Роско Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 19 Author Report Share Публикувано Февруари 19 преди 3 минути, Роско каза: 4,5,6,8,11,13,14 звучат приятно, докато другите са доста фалшиви. Имаше готини песни с Оцко, но се отказа и си намери sugar daddy в Дубай. 4 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 20 минути, Willy каза: Този е в топ 10 най-слушани изпълнители в България за последният месец, дори и над Азис. Има уникални песни особено баладите! Нормално... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 6 часа , zai4eto82 каза: Харесвам фолклорните песни на Райна, но тази изобщо не ми хареса. Не ме изненадва, все пак ''Гинка'' е футурически трак. Трудно ще бъде приет и поет от феновете, но след време ще се превърне в най-големия фолклорен хит на Райна. Категорично ''Гинка меродинка'' заслужава да бъде използвана в саунтрак към някой бъдещ бг филм и да спечели Оскар за най-добра оригинална песен. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 1 час, Willy каза: 4,5,6,8,11,13,14 звучат приятно, докато другите са доста фалшиви. Имаше готини песни с Оцко, но се отказа и си намери sugar daddy в Дубай. Ти пък откъде знаеш? Да не сте от един каталог? 😳 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Единственият истински и стойностен mashup/микс е този: Всичко друго е една бутафория, пошлост и имитация. Под кой друг mashup/mix ще видите такива коментари: 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 19 Author Report Share Публикувано Февруари 19 преди 31 минути, DarkChild каза: Ти пък откъде знаеш? Да не сте от един каталог? 😳 Защо питаш? Контакти ли искаш?! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 26 минути, Willy каза: Защо питаш? Контакти ли искаш?! Късно е за мен вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 2 часа , Willy каза: Този е в топ 10 най-слушани изпълнители в България за последният месец, дори и над Азис. За Дес е нужно просто да припомни старите си хитове, за да е в ТОП 3 най-слушана от жените. Каква кралица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 10 минути, DarkChild каза: Късно е за мен вече. Можеш да станеш Sugar daddy, в такъв случай. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 14 минути, чушка. каза: Можеш да станеш Sugar daddy, в такъв случай. Да, да! Обичам парите повече от корвите. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 2 часа , Роско каза: Ех, зората на Хит Микс 😃 много прилича на Крум на обложката. Аз идвам с питане към @Сашо - какво става с Тишев и чалгията? Изтърках от въртене на Трф-то последните песни, жадна съм за нещо ново 😭 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 6 часа , Kriminal каза: Как ше викаш така, ти видя ли клипа? Много е слаба и хубава Кралицата. Точно, защото го гледах и не ми хареса как излгежда. Не ми харесва фолклора от Юнона. Предпочитам Галена как пее фолклор и фолклония албум на Борис Дали и на Райна албумите. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 8 минути, zai4eto82 каза: Точно, защото го гледах и не ми хареса как излгежда. Не ми харесва фолклора от Юнона. Предпочитам Галена как пее фолклор и фолклония албум на Борис Дали и на Райна албумите. Туци към другите фенки на Кокаин: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 преди 8 часа , Роско каза: Крум от Али Експрес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Другата седмица при Цитиридис Лидия и Галин. Много късно ще го излъчат. Лидия е снимана, още кгоато гостуваше Коце при Цитиридис, 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 преди 1 час, zai4eto82 каза: Другата седмица при Цитиридис Лидия и Галин. Много късно ще го излъчат. Лидия е снимана, още кгоато гостуваше Коце при Цитиридис, Има време да се осъзнаят и да не го излъчат изобщо Лично аз ще се помоля на иконите с плаха надежда точно това да стане. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Бащата на Коце ми харесал преди малко пост във фейса ми. Какво му става. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. WindWalkerMonk Публикувано Февруари 20 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Февруари 20 Току що, zai4eto82 каза: Бащата на Коце ми харесал преди малко пост във фейса ми. Какво му става. Айде подкарай и бащата. Време е! 12 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 преди 11 минути, zai4eto82 каза: Бащата на Коце ми харесал преди малко пост във фейса ми. Какво му става. Че то е хубаво как му става 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 ❤️❤️❤️ 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Бахти тая Преса как е забила с това ретро. През ден публикация "КоЙ ОбИчА рЕтРоТо? Аз МнОгО Го ОбИчАм РеТрОтО!" То бива популистки постове с цел лайкове, ама нейното е прекалено. Като каква се изживява? Преустановила кариерата си певачица с носталгия към славното минало? В същото време машуп с нейни собствени ретро хитове - йок. А колежката й стартира годината с идеен общ проект с Меди и дори с интервютата си привлича интерес и влиза в трендинга. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 преди 4 минути, Gerganafen каза: Бахти тая Преса как е забила с това ретро. През ден публикация "КоЙ ОбИчА рЕтРоТо? Аз МнОгО Го ОбИчАм РеТрОтО!" То бива популистки постове с цел лайкове, ама нейното е прекалено. Като каква се изживява? Преустановила кариерата си певачица с носталгия към славното минало? В същото време машуп с нейни собствени ретро хитове - йок. А колежката й стартира годината с идеен общ проект с Меди и дори с интервютата си привлича интерес и влиза в трендинга. Що да не обича ретрото? Явно е решила от дебютантка да минава направо в ретро отбора, може да си краде песни на воля за машупи, мушами, мишмаши, минижупи или квот и хрумне там. А колежките и кво да кажем. Всички се отчетоха с хитове - като почнем с Ванчето, разбирасе, Великова, минем през Тоти която отново покори Близкия, далечни и всички останали изтоци заедно с цяла южна софия, но най-вече притежателката на оргиналния нос преславски също се разписа и официалната и дебютна изява тресе цялата държава ... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари