WindWalkerMonk Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Друга ти ЗАЛЮБИ, а мене ме ИЗЛЪГАААААА! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 8 минути, WindWalkerMonk каза: Друга ти ЗАЛЮБИ, а мене ме ИЗЛЪГАААААА! Напълни ми душата, точно това ми се слуша сега! Обожавам тази винаги актуална музичка! Предлагам да вземем властта и да я превърнем в национален химн! Нека звучи на официални празници, от стадиони и навсякъде по хубави поводи! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 1 минута, asylum каза: Напълни ми душата, точно това ми се слуша сега! Обожавам тази винаги актуална музичка! Предлагам да вземем властта и да я превърнем в национален химн! Нека звучи на официални празници, от стадиони и навсякъде по хубави поводи! Много е готина. Цура беше хит мейкър, тук само за Глория, Кама и Деса се говори. Е и Рена е тука да ни напомня за себе си. Но Цура си беше топ. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Много е готина. Цура беше хит мейкър, тук само за Глория, Кама и Деса се говори. Е и Рена е тука да ни напомня за себе си. Но Цура си беше топ. А не мислиш ли, че гранддамата на форума е станала на Коцака 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Някой знае ли защо тази песен не излезе официално? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Току що, asylum каза: А не мислиш ли, че гранддамата на форума е станала на Коцака Време е! Поздрав за гранд дамата на Рамания @zai4eto82 Таня Узунова: 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 @WindWalkerMonk, ти ли си писала припева? И да си, и да не си, пожелавам ти го! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 @zai4eto82 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Eдва излезе песента на Крум и вече е на поздравите по Фен Тв. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Току що, zai4eto82 каза: Eдва излезе песента на Крум и вече е на поздравите по Фен Тв. Еми те Фен Тв имат 3ма изпълнители, остава и да го няма. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Eдва излезе песента на Крум и вече е на поздравите по Фен Тв. Няма 6-5 в Поздравите по Фенчето! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Току що, BobiTo каза: Еми те Фен Тв имат 3ма изпълнители, остава и да го няма. Глупости - имат много повече от Пайнер. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 За Танчето и Коцака по вайбърО 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 2 минути, asylum каза: Глупости - имат много повече от Пайнер. Румина, Синан, Крум, Александра, Ашли и Мира, все топ певци са там. Алисия и Тони според мен вече са по-скоро като Глория, Ивана и Емилия в Пайнер. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 2 минути, BobiTo каза: Румина, Синан, Крум, Александра, Ашли и Мира, все топ певци са там. Алисия и Тони според мен вече са по-скоро като Глория, Ивана и Емилия в Пайнер. Глупости. Въртят и поп, рап, балканско, ретро, народно, световно. Голям избор има. По Планета въртят само Ани Хоанг и Райна. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 От времето когато баба ви Гло не беше баба, а топ мацката на поп-фолка, когато дори Галена и Преслава са припадали на нейните клипове и са мечтали да са като нея, е .. поне станаха хахах 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 МИРА Алисия КАМЕЛИЯ Тони Стораро ЛУНА Азис ЕМИЛИАНО Ашли ДЖАМАЙКАТА Румина ТЕОДОРА Лияна ТИАНА Нанси СОФИ МАРИНОВА Константин КАТИ Андреа ЛИЯ Сани ИНА Крум СИНАН Стилиян ДЖОШКУН Александра БОНИ Криско с Галена АННА Анелия с Крум и Дамян - Копакабаната ЕМИЛИЯ Ваня КОНДьО Лолуги ЛОРЕНЦО Сашо Роман ЗАРКО Тошко Тодоров ГЪМЗАТА Слави Трифонов ГОДЖИ Борис Солтарийски АДРИАНА Гринго ЕСИЛ ДЮРАН Ерик ДЖОНИ Гергана Димова КЛЕА Елица ДЖ ОСКАР Значи, това са само чалгата. Добави народното, балканското, попа и световното. *С главни букви са само мегазвездите. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 4 минути, gotiniq каза: От времето когато баба ви Гло не беше баба, а топ мацката на поп-фолка, когато дори Галена и Преслава са припадали на нейните клипове и са мечтали да са като нея, е .. поне станаха хахах Суперякият аранжимент и посредствен текст! ❤️ 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 13 минути, asylum каза: Глупости. Въртят и поп, рап, балканско, ретро, народно, световно. Голям избор има. По Планета въртят само Ани Хоанг и Райна. А, от днес въртят Лидия с Коце по Планета. 😛 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Забелязвам, че когато се говори за ретро изпълнители, се забравя една кралица, а именно: А не бива! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 4 минути, чушка. каза: Забелязвам, че когато се говори за ретро изпълнители, се забравя една кралица, а именно: А не бива! Тя нещо тотално приключи след раздялата с Бургуджиев. Нека поне си натрапва старите хитове. Никъде май не я въртят. Сигурно по ДСТВ. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 1 минута, asylum каза: Тя нещо тотално приключи след раздялата с Бургуджиев. Нека поне си натрапва старите хитове. Никъде май не я въртят. Сигурно по ДСТВ. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Благодарение на Боя Танева прослушах чалга - ето зарад таз песна! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Не знам как попаднах на тази песен, но е една от най-любимите ми ретро песни.. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари