WindWalkerMonk Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 9 минути, zai4eto82 каза: От новата колекция на Галин, много ме кефи ❤️ Вече те виждам като ново момиче кокиче на Галин. Розова пантеро... знам къде те влече, ти и Галин имате еднакви цветове като любими. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Вече те виждам като ново момиче кокиче на Галин. Розова пантеро... знам къде те влече, ти и Галин имате еднакви цветове като любими. Всъщност е от новата колекция на Мегз, но Галин и изпълнителите му са рекламни лица на моделите й. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 1 час , zai4eto82 каза: От новата колекция на Мегз, много ме кефи ❤️ И мъжките им неща този път са готини. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Една от най-яките песни в чалгата евър 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Понеже видях, че се е коментирало - този провинциален миндил Лидия не я ли е срам да пее на лайв запис, след като се бие в малките си ц*цки, че е маестрална певица?! Дано в скоро време приключи с тази безумна инвестиция да става успешна певица в България и да се насочи в това става световноизвестна .... в Бургас. Как може това да се толерира, толкова ли българският слушател няма принципи и “цедка”, за да може да отсява продукцията, която ще наложи като сезонен хит?! ..Аман! 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 И на мен това изпълнение при Цитиридката не ми се струва да е на живо. Как може такива цигански номера в национален ефир? 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 17 минути, Senhor каза: И на мен това изпълнение при Цитиридката не ми се струва да е на живо. Как може такива цигански номера в национален ефир? Вие па, тва е Галин... като чели не го знаем. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 53 минути, stereoto_ каза: Как може това да се толерира, толкова ли българският слушател няма принципи и “цедка”, за да може да отсява продукцията, която ще наложи като сезонен хит?! ..Аман! Средностатистическият български слушател сигурно не знае коя е тази. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Известна медия потърси Примата на поп-фолка Глория, за да разбере мнението й за новите тийн идоли - изпълнителите на Алфа Мюзик - собствен лейбъл на певеца Галин. Глория в момента все още се възстановява след като наскоро прекара Коронавируса, в същото време е и в очакване на първото си внуче. - Глория, какво мислите за Лидия? - Коя Лидия-Чипса ли? - А за Десита? - Дрисита? Що за име? Днешната младеж... - Какво смятате за Адам? - Е хубаво де, дайте да го видя - пратили сте ми някакъв пластмасов манекен, объркали сте снимката... - А за Данна? - А, Даниелка - "Все ми е тая" е готина песен. - За Галин? - Кой? А, Гъбинчо Испанията - ами не е лошо момче май, имаше някакви хитове с Гергана. - Маджуна? - Маджун за прозорци? - Не можахме много да се разберем, но все пак Ви благодаря. Приятен ден! - Мерси, и на Вас! 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 12 часа , presi_fen! каза: Благодаря ти! Хубава е песента , дъртия Стораро какви кючеци ръси само 🤣🤣 и каква е тази козина .. ужас (нищо ,че и аз съм същия като него) 🤣🤣🤣 Верно едно време (преди 15+ години) жълтите медии гръмнаха с 'преслава с косми по гърдите', а ма чак па толко. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 1 час, Gerganafen каза: - За Галин? - Кой? А, Гъбинчо Испанията - ами не е лошо момче май, имаше някакви хитове с Гергана. Галин също е рециклиран псевдоним 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 2 минути, Fast каза: Галин също е рециклиран псевдоним Знам, ама трябваше да си спомена Гериту - така де, Гло се е сетила за хитовете й с Гейлин. 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 14 часа , Jouey каза: Какво е това? 🤣🤣🤣🤣 Ужасно, какво друго може да е? преди 2 часа , stereoto_ каза: Понеже видях, че се е коментирало - този провинциален миндил Лидия не я ли е срам да пее на лайв запис, след като се бие в малките си ц*цки, че е маестрална певица?! Дано в скоро време приключи с тази безумна инвестиция да става успешна певица в България и да се насочи в това става световноизвестна .... в Бургас. Как може това да се толерира, толкова ли българският слушател няма принципи и “цедка”, за да може да отсява продукцията, която ще наложи като сезонен хит?! ..Аман! Мен ако питаш, някой не е чул, не е разбрал, ма толкоз е учила и толкоз рабира. Магистрална певица е искала да каже. преди 1 час, Gerganafen каза: Известна медия потърси Примата на поп-фолка Глория, за да разбере мнението й за новите тийн идоли - изпълнителите на Алфа Мюзик - собствен лейбъл на певеца Галин. Глория в момента все още се възстановява след като наскоро прекара Коронавируса, в същото време е и в очакване на първото си внуче. - Глория, какво мислите за Лидия? - Коя Лидия-Чипса ли? - А за Десита? - Дрисита? Що за име? Днешната младеж... - Какво смятате за Адам? - Е хубаво де, дайте да го видя - пратили сте ми някакъв пластмасов манекен, объркали сте снимката... - А за Данна? - А, Даниелка - "Все ми е тая" е готина песен. - За Галин? - Кой? А, Гъбинчо Испанията - ами не е лошо момче май, имаше някакви хитове с Гергана. - Маджуна? - Маджун за прозорци? - Не можахме много да се разберем, но все пак Ви благодаря. Приятен ден! - Мерси, и на Вас! Много хубаво даже са се разбрали с баба ни. А сега следват водещите по ФенТВ! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 1 час, Olay каза: Верно едно време (преди 15+ години) жълтите медии гръмнаха с 'преслава с косми по гърдите', а ма чак па толко. Мата Космата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Преса е най - големият феномен в поп - фолка. Единствената певица освен Катя от Ритон с легендарни цици. Най - голямата й грешка беше, че си ги намали два пъти. Днес щеше да е цицорана номер 1 в България. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 31 минути, WindWalkerMonk каза: Преса е най - големият феномен в поп - фолка. Единствената певица освен Катя от Ритон с легендарни цици. Най - голямата й грешка беше, че си ги намали два пъти. Днес щеше да е цицорана номер 1 в България. Преди нея Силвия и Джина Стоева имаха същия цицорест статут. Според мен Сиса го държи и до днес. Отбележете си, пишете там! Виме да искаш! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Сори ама друга е all-time емблемата в това отношение. Надали има българин от 90те, който да не ги е знаел. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 3 часа , Gerganafen каза: Известна медия потърси Примата на поп-фолка Глория, за да разбере мнението й за новите тийн идоли - изпълнителите на Алфа Мюзик - собствен лейбъл на певеца Галин. Глория в момента все още се възстановява след като наскоро прекара Коронавируса, в същото време е и в очакване на първото си внуче. - Глория, какво мислите за Лидия? - Коя Лидия-Чипса ли? - А за Десита? - Дрисита? Що за име? Днешната младеж... - Какво смятате за Адам? - Е хубаво де, дайте да го видя - пратили сте ми някакъв пластмасов манекен, объркали сте снимката... - А за Данна? - А, Даниелка - "Все ми е тая" е готина песен. - За Галин? - Кой? А, Гъбинчо Испанията - ами не е лошо момче май, имаше някакви хитове с Гергана. - Маджуна? - Маджун за прозорци? - Не можахме много да се разберем, но все пак Ви благодаря. Приятен ден! - Мерси, и на Вас! Глория поздравява Галин! "Колко лесно я играем двойната игра пред Пайнера! Крием тайни и това е! Влюбени в Адамовата Ябълка! Колко много грим и прашки, сякаш има нужда от това? Да се правим на Пепеляшки, само не това!" "Ще ми се прави на Пепеляшка, тоя... кЪт му отпукЪм и забия един шЪмар, ще разбере, че Пепеляшка е само една!" 3 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Коце няма да го дават в Мармалад тази събота, но пък ще го дават в Папараци. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 2 минути, zai4eto82 каза: Коце няма да го дават в Мармалад тази събота, но пък ще го дават в Папараци. То кой я гледа вече тази пародия на предаване "Папараци"? 🤦♀️ Даже "Мармалад" е по-добре. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 2 минути, zai4eto82 каза: Коце няма да го дават в Мармалад тази събота, но пък ще го дават в Папараци. Танче, кажи им, че Лиди не знае ко е туй "ливе запис"! А и Коце не би й позволил да направи такава шмекерия с общия им хит! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 14 минути, Just_Me каза: То кой я гледа вече тази пародия на предаване "Папараци"? 🤦♀️ Даже "Мармалад" е по-добре. Когато са интересни гостите се гледа. В случая ще е Коце и няма да се пропусне. Тъкмо след работа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 51 минути, Gerganafen каза: Танче, кажи им, че Лиди не знае ко е туй "ливе запис"! А и Коце не би й позволил да направи такава шмекерия с общия им хит! Лидия не беше ли марка сухи пасти? Не виждам кво има няква префърцунена фафла общо с ливе записи https://bgm.bg/продукт/паста-лидия-перун/ А сега е време за призрака и полтъргайта на ФенТВ! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 38 минути, Lelqtian каза: Лидия не беше ли марка сухи пасти? Не виждам кво има няква префърцунена фафла общо с ливе записи https://bgm.bg/продукт/паста-лидия-перун/ А сега е време за призрака и полтъргайта на ФенТВ! Mного странни водещи избират. Само Йовко ме кефи от всички. С него е най-забавно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Току що, zai4eto82 каза: Mного странни водещи избират. Само Йовко ме кефи от всички. С него е най-забавно. Отиди да му правиш компания и ставай водеща веднага, да не се мотивирам аз да ида и да те дразня от ефира, в компанията на любимата ти кака Ана Мария! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари