NazzkO Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Гилти плежър за събота... сега разбрах защо така остро ми се догади първоначално от тъз ковра 😃 видеото и тя е гадна, но като чуеш песента без видео от радиото е зарибяваща, даже фъфленето е готино 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 преди 7 минути, Lelqtian каза: Що да не обича ретрото? Явно е решила от дебютантка да минава направо в ретро отбора, може да си краде песни на воля за машупи, мушами, мишмаши, минижупи или квот и хрумне там. А колежките и кво да кажем. Всички се отчетоха с хитове - като почнем с Ванчето, разбирасе, Великова, минем през Тоти която отново покори Близкия, далечни и всички останали изтоци заедно с цяла южна софия, но най-вече притежателката на оргиналния нос преславски също се разписа и официалната и дебютна изява тресе цялата държава ... Даже и нова Петя си имаме вече - момичето, което направи от Оцковия комерс "Звезда" нещо като хит. Та за какво ни е Преса? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 преди 4 минути, Gerganafen каза: Даже и нова Петя си имаме вече - момичето, което направи от Оцковия комерс "Звезда" нещо като хит. Та за какво ни е Преса? Точно. Имаме си нова Петя, стария нос, уонабито в лицето носа на любимата ти Тройница .. Не е ферари в цвят червен, но какво му трябва на човека? Яки са жена ни, е освен мумията толбухинска, ма и ние не сме рейджинг хомофоба мъжо и. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 преди 33 минути, NazzkO каза: Гилти плежър за събота... сега разбрах защо така остро ми се догади първоначално от тъз ковра 😃 видеото и тя е гадна, но като чуеш песента без видео от радиото е зарибяваща, даже фъфленето е готино Пробвах. Даже специално отидох в клозета да я слушам оттам дали няма да помогне за експириънса. Продължава да не става. Още повече що за уникална глупост? Ще махнеш клипа, за да не гледаме новия гущер Коя? 73, но ще я оставиш на тъмбнейла? уот да фак уот да фак както пееше Мила. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Дебют Номер 1 на всички времена! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Току що, FikLena каза: Дебют Номер 1 на всички времена! Всяка една от големите е по успешен дебют. Особено Глория, Гергана, Камелия, Анелия и Преслава. Те с втората си песен бяха сензация. Лидето е още неизвестна извън чалгата. Той Галин е, какво остава за добитъка му. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 преди 1 час, Gerganafen каза: Даже и нова Петя си имаме вече - момичето, което направи от Оцковия комерс "Звезда" нещо като хит. Та за какво ни е Преса? Само на мене ли тая Петя ми бие на младата Бойка Дангова? 😁 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 преди 3 минути, HIStory каза: Само на мене ли тая Петя ми бие на младата Бойка Дангова в лице? 😁 На мен наконтената й почалгарена визия отвсякъде ми бие на... КЛЕА. Където е без грим доста повече прилича на себе си, от видеата където свири и пее. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 20 Author Report Share Публикувано Февруари 20 преди 20 минути, FikLena каза: Дебют Номер 1 на всички времена! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 преди 22 минути, FikLena каза: Дебют Номер 1 на всички времена! преди 13 минути, Gerganafen каза: На мен наконтената й почалгарена визия отвсякъде ми бие на... КЛЕА. Където е без грим доста повече прилича на себе си, от видеата където свири и пее. Всеки иска да прилича на КЛЕА! преди 18 минути, HIStory каза: Само на мене ли тая Петя ми бие на младата Бойка Дангова? 😁 На мен Петя ми мяза на тая Амал Махир. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 20 Author Report Share Публикувано Февруари 20 Ариа пак ни излъга че ще пусне 2 песни този месец. Аз предлагам да й дадем последни 8 дни, в които да реши дали ще пусне поне една песен или да си намираме нова любимка на рамания-беге точка ком!!! 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 преди 6 минути, Willy каза: Ариа пак ни излъга че ще пусне 2 песни този месец. Аз предлагам да й дадем последни 8 дни, в които да реши дали ще пусне поне една песен или да си намираме нова любимка на рамания-беге точка ком!!! Заповядайте, нова любимка! 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 преди 36 минути, FikLena каза: Дебют Номер 1 на всички времена! Кати Гергана Гери-Никол Тези са най-силните дебюти в новата история на музиката у нас. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 преди 23 минути, Willy каза: Песента на Стораровци беше хит, но е далеч от най-успешните дебюти като тези на двете Гери-та. Супер силен старт бяха: И естествено: 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 преди 22 минути, Willy каза: Ариа пак ни излъга че ще пусне 2 песни този месец. Аз предлагам да й дадем последни 8 дни, в които да реши дали ще пусне поне една песен или да си намираме нова любимка на рамания-беге точка ком!!! И за албум ни излъга декември! 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 20 Author Report Share Публикувано Февруари 20 преди 15 минути, HIStory каза: Песента на Стораровци беше хит, но е далеч от най-успешните дебюти като тези на двете Гери-та. Супер силен старт бяха: И естествено: Да, като хит е нива под песните на двете Гергани, но клипът или по-точно краката на Фики бяха най-коментираната тема на лято 2013, така че сензация си беше. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Декември 2018 - Последен клип на Гергана Февруари 2019 - Първи поп-фолк клип на Лидия Съдбата ми я прати ❤️ 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Добре, че Пепа от Тълбухин се осъзня и спря с мушамите и изкара истински хит! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 20 Author Report Share Публикувано Февруари 20 Вие рЯсисти ли сте?? 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 преди 23 минути, Gerganafen каза: Декември 2018 - Последен клип на Гергана Февруари 2019 - Първи поп-фолк клип на Лидия Съдбата ми я прати ❤️ Значи не те обича, мило. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 20 Author Report Share Публикувано Февруари 20 Btw поне според мен, това че веднага премина в deffend mode, говори че явно има комплекси от това. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 преди 9 минути, Willy каза: Вие рЯсисти ли сте?? Коя е тази 50-годишна занемарена госпожа и какво прави снимката й в профила на Дион? 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 20 Author Report Share Публикувано Февруари 20 преди 2 минути, Gerganafen каза: Коя е тази 50-годишна занемарена госпожа и какво прави снимката й в профила на Дион? Не знам, но при Дион всичко е объркано. Имаше интервюта в които се изказва хомофобски, а сега вика #ненарЯсизма, пък има приятели гейове и в същото време е в групата на Лейди Гага - транс изпълнители. Mind blowing! 🤯 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 преди 1 минута, Willy каза: Не знам, но при Дион всичко е объркано. Имаше интервюта в които се изказва хомофобски, а сега вика #ненарЯсизма, пък има приятели гейове и в същото време е в групата на Лейди Гага - транс изпълнители. Mind blowing! 🤯 Тя е комплексна натура. Инак казано е нужно да се съобразява с тях за да просперира. Нали целата чалга е гей парад. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 преди 2 минути, Willy каза: Не знам, но при Дион всичко е объркано. Имаше интервюта в които се изказва хомофобски, а сега вика #ненарЯсизма, пък има приятели гейове и в същото време е в групата на Лейди Гага - транс изпълнители. Mind blowing! 🤯 Страда от шизофрения човекът 😕 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари