borisslav1 Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 преди 2 минути, pechenko каза: Реакцията ми буквално: https://streamable.com/dbs6dr Не ми дреме за реакцията ти, пусни си "Къде спеше ти" и пусни сълза ако искаш. Феновете на Преслава били злобни, ама само ванените фенове не спират с "ха-ха" реациите. 2 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. DarkChild Публикувано Февруари 21 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Февруари 21 преди 24 минути, foxy_vd каза: Това е някъде към 01:50 часа от началото на участието. Тя си пее, аз и допих шотовете - супер! Това да не е роклята на Преслава от публичното унижение на наградите? И, ако да я мачка Преса не е фетиш за Галош, тогава не знам какво е. 11 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 21 Author Report Share Публикувано Февруари 21 преди 1 минута, DarkChild каза: Това да не е роклята на Преслава от публичното унижение на наградите? И, ако да я мачка Преса не е фетиш за Галош, тогава не знам какво е. Това е роклята от Дай ми на този брутален концерт. 😸 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 преди 3 минути, Willy каза: Това е роклята от Дай ми на този брутален концерт. 😸 Въпросът си стои. Паметната вечер беше 2 години по-рано. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 21 Author Report Share Публикувано Февруари 21 преди 7 минути, DarkChild каза: Въпросът си стои. Паметната вечер беше 2 години по-рано. Не е, тогава бяха с далеч по-селски визии. https://images.app.goo.gl/ENYQPPGmWqqZCbmq5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Вие си обсъждайте Преса тук, докато тя бръмчи с McLaren из дубайските авенюта! 2 3 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 преди 36 минути, DarkChild каза: Това да не е роклята на Преслава от публичното унижение на наградите? И, ако да я мачка Преса не е фетиш за Галош, тогава не знам какво е. Не знам за роклята, но 2 часа на живо, са си 2 часа на живо. Задобряла е много като програма. И толкова народ при 20 лева вход за Видин е повече от комплимент. И немаше цигани. След края на програмата, след като я снимах с всички навлеци, които се бяха довлекли покрай мен излиза от дискотеката и не без самочувствие рече: - Фоксе, Сашка вече се чуди кой да води при вас след тая вечер! Бях пил доста, но се ококорих сериозно. А тя направо ще се скъса от кеф, че и се получи.... Това е друга Галена. Няма нищо общо с онази комплексирана девойка от преди 10 години. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Анелия си е направила направо мини концерт, цели 4 песни, а "хитовите" Галена и Меди с по-две. Иначе за плейбека, голяма част от концерта си беше на плейбек май, на няколко пъти Меди се опита да импровизира нещо на микрофона, а той даже не работеше. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 преди 40 минути, Hurricane каза: Вие си обсъждайте Преса тук, докато тя бръмчи с McLaren из дубайските авенюта! После ще подарява Дубайска корона на роднини и фенове. Много престижно да се возиш из дЮбайските авенюта, докато родната държава се чуди как да свърже двата края. 9 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 преди 2 минути, pechenko каза: После ще подарява Дубайска корона на роднините и феновете. Много престижно да се возиш из дЮбайските авенюта, докато родната държава се чуди как да свърже двата края. ЗвездитИ в другите държави заради такова поведение биват канселирани, нашата не спряла да качва сторита кво яла, на кво се возила, нощем кво яздила, сутрин кво изакала. Ама хване ли я короната, ще падне едно “Ох, многу лошууу, стойти си вкъщиии, не е майтап!”. А стигне ли се до болница, за нея винаги ще се намери място... @plambata Пломбичка, чакам си червеното палче! Мерси. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 21 Author Report Share Публикувано Февруари 21 Раздаде на всички фенове, сега е дошъл ред и на баба гло!😸 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 преди 32 минути, pechenko каза: После ще подарява Дубайска корона на роднини и фенове. Много престижно да се возиш из дЮбайските авенюта, докато родната държава се чуди как да свърже двата края. Докато Галена си подарява марковите дрехи за благотворителност. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 преди 1 час, foxy_vd каза: Не знам за роклята, но 2 часа на живо, са си 2 часа на живо. Задобряла е много като програма. И толкова народ при 20 лева вход за Видин е повече от комплимент. И немаше цигани. След края на програмата, след като я снимах с всички навлеци, които се бяха довлекли покрай мен излиза от дискотеката и не без самочувствие рече: - Фоксе, Сашка вече се чуди кой да води при вас след тая вечер! Бях пил доста, но се ококорих сериозно. А тя направо ще се скъса от кеф, че и се получи.... Това е друга Галена. Няма нищо общо с онази комплексирана девойка от преди 10 години. 20 лева за Галена? И това в най-бедния регион на Европейския Съюз. Малко ми напомня как в американските бедни квартали всеки долар отива за последен модел маркови маратонки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 преди 35 минути, pechenko каза: После ще подарява Дубайска корона на роднини и фенове. Много престижно да се возиш из дЮбайските авенюта, докато родната държава се чуди как да свърже двата края. Много си двуличен. Както ти е казал @DarkChild Галоша пее на кобура на Доган заради който държавата е на това дередже. Отделно купува парцали за две екскурзии. Ама нея я носиш на ръце засега. 6 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Да не говорим, че почивките сега са по-евтини от всякога. Знаем я колко е стисната. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 преди 1 минута, DarkChild каза: Да не говорим, че почивките сега са по-евтини от всякога. Стига преди време беше с Галин на някъде. Тъпо е някой да е осъждан, а друг дето буквално пее на най - големите престъпници и е приятелка с коврата на най - големия такъв да е дигана до висините. И двете не са стока. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Gerganafen Публикувано Февруари 21 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Февруари 21 преди 14 минути, Willy каза: Раздаде на всички фенове, сега е дошъл ред и на баба гло!😸 Решила е за последно да пробва този подход, надявайки се Гло най-сетне да научи коя е и да не пита "Счетоводителката ли?" 11 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Мария май все пак ще издаде нова песен. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 преди 2 минути, DarkChild каза: 20 лева за Галена? И това в най-бедния регион на Европейския Съюз. Малко ми напомня как в американските бедни квартали всеки долар отива за последен модел маркови маратонки. Да, скъпичко идва особено, като месец преди това съм бил на Константин в "Мания" в Слънчев бряг за 0 лева на вход свободен. И на същият вход от 0 лева, същата вечер през булеварда отсреща в "Корнер" и "Хавана" бяха Преслава и Емануела. Но там по морето избиват входа от други, главно бели и прахообразни неща, а при нас от вход. Но да не ги жалим моите съграждани. Лятно време при нас всичкото работещо по Европата е тук и иска да се покаже на всяка цена, точно в кръчмите. На мен специално ми хареса ми това, че от пълна дискотека при Камелия на цена 12 лева ги нямаше само 1/3 от хората и при 20 лева на Галена липсваха точно мангалите. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 преди 10 минути, Blueberry каза: Мария май все пак ще издаде нова песен. Какъв беше този цирк с отеглянето тогава? Сигурно новия мъж не е давал да "пее", ама са стигнали сега до някакъв консенсус. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 преди 12 минути, Blueberry каза: Мария май все пак ще издаде нова песен. А си мислех, че сме се отървали от тая напаст. 1 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 преди 13 минути, Blueberry каза: Мария май все пак ще издаде нова песен. Сега ли чак разбра? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Предпочитам Мария пред (м)Ария. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 преди 17 минути, Blueberry каза: Мария май все пак ще издаде нова песен. Кавър на "Давай, ковра наречи ме", Цура й я е подарила - и разбира се, е "най-любимата й песен досега" 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 5 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари