Willy Публикувано Февруари 18 Author Report Share Публикувано Февруари 18 Павел не беше ли страшен хомофоб? Тя милата знае ли какво носи? Да ви е цветно вика. 🤣🤣...имам толкова много въпроси! Така както е и точно в мюсюлмански държави, ще я пребият на улицата. 8 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Теди Александрова и Емрах Стораро! Новата звездна двойка! Бъдете щастливи заедно! Честито! За любовта няма възраст и граници! Емрах май е около 10 години по-малък от нея, нали? 6 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 преди 1 час , Willy каза: Колко иронично NazzkO да лайква, като вчера от нищото ме цитира с пост за Преса, докато си коментирах друг изпълнител. 😹 Манипулатори сте и това Ви го признавам! От нищото? Ти си пишеш аз те цитирам, така функционира форумът по принцип. Аз не припадам нито по Петя, нито по Галка. Просто вчера ме провокира с думата доминация, която използва за това, че галеана е в топа на ютуб с 2 версии на чужда песен и гостуване във влог... те за тва, ако се чудиш. Съветвам те да се ограничаваш до дискусии относно чалгаджийките, а да не раздаваш епитети тип манипулатори дори и на шега 👌 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 преди 22 минути, DevilWish каза: Теди Александрова и Емрах Стораро! Новата звездна двойка! Бъдете щастливи заедно! Честито! За любовта няма възраст и граници! Емрах май е около 10 години по-малък от нея, нали? Сладурчета! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 преди 30 минути, DevilWish каза: Теди Александрова и Емрах Стораро! Новата звездна двойка! Бъдете щастливи заедно! Честито! За любовта няма възраст и граници! Емрах май е около 10 години по-малък от нея, нали? 12 години им е разликата, ако трябва да сме точни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 18 Author Report Share Публикувано Февруари 18 преди 38 минути, NazzkO каза: От нищото? Ти си пишеш аз те цитирам, така функционира форумът по принцип. Аз не припадам нито по Петя, нито по Галка. Просто вчера ме провокира с думата доминация, която използва за това, че галеана е в топа на ютуб с 2 версии на чужда песен и гостуване във влог... те за тва, ако се чудиш. Съветвам те да се ограничаваш до дискусии относно чалгаджийките, а да не раздаваш епитети тип манипулатори дори и на шега 👌 Аз много добре знам че така функционира форумът, ама после като се сподели нещо друго - ревете и се оплаквате какви сме били и какво сме коментирали. Смисъл противоречите си сами...😃 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Тези двечките слагат в малкия си джоб доста нови и стари фолкаджийки с претенции за нещо. На това се казва поведение пред камерата, визия и вокали. И много яко как всеки път вкарват някаква фолк акорди. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 преди 1 час, Willy каза: Аз много добре знам че така функционира форумът, ама после като се сподели нещо друго - ревете и се оплаквате какви сме били и какво сме коментирали. Смисъл противоречите си сами...😃 Така... не знам кои сте вие и кои сме ние, така че абсолютно не те разбирам. Аз няма как да рева и да се обяснявам на непознат във форум за мнението си. Ти просто прекали с Галена и цифрите, та те цитирах, за да слезнеш на земята и че това не е доминация. Толкова. преди 24 минути, pacho каза: Тези двечките слагат в малкия си джоб доста нови и стари фолкаджийки с претенции за нещо. На това се казва поведение пред камерата, визия и вокали. И много яко как всеки път вкарват някаква фолк акорди. Да, мен също започнаха много да ме кефят. Пеят много чувствено, а нещата им са хем в техен стил, хем и различни. Жалко, че тоеа е толкова кратко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Поздрав за най-печения рожденик! 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 преди 16 минути, NazzkO каза: Ти просто прекали с Галена и цифрите, та те цитирах, за да слезнеш на земята и че това не е доминация. Толкова. С какво е прекалил? Свободно може да си поства каквото поиска. Чак да слизал на земята. Не е като да не споделя факти и истини. Доминация е и още как - не виждам друг лидер към момента от жените. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kalpazanin Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 преди 15 минути, asylum каза: Поздрав за най-печения рожденик! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 преди 9 минути, Danger. каза: С какво е прекалил? Свободно може да си поства каквото поиска. Чак да слизал на земята. Не е като да не споделя факти и истини. Доминация е и още как - не виждам друг лидер към момента от жените. Mда, прав си. Просто появи се какво и да е на галема.... оле рекордьорка, уникална, само неините интервюта св гледат от толкова хора... бла бла малко ми е ту мач. Даже неините неща са винаги по-добри като мине малко време и истерията от няколкото фена тук приключи. Сега си пускам понякога Къде беше ти, а като излезе само от постоянното броене и постване ми беше втръснала... А и са мен домкнация не значи да си с едно интервю и две версик на песни на колега в топ 20... просто различни разбирания Да, Галена е име, но тук успехите ѝ от някои фенове се умножават по 1000000 още преди да са постигнати. Това е, както и някои пресови прекляват. Пийс черпя ви с най-доброто нейно според мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 преди 2 часа , Willy каза: Така както е и точно в мюсюлмански държави, ще я пребият на улицата. Много грешна представа имате за тия държави, особено за Емирствата...по-скоро биха я опандизили защото е без маска на лицето. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. penakavalli Публикувано Февруари 18 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Февруари 18 преди 12 минути, nikitrz каза: Много грешна представа имате за тия държави, особено за Емирствата...по-скоро биха я опандизили защото е без маска на лицето. Абе, за каквото и да я опандизят, все би ни дошло дюшеш. После ще избухне с mash-up с вечни затворнически хитове, барната в оранжева пижамка. 15 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 преди 1 минута, penakavalli каза: Абе, за каквото и да я опандизят, все би ни дошло дюшеш. После ще избухне с mash-up с вечни затворнически песни, облечена в оранжева пижамка. Кой са затворническите песни? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 От коя ретро песен е взет отсвирът на тази песен? Върти ми се нещо на "Кристал/и"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 преди 1 минута, THE IIconic каза: Кой са затворническите песни? Дискографията на Галин.. 8 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 преди 15 минути, DenFevgo каза: От коя ретро песен е взет отсвирът на тази песен? Върти ми се нещо на "Кристал/и"? На Яница много й ги слушам отсвирите, ама този точно не ми прилича на никой. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 преди 6 минути, pacho каза: На Яница много й ги слушам отсвирите, ама този точно не ми прилича на никой. На това ми напомня: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 преди 37 минути, penakavalli каза: Абе, за каквото и да я опандизят, все би ни дошло дюшеш. После ще избухне с mash-up с вечни затворнически хитове, барната в оранжева пижамка. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 преди 1 час , pacho каза: Тези двечките слагат в малкия си джоб доста нови и стари фолкаджийки с претенции за нещо. На това се казва поведение пред камерата, визия и вокали. И много яко как всеки път вкарват някаква фолк акорди. И на всичкото отгоре са истински циганки, а не wannabe такива като някои. 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 слушайте хит а след него си пуснете и балканския хит на 2020! КОЙТО ГО ИЗПЯ ЛГБТ ИКОНАТА НА БАЛКАНИТЕ - ПРЕСЛАВА КОЛЕВА!!! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Това не може ли Галка да го кавърдиса и да гръмне държавата. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 преди 5 часа , DevilWish каза: Теди Александрова и Емрах Стораро! Новата звездна двойка! Бъдете щастливи заедно! Честито! За любовта няма възраст и граници! Емрах май е около 10 години по-малък от нея, нали? Пепа Янева си е хванала любовник ли? 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Слави ми е много противен откакто започна политическа кариера, а Тото разочарова с онова видео с (прекалено)малкия, но това е доста добър цялостен проект! Много зарибява и има интересни попадения в текста, избухнаха https://youtu.be/oX1gULkPxaQ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари