Blueberry Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Имам едно питане: само на мен ли ми се струва, че качеството на звука (а и на картината) на Те Келас е в пъти по-лошо, отколкото на останалите песни в канала? Може ли Галин още тогава да е прецаквал Диона? Песента е много готина, пък гледанията са доста слабички. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 3 часа , FikLena каза: Галин: Песента на Лидия има повече гледания от песента на Рита Ора. коментирахте ли това ? Да става жури в The Voice UK. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Коя песен слуша Фончо тариката? Хитът на лято 2020 разбира се! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 3 минути, xroflx9 каза: Коя песен слуша Фончо тариката? Хитът на лято 2020 разбира се! Добре дошъл обратно! Аз малко се издразних като изтече клипа, че песента ще се запомни с лошо, но то пък взе, че стана приятно меменце и сега се гордея с ФОНЧО МАЛКИЯ ТАРИКАТ! Отивам да броя всички гледания на Фончо и да ги приписвам на Денис 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 2 минути, Blueberry каза: Добре дошъл обратно! Аз малко се издразних като изтече клипа, че песента ще се запомни с лошо, но то пък взе, че стана приятно меменце и сега се гордея с ФОНЧО МАЛКИЯ ТАРИКАТ! Отивам да броя всички гледания на Фончо и да ги приписвам на Денис Здравей,дарлинг. Доста интересни теми съм изпуснал през този едномесечен бан,но се радвам,че форума най-сетне е открил Торино и Пашата и най-добрия проект за тази година,а именно : 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Току що, xroflx9 каза: Здравей,дарлинг. Доста интересни теми съм изпуснал през този едномесечен бан,но се радвам,че форума най-сетне е открил Торино и Пашата и най-добрия проект за тази година,а именно : Е аз Торино и Пашата ги знаех още преди, но не ми бяха интересни - сега когато открих, че 50% от тях са красиви, вече са ми Изкушението ми омръзна супер бързо, не знам само с мен ли е така. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Току що, Blueberry каза: Е аз Торино и Пашата ги знаех още преди, но не ми бяха интересни - сега когато открих, че 50% от тях са красиви, вече са ми Изкушението ми омръзна супер бързо, не знам само с мен ли е така. Да,Пашата и Сисо са готини,но са доста големи парвенюта. Аз Изкушение си я пуснах само щото клипа е на Валери Милев,а обожавам всичко негово,та ме зариби и си я пускам чат пат. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Симона Загорова роди момиченце! Честито и на БАБА Глория! 2 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 3 минути, Hurricane каза: Симона Загорова роди момиченце! Честито и на БАБА Глория! Сега разбирам защо са си наели нова прислужница-бавачка в лицето на Марчето. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 25 минути, xroflx9 каза: Коя песен слуша Фончо тариката? Хитът на лято 2020 разбира се! Майката е пълен криндж. Някой да я зашлеви. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 3 минути, DarkChild каза: Сега разбирам защо са си наели нова прислужница-бавачка в лицето на Марчето. Разчу се, че няма да й плащат заплата, но са я оставили да си записва колкото простотии ще в студиото на Гло. 2 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. DarkChild Публикувано Февруари 25 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Февруари 25 преди 4 часа , FikLena каза: Галин: Песента на Лидия има повече гледания от песента на Рита Ора. коментирахте ли това ? Лидия пък върна комплимента с думите "Галин има много повече мъже от Рита Ора". 14 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Глория е станала баба! Честито. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Честито чедо на Симона и първо внуче на Глория! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Джена https://vm.tiktok.com/ZMe2kAnf9/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Галина се казва бебето на баба си е. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Андреа и Преслава😍 Мислите ли, че е време за дует? 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 54 минути, Kriminal каза: Андреа и Преслава😍 Мислите ли, че е време за дует? Преслава от бъдещето гледа към Преслава от миналото? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 3 часа , BobiTo каза: @zai4eto82 гледай какво гурме те очаква, само трябва да се отървеш от Надя. Знам. Гледала съм го и го имам. Даже, когато го излъчваха сме го коментирали с Коце докато той беше тогава на почивка в Тайланд. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Съседите са надули концерт на Тасним по телевизора! Цялото село кънти! 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Десислава със 100k абонати в YouTube и как да го съобщи на публиката- разбира се, с откъс от мазния отсвир от Сърцето ти е мое. https://www.instagram.com/p/CLuLPueDYuC/?igshid=9zzd9m1rce8k 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 1 час, asylum каза: Съседите са надули концерт на Тасним по телевизора! Цялото село кънти! Прилича на Пенка от Мис България. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 преди 9 часа , DarkChild каза: Сега разбирам защо са си наели нова прислужница-бавачка в лицето на Марчето. Не, съмнявам се Глория да повери детето на нейните грижи. Но явно за пода в студиото си не е имала такива дилеми. Чак си представих картинката как високомерно (нали и без това е сигурно с една глава над Мария) ѝ подава парцала, нареждайки ѝ: "Започни от пулта! Или, не... Първо излъскай пода! Или... Абе, започвай откъдето искаш, важното е всичко после да блести!" 😀 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 @zai4eto82 как ще коментираш, че нарича тази простачка и наркоманка "любима жена"? Не трябва ли това да си ти?! https://www.instagram.com/p/CLpHPxiJqGa/?igshid=l95zjdt2s12m 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Днес в "От А до Я" с Ариа. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари