Guest Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 4 минути, asylum каза: Отиди да му правиш компания и ставай водеща веднага, да не се мотивирам аз да ида и да те дразня от ефира, в компанията на любимата ти кака Ана Мария! Не ми е любима. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Галин: Песента на Лидия има повече гледания от песента на Рита Ора. коментирахте ли това ? 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 11 минути, FikLena каза: Галин: Песента на Лидия има повече гледания от песента на Рита Ора. коментирахте ли това ? Гледах ги при Цитиридис и това му изказване буквално ме разкърти. Нека си вярват алфите, че са голяма сила. Но уви всички знаем колко ги гъбят всичките. 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Като има за какво да се хвалят-ще се хвалят. 1 3 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 25 Author Report Share Публикувано Февруари 25 Най-ужасният чалга период!!! И преди се коментираше че чалгата залязва, ама 2012-2016 имаше брутални песни, дори и на треторазядните. В момента само 2-3 от старите имена правят готини песни и всичко друго е някакви нови лигли, с евтини ужасни песни. Дори и Тоти направи по-добра песен от 95% от дебютите. 5 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 1 час, zai4eto82 каза: Mного странни водещи избират. Само Йовко ме кефи от всички. С него е най-забавно. Ни ма кефи чак толкова, не ми е особено интересен. Лудата, русата, новата ,дървения дори тая Ана Мария са къде къде по забавни! И най-важното - да, ще има много кючеци! Определено! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 В годините на Оцко и преди това Кости почти всичко звучеше еднакво. Напоследък имаме Недей ме вини, Да си тук/Къде беше ти, Поне един живот, Нито ял, нито спал, Ножът, Непознат, Няма те, няма, Грешници, тия на Диона и т.н- предостатъчно разнообразие. Никоя не прилича твърде много на друга. Проблемът не е в издаваните песни, а в това, че доста от големите имена чакат дискотеките. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 2 минути, SG каза: В годините на Оцко и преди това Кости почти всичко звучеше еднакво. Напоследък имаме Недей ме вини, Да си тук/Къде беше ти, Поне един живот, Нито ял, нито спал, Ножът, Непознат, Няма те, няма, Грешници, тия на Диона и т.н- предостатъчно разнообразие. Никоя не прилича твърде много на друга. Проблемът не е в издаваните песни, а в това, че доста от големите имена чакат дискотеките. Недей ме вини - крадена Нито ял, нито спал - крадена Грешници - рециклирана Оцкова Няма те, няма - кавър Да ти имам и разбиранията за разнообразие, че и предостатъчно 😂 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 1 минута, Гальо каза: Недей ме вини - крадена Нито ял, нито спал - крадена Грешници - рециклирана Оцкова Няма те, няма - кавър Да ти имам и разбиранията за разнообразие, че и предостатъчно 😂 Че да не би като се пускат песни от големите имена те да са върха на разнообразието и оригиналността? 😄 Главно Галена продължава се опитва да е по-различна ама то вече всичко е слушано, тъй че и нейните парчета невинаги са нещо нечувано. Просто в чалгата от години са зациклили на някаква смесица от еднаквите песни на съвременни композитори и опитите за връщане на ретро звученето. Което поне за мен е много по-добър вариант, отколкото когато всички искаха да ги въртят в дискотеките и ходиха само при Оцко да им направи клонинг на предишните си 10 успешни песни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 25 Author Report Share Публикувано Февруари 25 Ама сега Асенов не им прави ли еднакви песни, аз нищо различно не съм чул от Алфите! 😬 В годините на Оцко пак имахме и балади и то в пъти по-силни - Обичай ме, Болка в минути, Недей сърце итн, итн... Модерни песни правеха Анелия, Галена, Цура. Като цяло аз не знам дали има по-яка година от 2013 откъм разнообразие в фолка. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 36 минути, Willy каза: Най-ужасният чалга период!!! И преди се коментираше че чалгата залязва, ама 2012-2016 имаше брутални песни, дори и на треторазядните. Абсолютно! Тъкмо вчера коментирах с един приятел, че 2013-2016 беше топ период за поп-фолка и почти нямаше слабо. После вече не знам какво стана..тук-таме има нещо запомнящо се 🤷♀️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 3 минути, Willy каза: Ама сега Асенов не им прави ли еднакви песни, аз нищо различно не съм чул от Алфите! 😬 В годините на Оцко пак имахме и балади и то в пъти по-силни - Обичай ме, Болка в минути, Недей сърце итн, итн... Модерни песни правеха Анелия, Галена, Цура. Като цяло аз не знам дали има по-яка година от 2013 откъм разнообразие в фолка. Хита на 2013! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 25 Author Report Share Публикувано Февруари 25 преди 1 минута, BobiTo каза: Хита на 2013! Помня че тогава Аз и ти се изкарваше като по-яка и различна, което според мен хич не е така. Може би заради вокалите в Искам те полудявам, но втората е далеч по-добра, изпипана, различна, а клипа е един път с танците. В топ 3 ми беше за лято 2013, заедно с Дай ми и Виновна без вина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Току що, Willy каза: Помня че тогава Аз и ти се изкарваше като по-яка и различна, което според мен хич не е така. Може би заради вокалите в Искам те полудявам, но втората е далеч по-добра, изпипана, различна, а клипа е един път с танците. В топ 3 ми беше за лято 2013, заедно с Дай ми и Виновна без вина. Силна година беше за Анче, даже тогава сбъднах мечтата си да я видя в Вип брадър, макар и за 1 епизод. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 25 Author Report Share Публикувано Февруари 25 преди 1 минута, BobiTo каза: Силна година беше за Анче, даже тогава сбъднах мечтата си да я видя в Вип брадър, макар и за 1 епизод. Кога пак?! 😭 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 8 минути, Willy каза: Ама сега Асенов не им прави ли еднакви песни, аз нищо различно не съм чул от Алфите! 😬 В годините на Оцко пак имахме и балади и то в пъти по-силни - Обичай ме, Болка в минути, Недей сърце итн, итн... Модерни песни правеха Анелия, Галена, Цура. Като цяло аз не знам дали има по-яка година от 2013 откъм разнообразие в фолка. Ами да, Асенов, Пашев, Ганев и т.н. са днешния еквивалент на Оцко, именно за тях говоря като казвам, че се залага на еднакви песни от едни и същи композитори. Разликата е, че поне не се върти главно един композитор. И се е върнала ретро нотката. Не отричам все пак, че и по онова време имаше отличаващи се песни (не че всички са били оценявани, нали, примерно някои като моята любимка така и не опряха до Оцко и правеха яки песни в различни стилове, но това им остана като един от най-слабите периоди). Но повечето беше като по конвейр. А и ми е смешно да се води, че едва ли не само Алфите са банални. Някой да ми посочи каква е разликата между Грешници, 100 живота и Беден в сърцето. Защото аз веднага мога да посоча общото- комерси с прилични текстове, но като цяло нищо нечувано Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Много скучно нещо днес във форума. Нищо готино не се поства. Я, да пусна аз нещо яко 😉😀 💿 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Счети тук е бясна, правела е сметки до сутринта и накрая излязоха криви. ❤️ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 2 часа , FikLena каза: Галин: Песента на Лидия има повече гледания от песента на Рита Ора. коментирахте ли това ? 2 841 417 2 555 970 Има и още видеа. Като за световна звезда е флоп, но Лидия не е с повече гледания. Факт е, че песента на Лидия е номер 2 в хитовете за годината след проекта на Галена и Меди, но със сигурност ще излязат и по-големи хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Честит Рожден Ден, Гибо! ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 А аз тъй като днес съм на вълна първата любимка Сашка да споделя пак една от най-хубавите й песни. И да дам за пример ера, когато в чалгата се влагаше повече чувство и не се чакаха дискотеки, за да се издаде прехвален от феновете комерс. 😆 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 25 Author Report Share Публикувано Февруари 25 преди 15 минути, Danger. каза: 2 841 417 2 555 970 Има и още видеа. Като за световна звезда е флоп, но Лидия не е с повече гледания. Факт е, че песента на Лидия е номер 2 в хитовете за годината след проекта на Галена и Меди, но със сигурност ще излязат и по-големи хитове. В Spotify има 8М. Иска му се на Галин, Лидл да има повече слушания. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 То точно заради влиянието на другите платформи съществува тази заблуда за някои, че не е нормално някоя актуална чалга звезда да има повече гледания в YouTube от вече доста позалязла международна такава като Рита. На запад YouTube вече не е номер 1 фактор. Затова в Spotify мега хита на 2020 Blinding Lights има 2 милиарда, а в YouTube е с 442M.😆 Галин, предполагам, е имал в предвид само едното видео- това, което е в нашия Тренд. Разглеждал си е класацията пичагата и се е зарадвал, то не че Грешници и така не е тотален успех. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 @zai4eto82 гледай какво гурме те очаква, само трябва да се отървеш от Надя. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Слушайте само проверени и международно признати кралици! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари