DarkChild Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 преди 5 минути, FikLena каза: Данна Кака Данче след 10 години: 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Когато си помислиш, че това десетилетие няма как да стане по-странно, и Цура подари песен на старата си врагиня Марче. О_о Това е все едно Галин и Диона да станат гаджета, а Анелия и Емилия да направят дует. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 1. Откъде знаете, че е "Давай, ковра наречи ме", какво съм проспала? 2. Кога са били врагини Мара и Цура, бяха приятелки... к'во праим са? 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 преди 7 минути, Blueberry каза: 1. Откъде знаете, че е "Давай, ковра наречи ме", какво съм проспала? 2. Кога са били врагини Мара и Цура, бяха приятелки... к'во праим са? Откакто флопна "Са, ко прам, са, ко прам са, кажи ми ти. Са, са, са, са" и започнаха да се цакат коя ще направи по-скъп клип в чужбина. Всъщност, аз си мисля, че Мара никога не прости на Цуца, че тя не можа да хване Пеевски преди нея. 1 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 преди 13 минути, Blueberry каза: 1. Откъде знаете, че е "Давай, ковра наречи ме", какво съм проспала? 2. Кога са били врагини Мара и Цура, бяха приятелки... к'во праим са? 1. След дуета доста си развалиха отношенията, даже правеха някакви подмятания една срещу друга по интервюта. 2. След като видях поста ти проверих инстаграма й за повече инфо и намерих това клипче от записите на кавъра: https://www.instagram.com/p/CLkHM1mnM4f/ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 преди 13 минути, Blueberry каза: 1. Откъде знаете, че е "Давай, ковра наречи ме", какво съм проспала? 2. Кога са били врагини Мара и Цура, бяха приятелки... к'во праим са? 1. След дуета доста си развалиха отношенията, даже правеха някакви подмятания една срещу друга по интервюта. 2. След като видях поста ти проверих инстаграма й за повече инфо и намерих това клипче от записите на кавъра: https://www.instagram.com/p/CLkHM1mnM4f/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 21 Author Report Share Публикувано Февруари 21 преди 32 минути, FikLena каза: Данна не е ли на 16?? Мале това ако беше в друга държава, щеше да е свършено с Коце. хДДД 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 преди 2 минути, Gerganafen каза: 1. След дуета доста си развалиха отношенията, даже правеха някакви подмятания една срещу друга по интервюта. 2. След като видях поста ти проверих инстаграма й за повече инфо и намерих това клипче от записите на кавъра: https://www.instagram.com/p/CLkHM1mnM4f/ Тенкююю. Аз буквално спах следобеден сън и ми излезе снимката й, не съм видяла клипчето. 2021 е годината на кавърите значи. Извинете, новите версии. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 преди 19 минути, Willy каза: Данна не е ли на 16?? Мале това ако беше в друга държава, щеше да е свършено с Коце. хДДД Дърта е за Коцака 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 преди 3 минути, asylum каза: Дърта е за Коцака Дърта, но всъщност има ли завършен 8-ми клас? 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 преди 1 час, Gerganafen каза: Кавър на "Давай, ковра наречи ме", Цура й я е подарила - и разбира се, е "най-любимата й песен досега" Честичко ѝ се е случвало, затова тази песен я приема като изповед. Доста интересни неща са се случвали в студиото. Май ще е първата песен, в която са семплирали отделянето на човешки газове. https://www.instagram.com/p/CLkDTYinsNX/ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 21 Author Report Share Публикувано Февруари 21 преди 14 минути, asylum каза: Дърта е за Коцака Такива ли ги обича? Зайка да не започне да ни говори как изведнъж се е събудила, чувствайки се като на 14?! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Утре "С песните на Константин" по Фен ТВ в 10:00 часа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Анелия вече е брюнетка 1 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Не ми допада. Аз много я харесвах руса, даже общо-взето това ми е перфектната визия за жена: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 преди 9 минути, zai4eto82 каза: Анелия вече е брюнетка Най-накрая. Все пак през най-силните години от кариерата си беше брюнетка. Дано изненада с хубави песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 преди 1 минута, GSA каза: Най-накрая. Все пак през най-силните години от кариерата си беше брюнетка. Дано изненада с хубави песни. Самият цвят е ужасен. Не на всеки му отива, както и русото не е за всеки. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 21 Author Report Share Публикувано Февруари 21 преди 13 минути, Blueberry каза: Не ми допада. Аз много я харесвах руса, даже общо-взето това ми е перфектната визия за жена: Може и да е яка, Анелия просто не умее да се снима. Профилът й е по-аматьорски и от този на Прес. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Торино е на 20 години, уау, а Пашата е на 26. Диона и тя е ходила с по-малък от нея,. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 преди 40 минути, penakavalli каза: Честичко ѝ се е случвало, затова тази песен я приема като изповед. Доста интересни неща са се случвали в студиото. Май ще е първата песен, в която са семплирали отделянето на човешки газове. https://www.instagram.com/p/CLkDTYinsNX/ Когато трябва да се отплатиш на Мечо за новия хит и решиш да комбинираш нещата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 преди 1 час , GSA каза: Всъщност, аз си мисля, че Мара никога не прости на Цуца, че тя не можа да хване Пеевски преди нея. Глупости! Мария е честна и почтена жена, която никога няма да се хване с мъж за пари. 6 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 преди 4 минути, zai4eto82 каза: Торино е на 20 години, уау, а Пашата е на 26. Диона и тя е ходила с по-малък от нея,. Дам, Торино е Стрелец, а Диона е Близнаци, класиката на противоположностите. Ти кой от двамата харесваш повече? btw Анелия е качила още една снимка, косата е доста зле, но след прическа ще ми хареса сигурно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 преди 1 минута, Blueberry каза: Дам, Торино е Стрелец, а Диона е Близнаци, класиката на противоположностите. Ти кой от двамата харесваш повече? btw Анелия е качила още една снимка, косата е доста зле, но след прическа ще ми хареса сигурно. Това тук по това време беше мега зле. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Анелия всякак е хубава. Аз й станах фен, след като се изруси, но вече ми е писнало от руси певици! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Има ли го някъде интервюто на Глория за Счетоводителката, за да си го припомня :D 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари