа , BobiTo каза: ЗАВИНАГИИИИИИИИИИИИИ.... МОЯ ЛЮБООООООВ!!! ❤️❤️❤️ А, жестоки балади, много яко ги пее Роксана! Стопли ми сърчицето! ❤️ 😘 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 преди 34 минути, DevilWish каза: ЗАВИНАГИИИИИИИИИИИИИ.... МОЯ ЛЮБООООООВ!!! ❤️❤️❤️ А, жестоки балади, много яко ги пее Роксана! Стопли ми сърчицето! ❤️ 😘 Особено “С половин сърце” като че ли е най-неналаганата от всички, които е включила и затова ме зарадва най-много. Една от най-силните балади в поп-фолка. Дано Магапаса и направи нов прочит, дори според мен Меди би я изпял уникално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 преди 1 час, GSA каза: Особено “С половин сърце” като че ли е най-неналаганата от всички, които е включила и затова ме зарадва най-много. Една от най-силните балади в поп-фолка. Дано Магапаса и направи нов прочит, дори според мен Меди би я изпял уникално. И мен много ме зарадва с изборът си да включи тази балада. По принцип любимата ми самостоятелна на Магапаса е "Ограбен", но тази балада си я спомням още от едно време, нашите много я харесваха, даже тогава не знам дали още слушах поп-фолк, но с тази песен и мен успя да ме зарадва. Много добре я изпълнява. ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Обожавам Янева! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 КолкУ крЪсива йе бИла Хандреа! ЗорлЯН сАЙ напраЙла на траверс с русъ кУсЪ и цомбЕ https://www.instagram.com/p/CNFDq6DLT7d/?utm_source=ig_embed 2 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 преди 9 часа , Lelqtian каза: А сега за още по-голям разкош, след Ванчето зад кОлисите, време е за Ванчето и зад кадър! С черна кусъ ми ъресва пойче ❤️ 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 преди 8 часа , asylum каза: Гръцки кавър е, има и арабска инструментална версия. я дай арабската ако я знаеш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари